OOTD - A Little of Grey


O sedinta la Marriott a fost pretextul ideal pentru o serie de fotografii pe care le veti vedea in zilele urmatoare. Tinuta este oarecum formala, dar nu exagerat, asa cum vedeti sandalele nu sunt nici pe departe business. In plus rochia este oarecum cu umerii goi, dar acoperita de sacou nu a fost nimic iesit din comun.














Am purtat:
-Rochie: - Zara
-Sandale: - Zara
-Sacou: - Zara

Nu stiu daca alegerea acestor sandale a fost cea mai potrivita la lungimea rochiei, cert este ca mie mi-a placut combinatia si datorita aerului putin mai relaxat pe care l-au dat acestei tinute. Voi ce incaltari ati fi ales pentru aceasta tinuta?


CONVERSATION

16 comentarii:

  1. Tie iti vin bine, nu imi da impresia ca ar scurta piciorul. Imi place rochita pe intregime: imprimeu, culoare, material, croiala, totul!
    Cea mai simpla alegere ar fi o pereche stiletto si gata. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca ai dreptate cu stileto, dar sincer pe mine ma omoara acesti pantofi, in consecinta nu am decat o pereche turcoaz! Te pup si eu draga mea!

      Ștergere
  2. Yuuuuiiii, nu stiu daca te-am vazut aratand mai sexy intr-o tinuta! E vorba despre atitudine! Au si sandalele partea lor de vina!:))

    Minunata tinuta! Nu schimbam incaltarile!:P

    Te pup, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, ma faci sa rosesc! Nu stiu ce sa zic, eu nu ma vad chiar asa, poate doar in privinta sandalelor. Multumesc mult pentru toate aprecierile tale si pentru confirmare.
      Te pup si eu cu drag!

      Ștergere
  3. reușită ținută! dar sandalele sunt mortaleeee!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac foarte mult sandalele, poate rochita ar fi trebuit putin mai scurta, in rest totul e perfect!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat imi plac sandalele Zara!:X Mi-am dorit si eu modelul acesta.

    http://the-may-day.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-au placut si sa stii ca atunci cand le-am luat mai era acelasi model dar pe bleu combinat cu burgund dintr-o inmitatie de piele de sarpe. Erau minunate dar ceva mai greu de asortat. Daca nu mi-ar fi trebuit urgent acestea pe negru, le-as fi luat pe acelea!

      Ștergere