June Empties


In iunie am terminat cateva produse, dar nu am mai apucat sa vorbesc despre ele. Vi le prezint in continuare:







-spuma pentru igiena intima cu aloe cumparata din Tesco din Ungaria. In ultima perioada este singul produs de acest fel pe care il cumpar. Costa aproximativ 12 Ron si este foarte blanda.
-spuma pentru dus Oriflame, cumparata mai demult, nu stiu daca mai exista in catalog. Pot doar sa spun ca era foarte fina, dar nu m-a dat pe spate mirosul.




-lotiune de corp Avon Naturals Mountain Pure - foarte placut si proaspat mirosul, dar nu suficient de hidratanta. Nu stiu daca mai exista, e cumparata cu ceva timp in urma.
-demachiant YSL - foarte eficent fata de alte demachiante, dar cu un puternic miros de detergent. L-am cumparat inr-o oferta din Marionnaud.




-dizolvant lac unghii Yves Rocher - bun, probabil il voi recumpara intr-o oferta.
-dizolvant Ebelin, a mai ramas in sticluta, nu stiu daca a expirat sau nu, dar nu mai indeparta lacul deloc.



 
-mostra crema pentru fata, maini sau corp Uriage Bariederm. Eu am folosit-o pe gat, era foarte grasa si consistenta, dar  nu m-a deranjat.
-mostra crema Uriage Roseliane, primita de pe undeva, impotriva rosetii, nu am aruncat-o, chiar daca nu sufar de cuperoza, am folosit-o tot pe gat. Foarte hidratanta.
-mostra crema Avene Diroseal -pentru roseata localizata, am aruncat-o, era prea veche si de un verde care nu m-a convins s-o folosesc.
-gloss Color Twist Avon - destul de lipicios, il am demult si nu l-as mai cumpara. Mi-a placut modul in care iesea direct pe pensula produsul prin rasucire.




-mostra sampon si balsam H&S- chiar eficient impotriva matretii
-mostra Nivea sampon si balsam pentru volum - primita prin reviste, bun in sensul ca nu-mi produce matreata, in rest fara efecte spectaculoase, cel putin la o singura folosire.
-mostra sampon Elseve Total Repair Extreme - din pacate imi produce matreata.
-mostra balsam Dove Repair Therapy - la o singura utilizare nu am remarcat ceva spectaculos. Parul meu nu este oricum degradat.
-mostra lotiune corp Neutrogena Deep Moisture - foarte buna, o am si in format mare, am cumparat-o deja.




-sare de baie L' Occitane cu ulei esential de lavanda. Am vazut-o la reduceri. Anul trecut am cumparat-o tot la reduceri cu 33 Ron, acum este vreo 45 Ron la doar 300g produs. Coloreaza apa in mov, dar nu m-a impresionat cu mirosul. Nu am mai cumparat-o. Exista variante  mai bune zic eu!
-Brown Sugar Body Scrub Planet Spa de la Avon, mai vechi si el, dar care mi-a placut foarte mult, simteai ca lasa pielea fina. L-as mai cumpara daca ar mai fi.




 -masca pentru fata Skinlite cu extract de melc. Cuprinde un ser pentru fata cu adenozina si colagen, care se aplica primul si apoi se pune masca de "panza " imbibata cu extract de melc. Lasa fata foarte fina si intinsa. Mi-a placut, cred ca o voi mai cumpara si pe viitor.
-masca Oriflame purificatoare, e Ok pentru a curata din cand in cand tenul.



 
-mostra crema Avon Retoactive - parfum fresh, patrunde usor in piele, mi se pare o crema destul de buna.
-mostra Vichy Idealia BB cream - destul de spornica, un plic mi-a ajuns pentru mai multe utilizari. Mi-a placut efectul de "glow" pe care mi l-a dat.
-mostra fond de ten Vichy Liftactiv Flexilift - un fond de ten bun, care nu mi-a incarcat tenul si nu a lasat efectul de "masca".




-mostre lapte demachiant Nivea Aqua Effect, incerc sa mai consum si mostrele care mi-au umplut sertarele, dar acest lapte demachiant chiar imi place, are acel miros de proaspat care imi place la produsele Nivea.

Daca ati avut ocazia sa le folositi mi-ar placea sa aflu si parerea voastra, daca nu poate imi spuneti voi ce mai folositi in ultima perioada!


CONVERSATION

10 comentarii:

  1. ma uitam la produsele Avon , nu le cunosc in ambalajele astea :) dar ai ceva mostre , nu gluma :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt destul de vechi produsele Avon, dar eu nu pot sa ma indur sa le arunc...Am stocuri pentru un eventual razboi mondial(Doamne fereste!). Ma straduiesc sa mai termin si mostrele care mi-au invadat sertarele, le-am tot strans de prin reviste, tot felul de cutii si cutiute cu produse surpriza, etc...

      Ștergere
  2. eu nu reusesc sa folosesc mostrele, se aduna si uit de ele. te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi amintesc de ambalajele acelea simpatice ale produselor Avon. Intr-adevar, nu hidratau dar aveau o aroma...delicioasa. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. As retine acea spuma pentru igiena intima insa nu as avea de unde sa o iau!
    Imi place tare mult dizovantul Ebelin (fara acetona), insa nu imi e cunoscut acel ambalaj!
    Eu nu reusesc sa pastrez ambalajele mostrelor!

    Ai fost harnicuta, Camelia!
    Ma imbii sa scriu si eu postarea, fotografiile le am deja!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le pastrez pe toate intr-o punga, dar recunosc, sunt foarte tentata sa scap de ambalaje...
      Nici nu mai stiu de unde am luat dizolvantul Ebelin, este in sticluta mica, pentru calatorie si tind sa cred ca tot din Ungaria este, dar il am de mai multa vreme, uitat prin sertare...
      Te pup si eu draga mea!

      Ștergere
  5. Si eu am scapat de multe mostre, apoi si ele trebuie folosite, mai ales cand ramai in pana de un produs. Mi se par perfecte in calatorii :)
    pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar si eu folosesc mult mostrele cand plec de acasa.Si prind tare bine cand iti lipseste cate un produs!
      Te pup si eu!

      Ștergere