Christmas Party

Stiu ca mai este putin pana la Craciun, dar eu am participat deja la petrecerea de Craciun a companiei la care lucrez. A fost dragut si am mai iesit din rutina de zi cu zi. Va arat cateva poze cu mine si cu o parte din produsele folosite.




Pozele sunt facute in camera de hotel, inainte de petrecere.




Machiajul si coafura imi apartin pentru ca fiind in Bucuresti si neavand la dispozitie decat doua ore inainte de inceperea petrecerii nu am avut de ales.
O parte dintre produsele folosite cu acest prilej vi le prezint mai jos:




-Pudra YSL - Love Collection - matasoasa si usor sclipicioasa datorita faptului ca se amesteca cu inimioara din mijloc.
-Ruj YSL - Pure Shine SPF 15 - nuanta nr. 4 (fuchsia cu particule aurii). Rezista excelent fara sa usuce buzele, dar de data aceasta eu am folosit deasupra un glos roz pentru mai multa stralucire pe care insa am uitat sa-l fotografiez.




Am folosit fardurile din aceasta trusa YSL - o trusa de calatorie . Mi-au placut, aluneca usor pe pleoapa si sunt sidefate, cu o rezistenta foarte buna peste primer.




Ca iluminator am folosit perlutele de la Guerlain. Mie imi plac foarte tare si iti dau acel look de party de care ai nevoie.




Tin sa precizez ca  majoritatea produselor le-am luat de pe StrawberryNet in oferta, la preturi incomparabil mai bune decat in magazin. Exceptie fac perlutele cumparate de la cineva cu 25 Euro in urma cu vreo doi ani si rujul luat din Marionnaud, la reducere 50%. Desi am vazut ca unele fete spun ca produsele de pe StrawberryNet nu ar fi de o calitate foarte OK, experienta mea cu ele este foarte buna si le voi ramane in continuare o clienta fidela. Chiar cred ca pretul produselor cosmetice si de machiaj in magazinele din Romania este unul exagerat de mare si voi cauta intotdeauna alte alternative.
Am purtat:
-Rochie - no name
-Pantofi - Il Passo.

CONVERSATION

4 comentarii:

  1. rochia e divina Camelia si pantofii foarte frumosi, arati foarte bine!

    te rog eu scoate cuvintele de verificare sunt enervante :D

    Craciun fericit, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos Mihaela pentru apreciere, tot timpul e loc de mai bine. Rochia nu arata asa sclipicioasa in realitate.
    Craciun fericit si tie, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Superba intreaga tinuta:xImi place absolut tot.

    RăspundețiȘtergere