Am "atacat" Sephora!


Eu nu prea sunt omul care rezista unor reduceri de pret! Din pacate pentru cardul meu! Din pacate de multe ori ma pacalesc si daca as mai fi avut rabdare cateva zile, reducerile ar fi fost mult mai mari! Exemplele sunt multe, prietenele mele stiu, nu vreau sa va mai incarc si pe voi!

Au inceput reducerile care au cuprins si Sephora si am tot mers in zile diferite si am tot cumparat in fiecare zi cate ceva. Un fel de cadouri pentru ziua mea! Va arat si voua, in cazul in care vi se pare ceva tentant:




 -am cumparat acest set de 15 mini-oje Nails Inc, inca nu le-am probat dar culorile imi plac tare mult, iar eu prefer ojele mici pentru ca nu reusesc sa termin o sticluta mai mare. Au fost 112 Ron, reduse la jumatate!







-apoi am luat acest demachiant pentru toate tipurile de piele, pentru fata si ochi, redus si el la jumatate! Se lanseaza o noua gama, asa ca cele vechi au fost reduse. A fost 76 Ron.




-acest gloss m-a innebunit prin culoare, am dat 109 Ron pe el, redus 30%. Este un fuchsia intens, rezista foarte bine. Initial voiam un altul, din alta gama, care era 82 Ron, dar consiliera m-a convins ca acesta rezista mai bine si chiar asa este!




-un top coat YSL, pe care am dat 69 Ron. Era redus 30% si am mai avut si eu o reducere de 10%. Ca sa il poti aplica trebuie agitat iar cele trei straturi se omogenizeaza, rezultand un lichid cu irizatii care probabil schimba usor aspectul final al ojei peste care il aplici. Nu l-am incercat inca decat pe o unghie fara lac, promit sa revin cu detalii.







Si pentru ca Sephora spune ca ofera un cadou de aniversare posesorilor de card, am intrebat-o pe una dintre fete cu cateva zile inainte de ziua mea, si mi-a spus ca nu stie nimic, ca nu s-a actualizat baza de date. Le-am scris pe pagina de FB despre aceasta situatie, incurajata de faptul ca mai scrisese cineva inainte despre aceeasi lucru si mi-au raspuns sa merg in cel mai apropiat magazin sa-mi ridic cadoul. Ceea ce am si facut.
Am primit o trusa mica si draguta, potrivita pentru calatorie, care contine patru farduri, doua gloss-uri si un blush. Are forma unei pungi Sephora de cadou si este super cute! Despre calitatea fardurilor nu pot spune nimic, nu le-am incercat inca! Cutia are o oglinda mare asa cum se vede si in poza, dar nu are pensule!

Asa ca daca aveti card Sephora si este ziua voastra, nu ezitati sa le solicitati cadoul aniversar!
Ceea ce  mi-a placut iarasi foarte mult este faptul ca pe una dintre laturile cutiei scrie: "JOYEUX ANNIVERSAIRE! HAPPY BIRTHADAY!"

Daca aveti intrebari despre vreunul dintre produse, va rog, nu ezitati sa mi le adresati!


CONVERSATION

16 comentarii:

  1. Setul este foarte fain, eu recunosc ca nu as da atatia bani nici daca i-as avea, cu siguranta as gasi altceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce zici, din pacate de cand am inceput sa folosesc cardul de credit este o senzatie falsa ca ai bani, pana vin extrasele de cont. Ma mai potolesc o perioada, apoi vine iar tentatia reducerilor si tot asa. Dar stiu ca nu sunt un exemplu bun...

      Ștergere
  2. wow that mini nail polishes set is so tempting... nice choice!!! ^_^
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. Setul de oje mi se pare foarte dragut!
    Si eu prefer mai multe oje intr-o cantitate mai mica decat una intr-o cantitate mare care cu siguranta se va usca si nu va fi terminata.
    Sa le folosesti cu placere.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu numai ca ai "atacat", dar chiar nu ai fost cuminte! Insa, fiind ziua ta, te intelegem!:))

    Camelia, sa le folosesti sanatoasa si voioasa pe toate!:)
    Poate ne arati si noua unghiute pictate cu acele oje si un swatch la acel gloss Lancome!

    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mutumesc Ilda,stiu, stiu ca nu am foast cuminte, de acum incolo perioada de retineri stricte!
      Sigur va arat si manichiuri cu noile mele achizitii!
      Te pup si eu!

      Ștergere
  5. OMG ce chestii faine ti-ai luat! Ojele alea sunt minunate si am senzatia ca si gloss-ul de la Lancome e cam pe gustul meu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, si mie imi plac tare mult! Va arat gloss-ul intr-o postare viitoare, mie imi place este un fuchsia intens.

      Ștergere
  6. Imi place setul, are culori foarte dragute, sa le folositi cu multa placere!

    RăspundețiȘtergere
  7. cate culori de oja...wowwww! :)


    http://www.cristinasurdu.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi s-a parut practic sa cumpar acest set cu multe nuante decat vreo 3 oje cantitate normala!

      Ștergere
  8. Cadoul se ofera in functie de valoarea cumparaturilor oare? :)

    RăspundețiȘtergere