August - October Empties


O perioada destul de lunga nu am mai postat nimic legat de acest subiect. Am consumat cateva produse, dar parca nu asa de multe ca inainte...am mai facut pauze la cremele pentru corp spre exemplu!





-demachiant pentru ochi Chanel, cumparat de pe StrawberryNet - bun, curata bine, nu ustura ochii. Nu mai stiu cat a costat, probabil nu-si justifica pretul , sunt si alte produse la preturi mai bune care fac acelasi lucru.
-gel de dus Nivea, in doua faze, cu lapte si miere, in genul celor de la Oriflame, luat din Ungaria, nu l-am vazut la noi. Foarte bun, daca l-as mai gasi l-as recumpara!
-sampon pentru volum Fekkai, cumparat de pe StrawberryNet cu 33 Ron. La Sephora l-am vazut cu 86 Ron, acum i-au schimbat ambalajul si cred ca este chiar mai scump. L-am folosit o perioada si mi-a placut, cam pana la jumatatea flaconului, parul chiar avea volum, era stralucitor, dupa care am inceput sa fac matreata. L-am terminat cu greu, combinat cu un alt sampon.




-gel cu lavanda pentru picioare Yves Rocher - racoritor si atat. Mirosul acestei game imi place tare mult, dar acest gel este antioboseala, nu hidrateaza deloc.
-crema pentru maini L'Occitane Green Tea, cumparata impreuna cu o revista. Nu am vazut-o prin magazine. Hidrateaza bine, intra bine in piele, este usoara, dar nu m-am impacat deloc cu mirosul!
-crema pentru maini L'Occitane cu floare de cires, mi-a placut mirosul ceva mai mult decat la cea dinainte, dar totusi mi s-a parut usor artificial. Am primit-o intr-o revista, dar nu as cumpara-o. Cred ca sunt alte creme mai bune si mai ieftine!




-cele doua flacoane, roz si auriu, sunt cumparate de muuuult de la Oriflame, cel roz nu mai stiu nici cum se numeste, cel auriu a fost Eclat. Au fost gandite pentru a fi purtate in poseta. Sunt prea vechi ca sa mai conteze!
-apa de toaleta Gabriela Sabatini. O am de mult timp, este dulce, intr-o vreme a fost preferata mea, mai ales ca am primit-o de la mama.




-emulsie echilibranta Avene - fina, delicata, mi-a placut.
-crema pentru pielea care se inroseste Bioderma. Am primit-o de pe undeva si am folosit-o pe gat. Evident, nu in scopul in care era fabricata, dar nu am observat nimic deosebit la ea.
-creama Protient Lift ROC, o crema usor mai densa si consistenta, pe care am folosit-o pe timpul noptii.




-demachiant pentru ochi Givenchy 15ml, in doua faze, mi-a placut mult.
-apa micelara Vichy, mi-a placut, isi face bine treaba.




-Visionnaire Lancome 7 ml - am consumat doua astfel de produse, mi se pare un produs bun, tenului meu i-a priit. Nu as cumpara la pretul de pe piata, as da cel mult 100 Ron pe o sticluta, in nici un caz 300-400.
-Genifique Lancome 7 ml - un serum care mie mi-a placut, am aplicat ulterior crema de zi, fara sa simt ca exista .





-cateva mostre, mie cel mai mult mi-a placut Escada pentru ca este mai lejer, un miros...roz. Dahlia Noir L'eau persista mult, este seducator, dar nu l-as purta zi de zi. Bubberry are un usor aer masculin, dar este sexy. Forbidden Euphoria este tot din sfera parfumurilor dulci si senzuale, la fel si Tous Touch. Am constatat ca in ultima perioada ma atrag mai mult parfumurile mai fresh pentru a fi purtate zi cu zi.




-creion contur pentru buze Revlon - cremos si rezistent totodata. Termin atat de greu un creion pentru buze, incat cele pe care le am cred ca-mi vor ajunge pana la adanci batraneti.




-sampon si balsam Head&Shoulders - tot timpul revin la ele.
-mostre Avon diverse, le-am folosit pe gat, au avut o consistenta placuta, nu grase, au intrat usor in piele.










-am hotarat sa termin din sutele de mostre care le-am tot adunat de-a lungul ultimilor ani. Nu mai dezvolt despre fiecare in parte. Cred ca se vede ca sunt consecventa.



-eu nu cumpar deocamdata FDT. Il folosesc mai rar si inca am multe mostre. Evident, mai mult mi-a placut cel Lancome, dar si cele Vichy isi fac bine treaba.

Nu stiu daca vi se pare mult sau putin, dar eu nu am mai cumparat produse cosmetice din iulie, cu exceptia unui BB Cream L'Oreal pe care l-am luat intr-o promotie cu un uscator pentru par de voiaj. Presimt ca limitele mele au cam fost atinse...

Voi cum rezistati ofertelor tot mai minunate cu care ne tenteaza producatorii? Va astept cu drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Rezist, imi impun asta, insa nu cu mare dificultate. Mostrele eu le-am daruit unei persoane care sta mai prost cu banutii. De curand am dat si eu comanda, prima, pe StrawberryNet de un parfum.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari pentru "tarie" eu rezist destul de greu. Acum ma limitez un pic, dar e foarte greu!Am si eu o groaza de mostre , dar zic ca le pastrez pentru calatorii (care apropo sunt din ce in ce mai rare), asa ca iti multumesc pentru impuls, s-ar putea sa trec la consumat mostre :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu calatoresc tot mai putin de cand avem fetita. Si eu tot asa le pastram si am strans foarte multe, dar am inceput marea "exterminare".

      Ștergere
  3. Ce de mostre! :) Sunt curioasa sa testez ceva de la L'Occitane, pana acum nu am avut ocazia si au preturi destul de mari, cum ai spus si tu. Nici dintre parfumuri nu am incercat nici unul. Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac unele produse de la L'Occitane, am mai incercat cateva produse de la ei, unele chiar foarte bune! Te pup si eu, cu drag!

      Ștergere