April - May Empties

In aprilie nu am apucat sa mai fac aceasta postare pentru ca am plecat in vacanta, asa ca am acum ocazia sa va prezint toate produsele folosite in aceasta perioada.




 Asa arata poza de grup.




 -Demachiant pentru ochi bifazic Secret de Purete Lotus Cristal un produs de care imi pare tare rau ca s-a termint. L-am cumparat de pe StrawberryNet la oferta si cu siguranta il voi recumpara daca il mai prind la reduceri. Nu ustura ochii si curata foarte bine.
-Spuma pentru dus Nivea. Este un produs extraordinar, fin ca matasea, parfumat minunat. Din pacate a fost cumparat din Slovacia cu cea timp in urma si nu am mai vazut acest produs pe unde am mai ajuns eu. Daca il gasiti pe undeva spuneti-mi si mie, va rog!
-Balsam de par Nivea efect de netezire - nu am vazut vreun efect remarcabil.




-Crema Pure Calmille Yves Rocher - o crema destul de consistenta pe care am folosit-o pentru gat. Nu m-a impresionat.
-Apa de parfum Avon - Woman on Earth - vechi, vechi nu mai exista de mult in catalog, dar am reusit sa-l termin. Persista destul de mult.
-parfum solid Lush primit in iarna intr-un Pink Box. Horror!!! L-am folosit vreo luna, dar vara nu-l poti folosi, miroase destul de intepator a brad, portocala, in orice caz mie nu mi-a placut si cu siguranta nu voi cumpara parfumuri Lush. Il aplicam pe gat, dar ulterior il stergeam pentru ca ramaneam portocalie. Am decis sa il arunc desi mai este foarte mult din el. Fetita mea spunea ca miroase a sirop de tuse si cam asa era...




 -mostra Lancome Genifique - mi-a placut tare mult, cu siguranta mi-as cumpara acest produs daca l-as prinde intr-o oferta. Pana atunci mai am destul de multe astfel de mostre de folosit.
-Mario Badescu - Cellufirm Drops - un produs bun pe care l-am mai folosit si inainte.
-Eucerin Skin Regulating Creme - Gel nu mi-a placut, pentru ca imi lasa impresia de ceva in plus pe piele. Matifiaza in prima instanta, dar efectul nu este indelungat.
-Crema Avon Anew Clinical - o crema fina care intra usor in piele, merita incercata.




- mostra Mario Badescu Oil Free Moisturizer SPF 30 - o crema hidratanta, care mi-as mai cumpara-o
-mostra crema noapte Spa Rustica, castigata la un concurs. Este o crema senzationala, dimineata ma trezeam cu un ten de bebelus, mi-o voi cumpara cand mai termin din tonele de creme pe care le am.
-mostra Mario Badescu Hydro Moisturizer Vitamin C - o crema usoara ca un fulg, foarte hidratanta.
-mostra Serum Vegetal Ovalessence Yves Rocher, o crema destul de consistenta dar care nu mi-a lasat o pelicula la suprafata pielii si mi-a placut.
-mostra Estee Lauder Advanced Night Repair pentru ochi - o crema gel usoara, care patrunde in piele fara sa lase film uleios. Eu am folosit-o si ziua si sper sa o gasesc vreodata la oferta, mi-a placut tare mult.




 -Septona betisoare pentru indepartarea machiajului in exces. Foarte bune, le recomand pentru retusuri precise.
-Servetele demachiante Nivea - groaznice, sunt foarte uscate.




-mostra sampon L'Oreal Elseve Total Repair Extreme - nu mi-a placut pentru ca mi-a facut matreata...
-mostra crema de corp Neutrogena - foarte buna, hidratanta, o recomand.
-mostra Nivea Lotiune pentru fermitate, buna dar nu extraordinara!
-mostra crema Vichy Liftactiv Pro - mi-a placut, textura destul de usoara si foarte hranitoare.
-mostra fond de ten Vichy Flexilift Teint - mi s-a potrivit, nu incarca tenul si nu lasa aspectul de masca.
-mostra parfum Kenzo Flower Tag - dulce, pregnant, mi l-as cumpara daca nu as avea zeci de alte parfumuri...




-creion pentru conturul ochilor Oriflame gri, il am de mult, nu l-am folosit si era cazul sa-l arunc
-ruj si creion 2 in 1 L'Oreal - mi-a placut extrem de mult culoarea rezistenta si finish-ul usor sidefat. Din pacate nu a fost cumparat din Romania...




Restul nu cred ca va intereseaza, sunt cateva dintre accesoriile preferate ale fetitei mele, care si-a dorit sa le vada pe blog.

Voi ce descoperiri demne de lauda ati mai facut in ultima perioada? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

10 comentarii:

  1. awww, ce dragutza e ultima poza...si fetita mea face poze cand ma vede pe mine ca pregatesc postari:))hahahahahaha, are 2 ani jumate, deci iti dai seama ce iese. Sa vezi cum intinde manutza sa i fac unghiile si apoi ma pune sa o pozez. sunt niste ingerasi.
    Demachiantul de la Guerlain pare foarte tentant:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat, copiii sunt o minune pentru noi. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa. Noi avem deja 4 ani...

      Ștergere
  2. Chiar ma gandeam la spuma de dus Nivea , nu am auzit pana acum de ea :) Luna asta am folosit si eu aproape toate mostrele pe care le aveam , sampon , crema , fdt :) Mie mi-a placut samponul Elseve , am avut 2 plicuri , chiar l-am laudat , de obicei samponul imi incalceste parul si trebuie sa aplic si balsam , Elseve-ul chiar mi l-a lasat moale . Sticluta aceea Avon a reaparut , nu stiu daca parfumul e acelasi , numele sigur nu e , dar mi se pare ca nu prea are succes . O draguta fetita ta , nepotica mea deja face singura pozele :)) O gramada :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de ce nu m-am inteles prea bine cu L'Oreal, nici macar cel profesional, toate mi-au facut matreata, dar eu i-am mai dat o sansa.Iar sticluta de parfum are vreo 12 ani!!!Culmea este ca si-a pastrat mirosul si culoarea care era verde. Fetita mea inca nu face poze,deocamdata face pe fotomodelul...

      Ștergere
  3. Ai consumat ceva, cred ca sunt printer putinele bloggerite care nu a incercat pana acum produse Mario Badescu. Ti-am trimis un e-mail :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru e-mail,sunt foarte fericita!!!
      Mostrele Mario Badescu le-am primit in diverse reviste, dar sincer mi se par bune.

      Ștergere
  4. Ooo, cate ai terminat! Pacat ca nu se gaseste si la noi spuma de la Nivea, as fi vrut sa o incerc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper din suflet sa gasesc spuma Nivea pe undeva, am tot tras de ea dar pana la urma am terminat-o, este senzationala!

      Ștergere