Valentine's Day la "Casa Bunicii"


Da, eu asa cum spuneam intr-o alta postare iubesc Valentine's Day. Pentru ca suntem destul de ocupati in aceasta perioada, am ales sa iesim la un restaurant. Si acesta a fost "Casa Bunicii".
"Casa Bunicii" este un restaurant in Timisoara cu mancare foarte, foarte buna. De fapt sunt doua locatii, nr. 1 si nr. 2. Am primit meniul lor special pregatit pentru Valentine's Day pe mail acum vreo luna, dar din pacate nu am facut  rezervarile, asa ca atunci cand ne-am trezit era tarziu si nu mai aveau locuri.
Am intrebat daca nu ne fac si la pranz un meniu special si au spus ca nu se poate. OK, oarecum suparata si resemnata am ales sa iesim totusi la pranz si sa luam ceea ce aveau in meniu in mod obisnuit. Am ales locatia cu nr. 2. Vara imi place mai mult terasa de la locatia nr.1, e plin de lavanda si au loc de joaca pentru copii in curte. Iarna locatia cu nr. 2, e mai placuta, spatiul e mai mare in interior si nu te simti asa aglomerat. Mancarea este la fel de delicioasa.
Ajunsi la fata locului, sotul meu i-a spus chelnerului ca aveam rezervare si dintr-o data ne invita la o alta masa amenajata special pentru noi. Asa am aflat ca totusi sotul meu a aranjat sa primim meniul de Valentine's si la pranz. Am fost atat de bucuroasa!

Va prezint mai jos pozele si descrierea meniului (asa, ca sa va fac pofta!):








Gustare Rece – “La dolce vita”:
(salata cruditati cu fructe de mare si dressing caesar cu rodie)









Fel de baza – ”Aripile lui Cupidon”:
(muschiulet de porc in crusta de condimente afrodisiace, Piept de pui marinat in vin rosu si scortisoara, umplut cu camembert si fistic. Garnitura de sparanghel, inimioare crocante de cartofi, telina duchess, sos burgund)









 Desert – “Oh la la”:
(delice de chocolat picanta, pe pat de biscuiti amaretto, millefeuille cu mousse de zmeura si inghetata de menta)
Desertul a fost "The Best", mai ales ciocolata picanta, si acum ma gandesc la el!





















Mancarea a fost delicioasa, ne-au servit si un pahar de sampanie, servirea foarte buna, va recomand celor din Timisoara acest restaurant! Am primit deja un mail in care ma anuntau ca vor sarbatori si Dragobetele cu un meniu special, care este surpriza si sincer imi doresc foarte tare sa il incerc! Sunt pretentioasa la mancare, toti cei care ma cunosc o stiu, dar nu imi amintesc sa fi mancat ceva la acest restaurant si sa nu imi placa. In plus daca este ziua voastra au o promotie prin care poti descarca de pe FB un voucher de 100 Ron pentru a plati meniul sau o parte din el. Mi se pare o idee foarte draguta si cu siguranta eu le voi ramane un client fidel.

Am purtat:
Skirt: Orsay
Sweater: Stradivarius
Coat: No Name
Boots&Bag: Musette
Earrings: Accessorize

Voi cum ati sarbatorit Valentine's Day?

CONVERSATION

13 comentarii:

  1. love your sweater!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce outfit frumos , ai fost in ton cu ziua :) Initial am crezut ca porti cizme , dar am vazut ca sunt botine :) Ce bine arata desertul .. mm .. Ma duce cu gandul la " Top Chef " :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, desertul a fost chiar delicios si eu inca ma mai gandesc la el! Eu nu inteleg de ce nu exista un loc in care sa poti manca zilnic daca vrei (si iti permite silueta) astfel de dulciuri. Nu stiu in Bucuresti sau in alte orase cum este, dar in Timisoara nu exista un astfel de loc!

      Ștergere
  3. Mancarea arata grozav de bine, numai delicii! ma bucur ca ai avut o asemenea zi, tinuta ta a fost tare dragalasa si ea in ton cu evenimentul!

    Noi nu am sarbatorit, insa s-a intamplat sa luam o sticla de vin si sa ne facem pofta cu niste croissante si un film bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Mihaela, eu sunt o romantica incurabila! Pana sa avem fetita ieseam destul de mult la restaurant, dar acum nu prea mai avem timp, iar cu un copil care nu mananca nimic si doar alearga printre mese nu este prea "fun"!
      Suna bine si varianta voastra, nici cu un film de la un capat la altul nu ne-am mai delectat de mult timp.

      Ștergere
  4. Imi plac toate fotografiile. Sunteti frumoasa, indiferent cu ce va imbracati. Va doresc sa aveti parte de multe astfel de clipe pline de romantism!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Aurelia, esti foarte draguta! Adevarul este ca in ultima perioada ma imbrac fie sport cand ies cu fetita, fie business pentru serviciu. Clipe frumoase iti doresc si tie!

      Ștergere