Daca as fi mireasa...


Ma gandesc tot mai des in ultima perioada ce as alege sa imbrac in ziua nuntii daca as fi acum mireasa. Grea decizie...sunt atat de multe modele care imi plac, inca nu m-am hotarat la un model. Oricum este clar ca fara sa vezi in realitate modelul, finetea materialului, delicatetea lucraturii si evident fara sa probezi, sa vezi ce ti se potriveste mai bine, nu se poate lua o decizie.

De ce ma gandesc la un asa subiect?
Va spun si voua secretul: peste zece zile implinesc zece ani de la nunta....Timpul trece, zboara as putea spune, parca a fost ieri!

Pentru a sarbatori acest moment ma gandisem sa dam o petrecere cu toti prietenii nostri, dar planurile ne-au fost date peste cap, pentru ca peste cateva zile ne mutam la Bucuresti cu serviciul si, in valtoarea noilor evenimente nu am mai gasit timpul sa ma ocup asa cum mi-as fi dorit de acest eveniment....Poate imi voi pune in practica ideile la unsprezece ani de la casatorie, sa nu astept totusi pana la douazeci!

Evident ca noi vom sarbatori, dar mi-as fi dorit o petrecere intre prieteni, imi era dor!
Si pentru ca atunci cand planuiam petrecerea cautam noutati in materie de rochii de mireasa, impartasesc cu voi unele modele care mie mi-au placut, poate se inspira cineva din aceasta selectie.



















































 


























 









Aceasta ultima rochie mi-ar fi placut sa fie cea pe care sa o port la o astfel de petrecere. Evident, nu cred ca as fi gasit-o, dar daca tot este o petrecere de poveste, am dreptul sa visez.
Data viitoare va povestesc si despre tema pe care visam sa o pun in practica la petrecerea noastra aniversara!

Voi cum va imaginati mirese? Iar cele care ati fost deja, va mai ganditi cum v-ar sta acum imbracate in mireasa?

KISSSES!




CONVERSATION

14 comentarii:

  1. Mmm, ce stare de visare mi-au determinat gandurile tale si selectia facuta de tine...

    Marturisesc ca eu ma intreb acum ce-o fi fost in mintea mea cand am ales rochia de mireasa pe care am purtat-o, deloc nu imi mai place!Dar atunci m-am simtit printesa, poate ca asta e tot ce conteaza!

    Acum, in mod sigur, as alege acum o alta rochie, una cat mai simpla,midi! Cea la care faci referire, nu as avea indrazneala, atitudinea sa o port!:)

    Camelia, sa fiti sanatosi si fericiti in continuare, sa va bucurati de fetita voastra si de sperante implinite!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, iti multumesc foarte mult pentru toate cuvintele frumoase!
      Si eu as avea astazi cred alte optiuni decat acum zece ani, dar nu regret alegerea facuta atunci,am fost foarte incantata de ea!

      Ștergere
  2. Superbe rochite.
    Ultima m-a cucerit si pe mine datorita faptului ca e ... diferita.
    Pana la nunta mea ... cand va fi ea ... am timp sa ma gandesc mult si bine. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, si mie mi s-a parut speciala ultima rochie, desi probabil inaccesibila ca pret dat fiind ca este Elie Saab. Dar macar este inspirationala....

      Ștergere
  3. Ma bucur ca vi s-a implinit acest vis de a locui in Bucuresti! Sunteti o familie minunata si va doresc multi ani frumosi in continuare! Poate candva, (daca veti dori), ne veti arata si fotografii de acum 10 ani, de la nunta dvs. Astept cu nerabdare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Aurelia, asa este, pentru mine este un vis implinit!
      Cat despre fotografii de la nunta, din pacate nu sunt digitale si ar trebui scanate, iar in viitorul foarte apropiat nu cred sa pot face acest lucru, nici nu mai stiu prin ce cutii sunt la momentul actual. Probabil in timp cand se mai aseaza lucrurile...

      Ștergere
  4. Frumoase rochiile pe care le-ai ales, ai gust estetic si da, m-au inspirat sa visez la "the perfect dress " !

    Multumesc pentru cuvintele frumoase !

    Silvia, pupici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si eu tare mult pentru aprecieri, ma bucur daca alegerile pe care le-am facut pot inspira la visare!
      Te pup si eu!

      Ștergere
  5. Imi place alegerea ta, eu ma vedeam in una precum in prima rochie scurta postata. Nu am gasit la timpul respectiv o rochie 100% pe gustul meu, erau mai scumpe decat cele lungi. Mi-a placut rochia mea, nu am dat o importanta foarte mare mai ales la cum m-ar percepe cei din jur, faptul ca m-am simtit bine in ea a fost suficient. xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred ca nu conteaza cum te vad ceilalti, important este ceea ce traiesti tu si din ce imi amintesc eu ca am vazut la tine, intr-un articol dedicat fotografiei de nunta mi-a placut tare mult rochia ta!
      In plus, tot timpul evoluam si ne dorim altceva poate peste cativa ani, dar amintirea unui moment frumos ramane nealterata!
      Pupici!

      Ștergere
  6. la cat mai multi ani!

    nu stiu daca/cand oi fi mireasa, dar ma vad intr-o rochie de printesa, cu corset, fara bretele, dar totodata destul de simpla :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Visele trebuiesc indeplinite, altfel avem regrete ulterior! Iti doresc sa ai parte de rochia mult visata, pentru ca sunt convinsa ca vei fi mireasa! Pupici!

      Ștergere