Cautand mobila...


Pentru ca suntem in plina mutare, mai avem doar zece zile pana ne vom muta cu totul, am trecut si prin diverse cautari de mobilier. Nu am definitivat totul, unele lucruri vor trebui sa mai astepte.
Astazi va prezint o tinuta de zi, in care am colindat magazinele.














In primele imagini vizionasem o mobila de bucatarie rosu cu sticla alba de la Ikea pe care mi-o doream. Dar, pentru ca am darul de a-mi schimba radical optiunile intr-un timp foarte scurt ( spre disperarea sotului meu ), avem in lucru acum o mobila violet cu alb. Sper sa iasa asa cum imi doresc, am zapacit-o pe designer-ita care s-a ocupat de noi.












Va spun si cateva detalii despre dormitorul pe care mi-l doresc! Va fi cu siguranta alb, lucios, si cu un spatar de piele pentru pat. Asta daca nu mai vad altceva si mai si intre timp... Era interesant si patul cu baldachin din imaginile de mai sus, dar era atat de fragil si se misca in toate directiile, nu mi-a placut din acest punct de vedere!

Revenind la tinuta, am purtat:
-pantaloni: - Stradivarius
-pulover: - Extyn
-cizme: - Il Passo
-palton: - Mango
-geanta: - Musette

Mi-ar placea sa impartasiti cu mine preferintele si experientele voastre in materie de dormitoare, bucatarii, canapele, etc, cu siguranta as avea de invatat din experienta celor care si-au amenajat o locuinta! Iar daca stati in Bucuresti si stiti locuri in care as putea sa gasesc covoare, perdele, corpuri de iluminat interesante, dar nu exorbitante ca si pret, va rog, dati-mi detalii!




CONVERSATION

28 comentarii:

  1. Cat de frumos e paltonasul tau! Imi place mult combinatia de culori, iar acest lila e perfect la nuanta tenului tau si mai ales ca e si culoarea anului. :)
    Si eu sunt tot in cautare de mobilier, dar eu vreau nuante intunecate, asa ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. :P
    Iti doresc spor la cautari, draga mea! :)
    pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, la fel draga Simo, sper sa gasesti si tu ceea ce cauti. Eu am deja unul dintre dormitoare mai inchis la culoare, dar il voi pune in camera de oaspeti. L-am avut la Timisoara si nu m-am putut desparti de el, l-am adus cu noi desi a mai suferit ceva accidente minore in transport.Pe al meu il vreau mai luminos acum.

      Ștergere
  2. M-ati innebunit de tot cu tinuta asta, este superba! Ce pulover frumos! Referitor la mobila, mie imi plac culorile mai deschise.Va doresc sa gasiti cat mai usor obiectele de mobilier dorite iar la final sa aveti casa de vis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte mult Aurelia pentru toate gandurile bune si cuvintele frumoase! Trebuie sa recunosc ca si mie imi place mult puloverul atat culoarea, care e de altfel culoarea mea preferata de multi, multi ani, cat si faptul ca e pufos. Nu il prea port pentru ca fetita mea este alergica la par de animale si acesta contine angora.

      Ștergere
  3. Draga mea Camelia...am nevoie de adresa ta pentru ca trebuie sa-ti sustrag acele cizme. :)))
    Tinuta ta e minunata dar cizmele....m-au cucerit! Sunt super, extr, mega!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, le tin in seif, nici o sansa sa ajungi la ele! Draga mea, ma bucur ca iti plac, chiar ma gandeam cat de diferiti suntem noi oamenii...fiecare cu preferintele lui. In ochii unora suntem ciudat imbracati/incaltati, altii ne aprecieaza! Asta-i frumusetea diversitatii!

      Ștergere
  4. Tinuta perfecta pentru shopping, chic dar extrem de comoda ;) imi place mult puloverul! pup;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ioana, ma bucur sa vad ca iti place tinuta mea! Si eu apreciez intotdeauna tinutele tale, chiar daca nu comentez foarte des. Iti simt lipsa in ultima perioada, pupici draga mea!

      Ștergere
  5. Tot de ghetute mi s-au lipit si mie ochii! :D Paltonasul e dulce foc! Imi place linia sa! Nuanta de lila a puloverului iti vin grozav!

    Spor si inspiratie iti doresc! Intuiesc ca e de anvergura aceasta operatiune a decorarii! Sfatul meu este sa nu te grabesti si sa gandesti in perspectiva, sa simti ca te reprezinta ceea ce alegi!

    Pupici si imbratisare, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Drag mea Ilda, ma bucur ca iti plac ghetutele, sunt foarte frumoase si foarte grele in acelasi timp. Le vei mai vedea in tinute, desi in ultimele saptamani am renuntat la ele, datorita faptului ca sunt foarte grele iar eu am umblat de dimineata pana seara cu ele, am avut dureri groaznice la un ligament si am stat doua zile in pat, am crezut ca nici la serviciu nu mai pot merge, asa ca pe moment nu le mai port.
      Despre amenajari, ce sa zic, sunt foarte multe de facut si tot vor fi , nu ma grabesc, dar stiu totusi destul de bine ce imi place si ce nu, problema e ca ne trebuie un card fara limita, ha, ha! Asa ca le luam pe prioritati si desigur bucataria este prima! Si baile desigur care erau neutilate.
      Pupicei drga mea!

      Ștergere
  6. esti in tendintele anului 2014 cu puloverasul asta :D dar adevarul e ca-ti sta foarte bine cu el. spor la cumparat mobila si sa ai inspiratie...cu carul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vei rade, dar puloverul acesta are cam 9 ani de cand l-am cumparat. L-am purtat de vreo doua-trei ori si l-am uitat si nu stiu de ce nu l-am mai purtat. Asa ca, moda revine dupa cum se vede...Multumesc pentru urari draga mea! Pupici!

      Ștergere
  7. nu stiu multe magazine de mobila, asta ma asteapta si pe mine. cizmulitele sunt super-puper,love! pupppppppppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, trebuie sa facem o sesiune de shopping comun atunci. Te muti si tu sau redecorezi? Merci de apreciere! Pupicei!

      Ștergere
  8. PaltonaÅŸul e tare frumos, îmi place foarte mult ÅŸi puloverul, atât ca model, cât ÅŸi culoarea e una specială ♥. Weekend frumos! :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. Camelia spor la cumparaturi, dar mai ales sa gasesti ceea ce iti place si te reprezinta. La noi nu este Ikea, asa ca de obicei ma uit prin Practiker, Dedeman, Elvila si toate magazinele care se incadreaza in bugetul nostrum notam, comparam si abia apoi cumparam.
    Un dormitor in alb suna foarte bine, daca mai e si camera luminoasa va fi de vis!
    Ghetele sunt foarte misto! Cand am de umblat port ceva la baza gatului suficient de gros incat sa nu port prea multe straturi, dar si sa ma pot desface daca e prea cald.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si noi trecem prin toate genurile, Practiker, Dedeman, etc. Eu asa imi doresc, ca dormitorul sa fie alb, inca nu am cumparat nimic!
      Pupicei!

      Ștergere
  10. Si mie imi place sa caut mobila si sa testez fotoliile, canapelele etc. :) Frumos pulover! :X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumoasa tinuta !
    Imi place mult decorul acela facut din oglinzi, este chiar pe gustul meu!

    RăspundețiȘtergere
  12. ce frumos e dormitorul!!!
    imi place tinuta !!
    pupici

    RăspundețiȘtergere