Cateva cumparaturi...

In decembrie m-a lovit febra cumparaturilor pe internet si am plasat tot soiul de comenzi pe site-uri de pe care nu mai comandasem niciodata, dar care m-au convins cu ofertele lor. Pentru ca am fost plecata trei saptamani in vacanta, am vorbit cu postarita sa-mi tina coletele in cazul in care ajung si eu nu sunt acasa. Nu stiu la voi cum este, dar mie de cateva luni toate coletele mi le aduce direct acasa postarita, zice ea ca sa nu mai alerg eu dupa ele. Nici ea nu ramane nerasplatita pentru efort, evident.
Totul a inceput cu Black Friday, cand am primit oferta de pe BeautyBay pe mail. Ii descoperisem mai demult, dar nu ma incumetasem sa comand nimic.
Am ales acest set de oje OPI, pe care nu l-am vazut in Romania, fiind dedicat Halloween-ului.




Imi plac culorile la prima vedere dar nu le-am folosit inca. Acest set a costat 9.9 Lire, care mie mi s-a parut un pret foarte bun fata de magazinele sau saloanele din Romania. Am ales optiunea de a primi si mostre, am platit in plus 1.5 Lire si am primit cele doua mostre de crema Mario Badescu. Nu stiam la ce sa ma astept de la aceasta optiune si nu stiu daca as mai folosi-o pe viitor. Transportul este gratuit.
Singurul aspect care nu mi-a placut a fost ca a venit destul de tarziu, dupa 6 saptamani, imi cam pierdusem speranta ca mai ajunge. In plus nu poti plati cu PayPal, iar eu nu imi dau datele de pe carduri pe site-uri. Am folosit un card special al sotului meu pe care avea fix suma de care am avut nevoie.
Intre timp am descoperit si Lookfantastic si am plasat prima comanda:







Mi-am luat din nou oje OPI (sunt dependenta de culori, ce sa fac!). Acest set a aparut in vara. Am platit pe el 11 Lire, in timp ce la Sephora il gasiti in prezent la 119 Ron. Sincera sa fiu aceste diferente de pret ma fac sa nu cumpar aproape nimic din magazinele de la noi. Mi se pare jaf la drumul mare.
Mi-am mai luat balsamul de par Extra Volume Morocanoil. Era redus la 23 Lire , dar mi-au mai aplicat o reducere de 2 Lire la cosul de cumparaturi si l-am luat cu 21 Lire si are 500 ml. Am comparat cu pretul de pe Strawberrynet unde un flacon de 250 ml este 120 Ron si mi s-a parut o oferta de nerefuzat, mai ales ca are dublu volumul. In Romania nu stiu la ce sume se ridica acest produs, nu am gasit preturi pe internet, probabil cu mult mai mari. Nu l-am incercat inca, mai am altele care asteapta sa fie folosite.
Inca nu ajunsese prima comanda de pe Lookfantastic, cand nu am rezistat si am mai pus inca una. 




De data aceasta am ales un sampon Kerastase pentru par fin, lung care ofera stralucire si o masca de par Kerastase Force Architect. La fiecare dintre produse trebuia sa primesc cate un miniprodus de 50 ml respectiv 80 ml, nu mai retin exact ce tip. Pentru ca aceste miniproduse nu se mai aflau pe stoc cand a fost trimis coletul, mi-au trimis un email , in care ma anuntau ca imi vor trimite ulterior aceste miniproduse. Mi-au trimis altele , respectiv 2 masti de par de acelasi fel ca si produsul full size, de 75 ml fiecare. Erau in oferta bineinteles si am platit in jur de 170 Ron pentru aceste produse. Bonus mi-au trimis si aceasta ciocolata Bounty. Aceasta masca, costa pe Carespot 160 Ron. Samponul nu il au , este mai nou aparut, dar toate celelate sampoane sunt la 80 Ron. Totalul ar fi in Romania 240 Ron. In plus eu am mai primit inca 150 ml masca (produsul full size fiind 200 ml). Transportul este gratuit, mie mi se pare extraordinar faptul ca iti trimit din Anglia cu transport gratuit, in timp ce in Romania platesti transportul la preturi mult mai mari. Pachetele au ajuns in aproximativ 10 zile.
Eu sunt foarte incantata de achizitiile mele si vi le voi prezenta in viitor si pe cele care mai sunt pe drum.
A incercat cineva vreunul dintre aceste produse?

CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Mai, au innebunit astia cu Bounty! Am facut si eu o comanda pe beautyexpert si mi-au trimis un Bounty :))
    Sa te bucuri de produse! Sunt curioasa de cele de la Kerastase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca pt UK cei de la Bounty ofera ca premiu o excursie, probabil isi fac reclama. Multumesc frumos, cand folosesc produsele voi scrie despre ele, dar momentan am altele incepute si vreau sa le termin!

      Ștergere
  2. multumesc pentru postare, am salvat magazinele :)
    sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere