Increderea ca definitie a frumusetii


M-am gandit si razgandit, sa scriu sau sa nu scriu? ( Si acest fapt poate sa vorbeasca despre incredere intr-un fel sau altul...) Pana la urma am decis si iata-ma in fata voastra...
Cred ca sunteti de acord cu mine ca intotdeauna vom admira frumusetea unui individ (ca sa nu ma refer doar la femei), unui peisaj, unor obiecte de decor, unei case, unei gradini, unei masini, etc



 -poza preluata de aici

Si daca tot am facut o insiruire mai sus si stam stramb dar judecam drept, vom observa cu usurinta ca frumusetea nu vine doar de la sine ( asa cum poate a fost mult prea mult propovaduita ideea), ci trebuie muncit mult in unele cazuri pentru  a o obtine intr-o forma demna de admirat, sau in cele mai fericite cazuri ajustat pe ici pe colo.
In cazul unei persoane, poate sunteti adeptele ideii conform careia frumusetea vine din interior...Si eu consider ca nu poti avea stralucirea aceea care sa dureze peste ani daca nu ai mult mai mult decat o poleiala la exterior. Timpul le darama pe toate si chiar cele mai rezistente constructii pot ceda intemperiilor. Sigur ca avem exemple din istorie in care constructia caramida cu caramida, a ajutat...la fel si increderea noastra in noi, ar trebui cladita sistematic!



  -poza preluata de aici

Lunga explicatia pentru a ajunge la o constatare simpla! Cred cu tarie in faptul ca increderea in tine, ca tot unitar, te va aduce acolo unde iti doresti (sa avem deci grija ce ne dorim!).
Dar pentru a ajunge la acest grad de incredere, trebuie avut in vedere un cumul de factori. Da, sunt de acord ca bazele increderii in noi se pun acasa, si mi-o amintesc clar pe mama care tot timpul imi spunea ca pot mai mult (stati linistite, si acum inca imi spune si uneori este nemultumita de rezultate). Dar mai cred cu tarie ca o parte a oricarei reusite sta si in increderea in frumusetea pe care o ai nativ sau pe care reusesti sa o cultivi si sa o pui in evidenta in timp.



-poza preluata de aici

Aici vorbesc in numele meu si pentru mine, trecerea anilor a insemnat acumularea unui capital de incredere de care astazi ma folosesc. Am observat si cred ca si voi ati observat, ca unele femei devin mai frumoase cu trecerea timpului. Poate se pierde din prospetimea tenului (dar aici avem astazi multe arme cu care putem combate), dar se castiga in eleganta, rafinament, arta conversatiei. Practic timpul, desi uneori il consideram un dusman (si chiar poate fi daca nu il administram in favoarea noastra), ne ajuta sa cream un stil aparte, inconfundabil, o semnatura proprie...Am curajul acum sa ma folosesc de experientele acumulate, increderea vine si din reusite anterioare dar si din constatarea ca nimeni nu este zmeu, zana, atotputernic si ca decizia imi apartine doar mie.


-poza preluata de aici

Acea decizie care ma determina sa pun in aplicare sfaturi de make-up, sa adopt tinute nu neaparat la moda dar in care ma regasesc si cred eu ca mi se potrivesc, sa fiu la curent cu noutatile din industria de beauty pentru ca imi place si chiar cred ca te ajuta sa arati asa cum toate meritam!
M-am transformat mult in timp, am avut multe perioade de nesiguranta, nu stiu daca au fost foarte vizibile sau nu, nu am stat sa cercetez niciodata, dar astazi sunt destul de aproape de ceea ce mi-am dorit intotdeauna.
Cred ca esti frumos atunci cand tu esti multumit de tine sub toate aspectele, impacat cu ceea ce ai realizat, sau ai inca in lucru, increzator intr-un cuvant in fortele tale si in armele pe care le folosesti. Iar daca din arsenalul tau de a cucerii lumea fac parte si potiunile magice, aromele suave, elixirurile de ultima generatie, viata nu poate fi decat frumoasa.



 -poza preluata de aici

Va invit si pe voi sa va spuneti parerea despre frumusete si increderea pe care aceasta ne-o da!

Acest articol a fost scris pentru Scoala de Beauty Blogging by L'Oreal Paris!

Mai multe detalii despre competitie puteti descoperi pe pagina de FB L'Oreal Paris Romania.



CONVERSATION

8 comentarii: