Lulubox si alte cumparaturi!


Pe mine ma atrag foarte tare aceste cutiute cu surprize. Lulubox recunosc nu este o afacere prea buna, in luna septembrie mi-a parut rau ca am cumparat-o. In consecinta in octombrie am facut o pauza, dar in noiembrie m-a tentat din nou anuntand ca au produse Guerlain in cutie. Am dat deci comanda lunii noiembrie care a venit candva inainte de Craciun. N-am mai apucat sa scriu despre ea atunci, asa ca v-o prezint acum:







-doua mostre parfum La petite Robe Noire
-doua mostre primer Sephora




-o mostra FDT Guerlain




-demachiant ochi waterproof Sephora  - 25 ml
-ser pt. fermitate Guerlain - 3 ml
-set de pile Lulubox
Nu cred ca a meritat cei 59 Ron, dar totusi fata de cutia din septembrie e mult mai bine. Am vazut ca in decembrie au pastrat tot aceasta cutie. Deocamdata pentru ianuarie (care deja se cam termina), nu au anuntat nimic.
Eu in schimb mi-am continuat aventura pe site-uri de pe care nu mai comandasem niciodata si am ales de pe Asos :




-cercei - au fost redusi 50% si au costat 10 lire




Am mai ales si acest gloss Paul&Joe  redus la 13 lire. Ma uitam de aproape doi ani la produsele Paul&Joe si in sfarsit mi-am satisfacut aceasta curiozitate. Nu regret, imi place foarte mult.
De pe Lookfantastic, mi-am luat in oferta acest set de oje OPI la 9 lire:




Culorile sunt foarte frumoase si o sa le vedeti si separat intr-o alta postare.
Inca nu venise prima comanda de pe Asos, dar am pus o noua comanda, o fusta care era redusa la 22 lire. Pretul initial era parca 60 lire. Am sa va arat fusta asa cum arata in poza de pe site :




Este de fapt o fusta din tul transparent peste care sunt prinse acele benzi de panglica care nu sunt asa de lucioase in realitate. Imi place foarte tare si o veti vedea la primavara intr-o tinuta proprie.
Eu sunt incantata de ofertele descoperite!
Pentru cine mai este student Asos are reducere de 25% pentru 48 de ore. Asa ca puteti incerca si voi, mai ales ca inca sunt reduceri !


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Eu nu as da banii pe cutiile astea . Am tot vazut prin Blogosfera diferite cutii , Lulubox , PinkBox .. Totusi 59 de lei pentru cateva mostre .. si 2-3 pile ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu tine, in septembrie am fost foarte revoltata, mai ales ca am cumparat ulterior din Sephora doua pachete de servetele demachiante care au fost fix 59 Ron, si am primit 3 din cele 5 mostre pe care le cumparasem anterior.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc,am ales initial acelasi model in culoarea verde smarald, dar pana m-am hotarat eu s-a epuizat stocul...

      Ștergere