Concurs Physiogel


Dragele mele, poate va amintiti ca nu demult am participat cu un articol despre hidratarea tenului la un concurs Physiogel pe blogul Ioanei Dumitrache si ghiciti ce...am fost desemnata castigatoare! Castigul nu este doar al meu, pentru ca astfel am ocazia sa organizez si eu un concurs pentru voi.

Dar sa va prezint minunatiile pe care le-am primit:



 Este vorba despre:
-gel de curatare Physiogel pentru piele sensibila si reactiva
-crema Phsysiogel pentru piele sensibila, uscata si intens agresata.
Eu am inceput sa le testez, nu va spun inca rezultatele pentru ca le folosesc doar de cateva zile. 
Physiogel a creat produse destinate pielii sensibile, atat de pe fata cat si de pe corp. Intr-o lume tot mai plina de factori agresivi care determina atopii si alergii diverse, este bine sa stim ca avem si solutii.

Daca insa va doriti si voi sa le incercati, va invit cu mare drag sa-mi lasati un comentariu in care sa-mi povestiti despre hidratarea corecta a tenului. As  vrea sa faca o precizare si sper sa nu deranjez pe nimeni. Va rog sa scrieti ceea ce considerati voi si sa nu copiati diverse alte articole de pe net. Specific acest lucru pentru ca mi s-a intamplat chiar mie in cadrul acestui concurs sa-mi fie copiat articolul cuvant cu cuvant ( mai putin fraza in care specificam ca sunt medic) si a fost postat cateva raspunsuri mai jos. M-a atentionat o cititoare pe mail si nu am crezut pana nu am vazut cu ochii mei...
Nu trebuie sa spuneti lucruri savante, doar ceea ce faceti voi pentru o hidratare corecta a tenului.

De asemenea trebuie sa:

-ma urmariti prin GFC
-dati like pe FB paginii BeautyStory
-dati share concursului pe FB

Va astept inscrierile de astazi pana luni seara, 23.12.2013 la ora 24. In Ajun de Craciun una dintre voi va primi vestea unui cadou. 

Va rog deci sa-mi lasati un comentariu care sa contina:

-raspunsul la intrebarea: "Cum va mentineti tenul hidratat?"
-numele cu care ma urmariti prin GFC
-numele cu care ati dat like pe FB
-Link-ul de share de pe FB
-o adresa de email sa va pot contacta in cazul in care ati castigat.

Mult succes si va astept parerile despre hidratarea corecta a tenului. Iar pe castigatoare o rog sa revina cu o parere dupa ce incearca produsele.




CONVERSATION

13 comentarii:

  1. Hello!

    Pentru mine, hidratarea este destul de simpla: dimineata imi spal fata cu o spuma blanda, apoi aplic o crema cu textura lejera (vara) sau densa (iarna). In cateva seri pe saptamana, aplic o crema onctuoasa si inainte de somn, pe care o clatesc dimineata. In rest, exfoliere chimica si/sau mecanica de 2-3 ori pe saptamana. Ah, sa nu uit ca in zona ochilor aplic mai des crema noaptea (de vreo 4 ori pe saptamana) si folosesc, de regula, o crema speciala pentru aceasta zona.

    GFC: Orjen
    FB: An Occupation
    FB share: http://www.facebook.com/AnOccupation/posts/441069302682428

    Mail: anca [punct] orjen [at] gmail [punct] com

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    O hidtratare corecta incepe cu o alimentatie sanatoasa, fara multe grasimi, fara alcool si tutun si fara nopti pierdute. Consumul de minim 2 litri de lichide pe zi ajuta deasemenea la hidtatarea tenului. Eu imi mentin tenul hidtratat prin alimentatie, print-o demachiere zilnica a tenului si folosind o crema hidtratanta, insa nu in exces, pentru ca porii tenului mai trebuie si ei sa respire.
    GFC: Cristina
    FB: Crsitina Popescu
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10201363394946384
    email: cristina.popesku@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  3. fb:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/557105611033131
    gfc:alina hurmuz
    Pentru mine o hidratatre corecta e c-am asa,ma sptal bine pe fata,exfoliere,tonic,apoi aplic o crema hidratanta mai ales ca acum este mai rece iar pielea trebuie sa fie ingrijita si hidratata,apoi o dieta echilibrata si sanatoasa,fructe ,legume si multe lichide.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.facebook.com/mihaela.pojogu/posts/560299244039447
    mihaela pojogu: fb, gfc.
    Eu folosesc mai mult uleiuri si incerc pe cat posibil folosirea de produse curate. Din pacate nu excelez la consumul de apa si simt la fel ca si cand imi curat fata si din diverse motive sar peste hidratare. Cu toate acestea uleiul de jojoba imi este bun prieten, crema de galbenele si untul de shea.
    Multumim pentru concurs si felicitari pentru premiu.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. fb: ana-maria ignat
    gfc: ana-maria ignat
    e mail: ancuttzza_m@yahoo.com
    share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=385111628300800&id=100004058989707
    Mai intai curat fata bine cu demachiant,apoi aplic lotiune tonica,apa termala,dupa care aplic o crema pentru contur ochi si o crema hidratanta.Saptamanal imi fac un scrub cu zat de cafea ,dupa care ma dau cu vitamina a ulei ,si tot saptamanal imi fac o masca preparata in casa.Consum pe cat pot 2 L de lichid pe zi si incerc sa am o alimentatie cat de cat sanatoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Camelia, ne incanti din nou cu premii minunate! Multumesc! Eu imi hidratez tenul cu produse specifice tipului meu de ten, si anume mixt-gras, inainte de hidratare desigur ca tenul trebuie curat, demachiat si produsele specifice tipului de ten, apoi eu folosesc pentru dimineata o crema hidratanta matifianta si noaptea o crema pentru ochi si una pentru fata, tott la fel pentru ten gras. Fondul se ten iarasi este unul specific tenului meu care hidrateaza. Si....desigur, consum destul de multa apa zilnic, fie la filtru, fie la robinet(ceea ce nu-i prea sanatos, insa, asta e!).
    FB: Mere Verzi, gfc: daniela bitoleanu, share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1444533415765833.

    RăspundețiȘtergere
  7. FB lacra.lacry
    GFC IONITA
    share: https://www.facebook.com/lacra.lacry.7/posts/694451040588054
    Hidratarea pentru mine are doua etape: dimineata si seara. Dimineata ma spal pe fata, apoi ma curat cu spuma de la Vichy, aplic o lotiune si crema de fata cu factor de protectie pentru ca e iarna, tenul e mai sensibil la factorii externi. Apoi daca e.. aplic un fond de ten si un machiaj. Fondul de ten si el protejeaza mult tenul de factorii nocivi din aer. Apoi seara ma demachiez, ma curat din nou cu spuma si aplic o crema de noapte pentru fata si una pentru ridurile din jurul ochilor... De altfel consum zilnic apa cu lamaie, cat de multa pot..mai ales ca ma chinui sa scap si de cateva kg :) . Acesta e ritualul meu de ingrijire si hidratare.

    RăspundețiȘtergere
  8. gfc bianca roxana
    fb bianca roxana anitei
    share https://www.facebook.com/bianca.roxana/posts/640995659290753
    Un ten hidratat este un ten caruia i s-a oferit calea cea mai frumoasa, incepand din interior cu cele necesare frumusetii sale. O dieta echilibrata,in care fructele si legumele nu lipsesc, o cantitate suficienta de lichide, o demachiere si o hidratare in mod corespunzator,precum si protectia impotriva razelor UV atat de nocive pielii noastre sunt conditii necesare pentru un ten frumos si luminos, lipsit de probleme.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rutina mea de hidratare presupune demachierea cu geluri spumante (nu-mi plac produsele care necesita utilizarea dischetelor demachiante), utilizarea unui ser revitalizant, apoi crema de ochi si cea de fata, toate acestea dimineata si seara. Dimineata urmeaza si fondul de ten si pudra care protejeaza tenul de agresiunea factorilor externi. De 3-4 ori pe luna aplic si o masca hidratanta. In rest cei 2 litri de apa zilnic sunt de baza.
    Numai bine!

    GFC Viviana
    FB Viviana-Cristina Florea
    https://www.facebook.com/Vivicris

    RăspundețiȘtergere
  10. In primul rand mananc sanatos,consum multe fructe si beau multa apa.
    Prima data ma spal cu un gel de curatare,apoi tamponez fata cu o discheta cu lotiune micelara si la urma aplic o crema hidratanta (am tenul uscat-sensibil).Niciodata nu ma culc inainte de a ma demachia,seara folosesc o crema hidratanta de noapte.De 2 ori pe saptamana folosesc masca cu galbenus de ou si uei de masline.

    FB. Lucica Lazar
    GFC. lucicalazar2
    E-mail. lazarlucy@yahoo.es
    Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/472692639517648
    Multumim pentru giveaway! :-*

    RăspundețiȘtergere
  11. Hidratarea tenului meu mixt/gras contine urmatoarele :crema zilnica care contine factor de protectie aplicata anterior unui ser care sa contina antioxidanti ;suplimente cu vitamina C imi ofera o protectie suplimentara, ajutand la atenuarea ridurilor ,in plus imi e de ajutor organismului meu pt. a produce colagen ;creme de ochi care contin retinol .Demachierea zilnica dimineata si seara cu lotiune micelara.
    In ceea ce priveste alimentatia recunosc ca sunt o mare gurmanda si nu-mi refuz nimic,nu am tinut vreodata dieta :) si singurul lucru pe care l-am facut a fost sa renunt la bauturile acidulate pe care le foloseam in loc de apa. Acum beau mai multa apa si foarte multe ceaiuri.




    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. FB: Darinka Roscu
      GFK:Roscu Darinka
      Mail:darinka_roscu@yahoo.com
      https://www.facebook.com/#!/roscu.darinka/posts/689171581115176

      Ștergere
    2. personal, de ceva vreme incoace , beau multa apa (3-4 l pe zi).
      dupa demachiere, seara si dimineata folosesc ulei de argan pentru fata si ochi. Pentru gat si decolteu folosesc ulei de migdale dulci.
      Laura Farkas fb
      lau_farkas@yahoo.com
      https://www.facebook.com/laura.farkas.399/posts/10202523217470511

      Ștergere