OOTD - Hibiscus Flower


Astazi am o tinuta simpla, dar asa cum v-am obisnuit, cu un element floral. Din punctul meu de vedere este ceea ce face difenta pentru a nu fi o tinuta monotona! In plus imagini de la restaurantul Sky din Timisoara, care are o panorama superba asupra orasului. Din pacate nu am prins o zi insorita, cerul a fost acoperit cu nori.






 -piept de curcan cu sos de piper.











Am purtat:
-pantaloni: - Zara
-sacou: - Guara
-tricou: - Mango
-pantofi: - Mallanee
-geanta: - No Name

De cand m-am mutat in Bucuresti sunt restanta la capitolul iesiri, asa ca daca puteti va rog sa-mi recomandati cateva restaurante dragute!

KISSES!




CONVERSATION

9 comentarii:

  1. Ai o gradina splendida la picioare :)
    De mancare nu vorbesc la ora asta, ah da - mancarurile pe care le-ai vazut la mine sunt fie dintr-o saptamana intreaga fie din mai multe. Sotul meu isi ia mancare la pachet, peste micul dejun nu sarim, iar in oras nu iesim des, deci gatim :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga mea!
      Tu cred ca esti cea mai buna gospodina din cate cunosc eu! Da, si mai am o pritena la Timisoara care este asa de priceputa. Fotografiile tale cu mancare sunt absolut deloicioase, tot timpul salivez. Noi nu prea mancam mancare gatita, recunosc ca nici eu nu ma prea omor dupa bucatarie, doar atat cat trebuie...Fetita e o sclifosita, manca doar supa sau ciorba si snitele gatit, asa ca ...

      Ștergere
  2. Eu sunt mare fan al nuantei sacoului tau, iar croiala acestuia e-atat de feminina si subliniaza atat de frumos silueta! Sa stii ca datorita tie voi incepe sa iubesc pantalonii cu print floral (caci eu ma tem sa-i port)!
    Arati excelent, Camelia!

    Preparatul pe baza de curcan mi-a facut o pofta teribila!!!

    Pupicei, cu mult drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, esti atat de draguta, ma bucur daca iti plac pantalonii, stiu ca e dificil sa placa la toata lumea. Eu asa sunt, iubesc florile, si in realitate si pe haine. Mai am inca pantaloni inflorati sa va prezint, anul acesta am cam exagerat cu ei, dar ii iubesc!
      Multumesc inca o data pentru toate aprecierile!
      Te pup si eu!

      Ștergere
  3. Ce bunatati, de-ti lasa gura apa! Tare restaurantul asta, de acolo de la terasa aceea se vade orasul atat de frumos! Foarte frumos sacoul iar cea mai buna gospodina din cate cunoasteti, este mama dvs. Mi-am permis sa va contrazic pentru ca stiu ce spun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia, multumesc pentru aprecirile la adresa mamei! Pe ea intr-adevar am scos-o din ecuatie, doar e mama, as putea fi subiectiva. Restaurantul acesta merita intr-adevar incercat!

      Ștergere