OOTD - Just Spring


Numele postarii vorbeste de la sine... Pozele sunt facute undeva prin...mai, dar am ratacit o buna parte din ele, mai precis cele cu detaliile tinutei. Am ramas fara memorie la aparat, sotul meu a pus un alt card de memorie, le-a descarcat undeva, dar pentru ca are milioane de retele, calculatoare, hard disck-uri etc si intre timp ne-am mai si mutat , pozele sunt de negasit, cel putin momentan. Asa ca am sa va prezint varianta fara prea multe detalii.














Am purtat::
-pantaloni: - Zara
-bluza: - Mango
-pantofi: - Mallanee
-sacou: - Guara
-geanta: - No Name

A fost un pranz la "Casa Bunicii" care s-a lasat cu bunatatile din imagini. In cazul in care va intrebati, desertul a fost "Galuste cu prune", foarte bun...
Pantalonii sunt ca de obicei cu flori, un soi de flori mai salbatice si cativa fluturi, dar daca vreodata mai gasesc celelate poze le voi adauga, just for fun!


CONVERSATION

15 comentarii:

  1. I love your pants and blazer! :)

    http://sofija-photography.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmm, ce papa bun e in farfurii!!! Galuste cu prune n-am mancat; as servi numai daca nu au prune!:))) Eu nu ma ating de aceste fructe...ciudatenii de-ale mele!

    Ti-am spus doar ca voi incepe sa iubesc acest tip de pantaloni datorita tie!:P Iti vin de minune!

    Pupicei, Camelia!
    Weelend fain sa aveti!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca mie nu mi-au placut galustele cu prune initial, depinde de cine le face! Dar oricum in cazul tau nu e valabil daca nu-ti plac prunele deloc!
      Merci pentru apreciere draga mea, te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  4. Atât pantalonii, cât şi sacoul sunt două piese wow, de efect. Îmi place foarte mult modul în care ai ales să le porţi :-)
    Weekend frumos, Camelia! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, iti multumesc tare mult pentru apreciere! Ma bucur daca iti plac alegerile mele! Sper ca ai avut si tu un weekend minunat!

      Ștergere
  5. tu, ca de fiecare dată, vii cu o notă de prospețime care îmi creează o mie de nostalgii, să știi. mai ales că mai este luna mea preferată și mi se pare atâââât de departe! mă consolez însă cu gândul la farmecul sărbătorilor. deocamdată. apoi oi vedea ce mă mai ține până la primăvară. poate tu, cu ținutele tale pastel. :)

    https://www.facebook.com/Haine.Galati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu iubesc primavara si luna mai! Are si pentru mine conotatii speciale! Dar, asa este, faptul ca vin sarbatorile mai atenueaza din zilele lungi de iarna! Si apoi pana in mai mai sunt doar cinci luni! Pupici!

      Ștergere
  6. Ce pofta mi-ai facut! Iubesc galustele cu prune! :X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place totul, de la tinuta pana la aleea din parc cu flori minunate plus toate acele bunatati de la restaurant!

    RăspundețiȘtergere