January Empties


Pentru  mine luna ianuarie a fost o luna scurta, nici nu stiu cum a trecut...Am avut doua saptamani de vacanta...

Am reusit totusi sa termin cateva produse si vi le arat si voua!




-Deodorant Bourjois anti urme albe - mi-a placut, are un parfum delicat, este eficient si a avut un pret foarte bun. A fost set cu inca unul pentru haine albe (anti ingalbenire) si au costat in Auchan 11 Ron. Probabil il voi recumpara cand mai termin din cele pe care le am.

-Crema de corp Firm-Figure Oriflame - nu stiu daca mai exista acum , o am de cand eram reprezentant. Mi-a placut, este foarte hidratanta, acesta a fost al doilea tub cumparat.




-Tonic pentru fata cu apa de trandafiri, cumparat din Bulgaria. La inceput mi-a placut mirosul, dar pe masura ce a trecut timpul, mirosul era usor de flori puse la macerat. Nu l-as mai cumpara desi a tinut vreo 8-9 luni iar pe ambalaj scrie ca se poate adauga si in mancare sau bautura, pentru gust, fiind un produs natural.

-Balsam pentru volum Yes To Tomatoes - varianta mini, nu m-a impresionat

-Ser pentru par Gliss Kur Total Repair 19 - nu am remarcat ceva extraordinar in privinta lui, dar parul meu se afla intr-o stare buna. As mai incerca si altceva...




-Crema Avon Milk Comfort - nici ea nu stiu daca mai este, o am tot de cand eram reprezentant. Are o textura usoara si fondanta, un miros foarte placut, fresh, iar eu am folosit-o pentru gat.

-Crema de corp de la hotel, nu pot sa le las in baia hotelului asa ca le iau acasa si le folosesc pe picioare. Calitatea evident nu este grozava...

-Servetele demachiante Bioten cu miere si galbenele, pentru ten uscat si sensibil. Nu au parabeni, iar mie mi-au placut, sunt foarte hidratante si un servetel imi indeparteaza eficient machiajul, inclusiv al ochilor.




-Lotiune pentru corp Garnier Intensive Care, pentru piele foarte uscata. Am fost plecata o saptamana la o sedinta si am consumat si ceva mostre. Mi-a placut, intra bine in piele, o recomand.




-Lotiune corp Express Hydration Nivea - piele normala
-Lotiune corp Smooth Milk - piele uscata
-Lotiune de corp - Neutrogena.
Toate sunt creme bune, dar cel mai mult imi place Neutrogena.




-Sampon Nivea pentru volum, usuca putin parul dar nu fac matreata!
- Vichy LiftactivPro crema de zi si de noapte - sunt creme bune, le-as cumpara.
-Crema Revitalift L'Oreal




- Dior Capture R60/80 Nuit - o mostra care mi-a facut fata foarte luminoasa dimineata. Este destinata unui ten matur si costa prea mult din pacate...
- Givenchy Dahlia Noir un parfum cu note de : Piper Roz, Mandarina, Trandafir, Piersica, Lemn de Cedru, Lemn de Santal, Vanilie, Ambra. Dulceag, potrivit pentru acest sezon. Mie mi-a placut!

Aceasta a fost lista din aceasta luna. Voi ce ati mai terminat in ultima perioada?

Va astept cu interes parerile!

KISSES!




CONVERSATION

5 comentarii:

  1. si eu folosesc apa de trandafiri , este super buna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place, anul trecut cand am fost in vacanta mi-am luat un alt tip, dar inca nu am apucat sa o folosesc sa vad daca este mai buna sau nu.

      Ștergere
  2. Ce imi plac servetelele de la Bioten, nu am mai folosit de mult :(

    RăspundețiȘtergere