Cadou revista The One

Incep prin a spune ca iubesc revistele de beauty. Cumpar cam tot ce apare pe piata, desi in ultima perioada am devenit mai selectiva. Bineinteles ca imi plac ofertele bune atunci cand apar impreuna cu revistele si incerc sa nu le ratez.
Acum doua luni a fost o oferta la revista The One, in care daca te abonai pe un an la revista, primeai un cadou din partea Collistar. Cadoul primit de mine este acesta :




A venit dupa aproximativ doua luni de cand m-am abonat, prin curier. Trebuie sa spun ca abonamentul a costat 90 Ron, iar in Douglas acest pachet costa 230 Ron. Pachetul contine un ser anticelulitic intensiv (200 ml) si un gel superconcentrat, pentru noapte (75 ml ).
Am vazut ca oferta mai este valabila si pentru luna decembrie, dar cred ca sunt alte tipuri de geluri incluse. Daca va tenteaza puteti profita si voi.

CONVERSATION

3 comentarii:

  1. Of course we can, you have a lovely blog. I follow you on GFC and Bloglovin.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt super produsele collistar,am folosit multe.te pup,draga mea si iti multumesc ca esti alaturi de mine mereu

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca nu le-am folosit, am altele in focus momentan dar sunt convinsa ca sunt bune! Iti multumesc si eu pentru sustinere, cat despre tine este greu sa nu-ti fie cineva alaturi, impartasesti lucruri foarte interesante si esti foarte pozitiva. Te pup si eu !

    RăspundețiȘtergere