OOTD - Red Flip-Flops



O plimbare in parc se transforma de multe ori intr-o sedinta foto. O tinuta simpla, o rochie cu multe aplicatii de dantela, foarte comfortabila si o pereche de flip-flops mi se par foarte potrivite pentru o plimbare in aer liber. Vi le prezint si voua.





 































Am purtat:
-rochie: - Massimo Dutti
-geanta: - Musette
-papuci: - Bata

Dantela de bumbac, broderiile rochitei mi-au placut si au facut-o speciala pentru mine. Imi plac obiectele care par  lucrate manual, apreciez efortul creativ, mi-ar placea si mie sa fiu mai indemanatica in acest domeniu. Stiu ca este vorba doar de timp si exercitiu, dar la capitolul timp nu stau prea bine...

Voi v-ati simtit vreodata atrase de ideea de '' lucru manual ", si daca da, aveti timp sa va puneti in practica astfel de idei?

KISSES!



CONVERSATION

17 comentarii:

  1. Imi place si imi fac, mai bine spus mi-am facut si imi faceam mai multe cand nu aveam blogul acesta. Acum si cu casa tmpul e si mai limitat.
    Rochia este frumoasa prin detaliile ei dantelate, imi place!
    O duminica linistita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miha eu stiu ca tu chiar faci diverse obiecte si te apreciez foarte tare pentru acest fapt. Stai sa vezi cand ai si un copil cum ti se limiteaza timpul! Dar macar satisfactia pe care ti-o aduce un copil nu se compara cu absolut nimic! Weekend frumos, te pup!

      Ștergere
  2. Ce dragute sunteti voi doua! Frumoasa geanta! Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase amandoua! Pe micuta asta imi vine s-o pap!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult Aurelia! Dam la schimb o prajitura in locul fetitei, ce zici?

      Ștergere
    2. Da, dar nu-i acelasi lucru! Eu daca locuiam in Bucuresti, preferam sa fiu bona ei, pentru ca m-am indragostit de ea la prima vedere!

      Ștergere
  4. Cât de frumoase sunt detaliile rochiei. Abia în ultima poză am putut să vedem ce broderie delicată are. Vreau și eu ceva asemănător, cu mâneci neapărat, ca a ta, nu tip maieu.
    Îmi place poze de lângă ciupercuță :X
    Iar cea mică, ce iepuraș drăgălaș, coconaș, este!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Aurora pentru toate aprecierile. Eu cred ca rochia este mult mai draguta in realitate decat a prins aparatul. Detalii sunt si pe partea de sus foarte dragute.

      Ștergere
  5. ti-ar sta super si cu o codita impletita intr-o parte ,in rest super

    RăspundețiȘtergere