OOTD - Orchidea Skirt


Continui sa va ispitesc cu tinute de vara si astazi va prezint o tinuta lejera, in culori tonice. Un verde crud care pe mine ma fascinat, combinat cu nuante de lila. In plus materialul matasos este usor si racoros, perfect pentru o zi de vara torida. Eu una stiu sigur ca abia astept vara viitoare, dar totusi intentionez sa profit si sa ma bucur de fiecare zi pana atunci, chiar daca voi purta haine muuult mai groase!
















Am purtat:
-fusta: - Mango
-maieu: - Zara
-geanta: - Mango
-sandale: - Stefanel

Are si toamna partile ei bune si primul lucru care imi vine in minte este placinta cu mere cu aroma de scortisoara care pe mine ma duce cu gandul la toamna! Uite, pentru ca mi-am adus aminte, am mancat saptamana trecuta la restaurantul Derby un fel de tort de mere asezonat cu inghetata de scortisoara, un deliciu, va recomand cu drag sa incercati daca sunteti din Bucuresti!

Voi la ce va ganditi cand vine vorba despre toamna? Care este lucrul care va place cel mai mult cand este vorba despre acest anotimp?

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

18 comentarii:

  1. Ahh, imens e dorul de vara privind fotografiile!
    E minunat imprimeul fustitei! Imi place ca ai curaj si atitudine pentru a purta aceasta lungime de fusta! Cat de mult imi place si geanta, ii ador culoarea si designul!
    Esti frumoasa si ai un zambet senin!

    Toamna...intreaga paleta de culoare, gama cromatica a acestui anotimp ma fascineaza! Mai exact, copacii si frunzele lor!

    Te imbratisez!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai, Ilda esti tare draguta, merci de coplimente! Am si eu zile si zile, uneori mi-e dor de fusta scurta, desi sunt convinsa ca sunt multi cei care critica o femeie de varsta mea care poarta asa fuste!
      Si eu iubesc culorile toamnei si mai ales felul in care se coloreaza artarii!
      Te pup si eu cu drag!

      Ștergere
  2. Fusta e tropicala! Mult imi place, vine bine cu topul alb. Zilele acestea superbe de toamna m-au facut sa nu-mi fie prea tare dor de vara, se mai strecoara cate un gand cand vad un colt de mare. :)
    Soarele joaca un mare rol, vantul caldut. Ce bine a fost si ieri, ca-i trecut de miezul noptii, chiar daca soarele a fost mai mult printer nori.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Miha.
      Adevarat este ca si eu ma bucur de zilele astea superbe si mi-a mai trecut supararea ca a venit toamna asa repede...
      Te pup si eu!

      Ștergere
  3. Imi place tinuta e draguta si lejera :) iti sta foarte bine :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Acestea sunt tinutele pe care le prefer eu vara!
    Imi place la nebunie!
    Si sandalele mi se par pur si simplu delicioase. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci tare mult pentru apreciere, ma bucur sa vad ca iti place tinuta mea! Te pup si eu!

      Ștergere
  5. draguta tinuta,dar sincer as fi renuntat la bretelele acelea de la sutien chiar daca sunt transparente mii se par inestetic ,scuze e doar o parere/sugestie:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Kendra pentru sugestie, imi dau seama ca probabil mi-ar trebui un sutien doar cu banda din spate transparenta si fara bretele. In alta ordine de idei doar daca as avea silicoane as putea renunta de tot la sutien in opinia mea, asa ca am ales varianta cea mai safe!

      Ștergere
  6. I LOVE this whole outfit. The skirt is so flattering and the back of the blouse puls it all together even more. Perfection!
    Aesthetic Lounge

    RăspundețiȘtergere
  7. Thank you my dear for your lovely comment. Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tinutele pe care le purtati si felul in care reusiti sa aratati va ajuta sa pareti ca o pustoaica! Felicitari! Dar dincolo de aparente exista un om plin de calitati, un om care a muncit foarte mult pentru a ajunge unde si-a dorit, cu alte cuvinte: un om "toba" de carte! De aceea eu va admir foarte mult!
    Anotimpul meu preferat este primavara insa nu pot spune ca nu iubesc si toamna care are farmecul ei, mai ales in luna octombrie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Foarte frumos Aurelia pentru toate aprecierile! Ce sa zicpPot doar sa confirm ca intr-adevar am muncit foarte mult si evident ca nu regret acest fapt.
      Si mie imi place primavara cel mai mult,toamna imi plac culorile minunate si soarele caldut...

      Ștergere