OOTD - Digital print


Unul din trend-urile care a prins foarte bine in acest an a fost cel legat de print-ul digital. Fie ca a fost vorba despre peisaje, flori, animale, totul a capatat o nota mult mai realista si aceasta a fost una dintre cauzele pentru care si eu m-am indragostit de acest print. Am vazut pantalonii din imagini pe site-ul  Zara inca de la inceputul sezonului dar au fost de negasit in Timisoara. Au fost insa sa fie ai mei pentru ca i-am gasit cand m-am mutat in Bucuresti, la reduceri si fix marimea mea.






















Am purtat:
-pantaloni: - Zara
-bluza: - Mango
-sacou: - Zara
-sandale: - Il Passo
-geanta: - Musette
-colier: - Swarovski

Nu glumesc atunci cand va povestesc ca eu iubesc pizza, de foarte multe ori o prefer atunci cand ies in oras si aveti si aici o noua mostra, marca Trattoria Buongiorno.

In plus ce colier se potrivea mai bine cu padurea fantastica de pe pantaloni, daca nu unul cu un personaj fantastic gen Tinker Bell ?

Voua va plac print-urile sau in general preferati piesele monocomatice?


CONVERSATION

14 comentarii:

  1. imi plac, dar folosesc piesele monocromatice!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eju folosesc si printuri, imi plac mult, dar daca e sa ma gandesc la majoritatea hainelor mele, imi dau seama ca am totusi putine printuri..m-ai pus pe ganduri acum :P
    Este minunat colierul tau, absolut superb!!! Margelutele acelea roz seamana cu o anghinare in miniatura :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu din contra am constatat ca am mai multe printuri, dar nu ma pot abtine. Multumesc mult Simo pentru toate aprecierile.

      Ștergere
  3. Wow, geanta, pantalonii, sacoul! E un casual smart perfect!
    Arati minunat, Camelia!

    Printuri...am constatat ca am cam prea multe piese cu print (floral de regula, doar cateva cu digital print) insa mi-am propus sa incerc sa tin cont de asta si sa aleg piese simple, usor de combinat, condimentand cu accesorii! E doar o idee din ultima perioada, nu pot garanta ca o pun in aplicare!:))

    Mi s-a facut pofta de limonada si de pizza!!!

    Multi pupici, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, prea multe cuvinte frumoase, multumesc mult draga mea!
      Adevarul este ca si eu am nevoie de mai multe piese basic, dar tot aman momentul. Atunci cand vad ceva cu un print atragator nu mai am stare pana nu il am.
      Pizza sincer as manca la orice ora din zi sau noapte. Iar de doi ani am renuntat total la Cola si am trecut pe limonada.
      Te pup cu drag!

      Ștergere
  4. O adevarata aparitie!
    Imi place la nebunie tinuta ta. <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine iti sta in tinuta asta!!
    Super, super, ador sandalele♥

    RăspundețiȘtergere
  6. Sacoul vine perfect cu pantalonii, imi place tinuta ta. Mai mult am dungi in garderoba decat alte printuri. Cele florale sunt in minoritate, dar le admir.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place foarte mult tinuta! Si colierul e superb!

    RăspundețiȘtergere