Ce am castigat in ianuarie...


 Astazi vreau sa va arat si voua ce produse minunate am castigat in ultima luna. Ma bucur de ele, cu siguranta nu mi le-as fi cumparat in viitorul apropiat pentru ca am inca destul de multe de terminat.
Pe blogul Anei Maria am castigat un gloss si un fard de la Revlon:




Am ales eu culorile, dar variantele erau limitate, iar primele optiuni nu mai erau.
Pe pagina de FB Nivea am castigat (de fapt sotul meu, dar e cam acelasi lucru) un set de trei produse format din:
-gel de dus ulei-crema cu particule de diamant si parfum de cala alba (sunt chiar curioasa sa-l incerc)
-Sampon anti-matreata
-roll-on - pe care deja il folosesc. Este eficient dar se usuca destul de greu si este oarecum neplacut.




Pe pagina de FB L'occitane, am castigat un set de doua produse: gel de dus si lotiune de corp la alegere. Eu am ales aroma Rose si nu regret, miros absolut fabulos si le recomand, in ciuda pretului destul de ridicat. Totusi in aceasta perioada au si ceva reduceri asa ca poate gasiti cate ceva, in Timisoara prea putine oferte, poate in alte orase...Mi-au trimis in plus si doua mostre de sampon, doua de gloss pentru par (inca nu m-am lamurit exact ce inseamna) si doua de lotiune de corp.Vi le prezint mai jos:




Am uitat sa va spun ca erau foarte frumos ambalate in hartia roz pe care o vedeti.
Pe blogul Alexandrei am castigat un ulei pentru masaj de la Biorigine. Se numeste Jardin du Provence si contine ulei esential de lavanda, portocale de Sevillia si Maghiran. Miroase extraordinar, l-am si folosit deja pe post de crema de corp si vreau sa va spun ca lasa o piele foarte fina si placut parfumata, fara urme uleioase.




Ultima poza din aceasta postare stiu ca nu va intereseaza, dar i-am promis fetitei mele ca-i pun poza jucariilor cu care doarme in fiecare seara. Are saci de plusuri , dar ce sa faci daca astea doua sunt cele mai iubite.Trebuie sa ma tin de cuvant, doar ea este cel mai mare sustinator al meu!




A mai folosit cineva produsele prezenatate mai sus? Si daca da, cum vi s-au parut?

Va astept cu mare interes parerile!

KISSES!


CONVERSATION

8 comentarii:

  1. Ma bucur ca iti place premiul castigat la mine. Sa te bucuri de toate! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, este intr-adevar superb si ma bucur ca am descoperit acest brand, pe care poate nu l-as fi incercat prea curand dar care ma face curioasa sa mai incerc si alte produse.

      Ștergere
  2. Felicitari, sa le folosesti cu placere. De la Nivea am mai folosit produse dar nu acestea. Iar plusurile sunt foarte tari :D asa se intampla de obicei se ataseaza de cate un plus, de nici la spalat nu il mai dau :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar asa e in legatura cu jucariile, nu poate fara ele si gata. Are altele mult mai frumoase, dar de aproape un an numai cu acestea doarme!

      Ștergere
  3. si eu am castigat pe pagina de FB L occitane si am ales gel de dus si lotiune Cherry Blossom ( cred ca au ajuns odata cu ale tale, si eu sunt din Timisoara), gelul de dus inca nu l-am folosit doar l-am mirosit :) si miroase super iar lotiunea de corp e minunata si intradevar nu e uleioasa, nu stiu cum e a ta dat a mea are particule mici mici, foarte fine de sclipici, initial nu am observat in recipient doar cand m-am dat pe corp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari si tie, eu nu am am apucat sa le folosesc inca si nu am remarcat daca are sclipici.Ma bucur sa aud ca esti din Timisoara!Te pup!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, pe unele le folosesc deja,sunt produse foarte bune. Intotdeauna un cadou ma bucura...

      Ștergere