Cum am vazut eu Cosmobeauty...


Cand locuiam in Timisoara tot timpul le invidiam pe fetele din Bucuresti pentru ca au acces la tot soiul de evenimente, targuri, etc. Asa ca, acum m-am mobilizat sa merg si eu la targul minunat care se cheama Cosmobeauty.




Nu stiu in alti ani cum a fost, dar eu nu am fost asa de impresionata de acest targ. Nu stiu la ce ma asteptam...Probabil faptul ca nu imi lipseste mai nimic, nu m-a facut sa vad ceva si sa nu pot pleca acasa fara acel ceva, asa cum se intampla alta data!

Chiar la intrare se afla standul BeautyOne, care cred ca era unul care chiar merita daca iti trebuiau produsele. Aveau reduceri importante, la unele pachete mai mult de jumatate din pretul initial era taiat. Asta ma face sa ma intreb (retoric) care o fi pretul real al acestor mult prea minunate si laudate produse. Eu mi-am luat un tratament mic pentru par CHI Keratin Silk Infusion, 59 ml la 34 Ron. Nu mai retin care ziceau ei ca e pretul initial, nici nu mai conteaza, deoarece sunt convinsa ca si la acest pret castigul este substantial, doar nu le vand in pierdere!




In stanga era standul Paese, dar eu nefiind mare fan, am trecut mai departe. Nu stiu de ce, dar mie nu imi vine sa dau banii pe cutiute care nu arata glamour, stralucitor...Altfel s-ar fi pus problema daca erau ambalate ca si Lancome sau Guerlain, ha, ha! Au o problema de marketing.
Mai degraba ma intereseaza produsele de ingrijire, gen BrunoVassari sau Pevonia dar las achizitionarea lor pentru cand voi duce lipsa de produse, acum dulapurile gem de cate am. Si cele mentionate erau tot la standul BeautyOne, care avea si produse Label M , Farouk - mi s-au parut interesante ofertele, dar am un astfel de sampon de mai bine de un an si nu i-a venit inca randul, asa ca am spus pas!






Alaturi era standul Orly, cu toate colectiile de oja, aveau si unele tratamente faciale, pe care le puteai incerca la fata locului. Mie mi-au fost colorate doua unghii in culorile alese de mine, turbate de-a dreptul, din colectia de vara. Erau fosforescente, numai bune de vacanta...Am destule oje, nu am mai cumparat nimc, pretul fiind 39 Ron.










Multe standuri cu aparatura, instrumentar pentru saloane, tratamente corporale sau faciale, aplicare de extensii de gene, coafura, impletituri - interesante, dar chiar nu aveam timp sa stau, sotul meu si fetita ma asteptau afara in parc, nu puteam sa stau sa-mi impletesc parul...

Am remarcat stadul Melkior, care era foarte mare, avea atat oje, cat si produse de make-up si ingrijire, dar si instrumentar . De asemenea am mai remarcat standurile Malu Wilz, Parisax si Gosh, dar nu m-a tentat nimic. Mai erau standuri cu produse Bio, cu produse apicole, ceara pentru epilat, sapunuri naturale, sare de baie, masti pentru fata.

Interesant pentru mine a fost standul Moraz, din pacate nu mi s-a permis sa fac fotografii, dar am primit cateva mostre, pe care chiar sunt curioasa sa le incerc. Am auzit lucruri bune despre aceste produse si nu am incercat inca nimic.




Standul White Box, a fost interesant, aveau produse Institut Karite, laboratoarele Gravier, Alepia. Ei vand on-line, asa ca daca va intereseaza ceva puteti sa-i cautati.
De la Alepia mi-am luat si eu un ulei de Nigelle  (chimen negru) care se pare ca ar fi foarte eficient impotriva matretii, chiar de la prima aplicare, zic ei. Voi vedea, eu ma lupt cu matreata de foarte multa vreme, si nimic din ce am tot incercat nu are efect, si am incercat credeti-ma!












Am primt cadou si o mostra de sapun. Doar aceste produse si-au facut loc in sertarele mele neincapatoare deja.

Si pentru ca este vorba de beauty, coafura, etc va prezint si o varianta foarte personala a acestei notiuni:






Ce ziceti, puteam sa participam si noi la concursul de coafura?

Ati participat la acest targ si daca da, cum vi s-a parut? Daca nu, ce v-ar fi tentat sa cumparati?




CONVERSATION

10 comentarii:

  1. mi se pare mult CHI-ul. eu am luat de pe strawberry (am prins oferta, ce-i drept) sticla de 200 (sau 250, nu mai retin) cu vreo 50-60...
    foarte dragalasa fetita ta!
    eu mi-am luat doar o perie pentru tapat, in rest nu am nevoie de nimic.
    Seara placuta! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Adina. Am avut senzatia ca te vad pe scaun la impletitul parului, dar nu am fost sigura si nu am vrut sa deranjez.
      Cam scumput CHI-ul , dar am zis sa-l incerc. La prima utilizare chiar mi-a placut mult cum a aratat parul. Pupicei!

      Ștergere
  2. Eu anul acesta am spus "pas" la vizitarea targului, nu au reusit sa ma impresioneze prea tare nici anul trecut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum am scris si eu, nici eu nu am fost prea impresionata de ce ma vazut, dar poate sunt eu prea critica, nu stiu ce sa zic...Daca si tu confirmi in schimb...

      Ștergere
  3. Din punctul meu de vedere, ati castigat concursul de coafura! In plus, titlul de frumusete si candoare! :)

    Sa nu imi spui ca erau si produse Moroccanoil caci ma voi supara ra de tot pe mine ca nu am rugat pe una dintre voi, prietenele mele, sa-mi cumpere si mie tratamentul! Fara el, nu e la fel! Na, ca am scos si un slogan! :)))

    Ai inteles ce m-ar fi tentat!
    Probabil si niste oje Orly...
    La produsele Moraz, am sampon, balsam si ulei de unghii pentru testare - bune produse, intr-adevar!

    Puuupp!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim tare mult pentru apreciere, esti asa generoasa cu noi!
      Sa stii Ilda ca nu am vazut Moroccan Oil, nu cred ca era. La Orly si eu am stat in dubiu, dar nu mi-am mai luat pana la urma, am atatea oje, care se intaresc!
      Abia astept review-ul tau la produsele Moraz, sunt curioasa si eu in privinta lor!
      Te pupam dulce amandoua!

      Ștergere
  4. Tare dulce domnisoara Beatrice! Ma bucur sa o revad, e o fetita minunata! Ii doresc sanatate, sa nu mai raceasca, pentru a va bucura de fiecare moment al vietii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim tare, tare mult Aurelia, ne bucura aprecierea ta! Sper sa fie cat mai sanatoasa, evident nu e o placere pentru nici o mama sa-i fie copilul bolnav! Te pupam!

      Ștergere
  5. ideea e ca eu te inteleg perfect. Anul acesta nu a fost unul dintre cele mai stralucite targuri. Eu am inceput sa imi fac cumparaturile la ei, adica vin deja cu lista de acasa, pentru ca altfel adun produse in dulap. De exemplu mi-am luat de la sergan.ro sampon cu balsam, ca sa evit taxa de curierat. De la Beauty One mi-am luat un set de sampon cu balsam ce mirosea ananas si astfel reuseam sa testez un produs de al lor asa laudat in blogosfera plus o oja Chi. De la Wibox mi-am luat piatra alaun si sapunul alep. Oja Orly am luat la testare desi am vreo 40oje dar boala asta nu se vindeca asa usor. Am mai plecat acasa si cu o oja termica pe care le gasesti mai greu. Oricum pentru mine a ramas singurul targ cat de cat interesant, cu cat mai multe noutati fata de cel de la Sala Palatului din primavara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, e important sa ajungi la brand-uri pentru care altfel ar trebui sa platesti taxe de curierat! Ai facut ceva cumparaturi, sa te bucuri de ele! Te pup, draga mea Denisa!

      Ștergere