OOTD - Blue Skirt


Pentru astazi va propun o combinatie de albastru si fuchsia, intr-o tinuta simpla si foarte usor de purtat in viata de zi cu zi. Aerul usor mai sobru este dat de sacou, dar totodata este considerabil indulcit de culoarea extrem de tonica.





































Am purtat:
- fusta: - Zara
-tricou: - Stradivarius
-sandale: - Sasha Fabiani
-geanta: - Musette
-sacou: - Bershka
-colier: -Swarovski

Distractia a fost maxima cand faceam pozele din pat, pentru ca in patul celalalt dormea...stie ea cine! Ne abtineam cu greu sa nu izbucnim in ras.

Pentru voi este o combinatie de culori abordabila sau ceva ce nu ati purta poate in mod obisnuit?

KISSES!




CONVERSATION

8 comentarii:

  1. Imi place foarte mult combinatia de culori! Unde sunt facute fotografiile?

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt într-adevăr foarte tonice culorile, ele par acum cam puternice (în cazul meu), pentru că ochii mi s-au obișnuit cu veșnicele ținute monocrome invernale, fără prea mare strălucire. Trebuie să-ți mărturisesc faptul că cel mai mult îmi plac sandalele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, ma bucur ca iti plac sandalele. Eu trebuie sa-ti marturisesc ca nici iarna nu port tinute mai putin colorate. Am un palton fuchsia, unul verde, unul roz-fane, unul rosu...

      Ștergere
  3. Nu stiu daca m-as fi gandit sau daca as fi avut "curajul" pentru o astfel de combinatie cromatica dar, vazand-o la tine, imi place mult!

    Ai fost cam nebunatica si sexy! Ne-ai dezvaluit o noua latura! :))
    Te tachinez si eu...

    Pupici, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca ma tachinezi, nu ma supar eu pe tine! Despre culori, ce sa zic, eu iubesc culorile puternice in general. Te pup si eu cu drag!

      Ștergere