Eveniment Estee Lauder Masterclass


Acum doua saptamani s-a desfasurat in Sephora Mall Vitan un eveniment Estee Lauder, de fapt o competitie interna in care consilierele lor isi puteau dovedi cunostintele privitoare la brand, iar castigatoarea primea drept premiu o excursie la New York pentru doua persoane. Dragut, nu?

Am aflat despre eveniment pe pagina lor de FB si m-am hotarat sa ma duc, mai ales ca era si concert Directia 5.

De la gand la fapta mai este ceva, trebuia sa iau si fetita cu mine, o stiam pretentioasa, dar pana la final ne-am mobilizat si am ajuns aproape de finalul concertului. Dupa terminarea acestuia am dat o tura si prin magazin, ne-am delectat cu limonada si suc de portocale, aveau si niste briose tare dragut decorate, dar Beatrice doar a gustat si a lasat-o acolo.

De fapt competitia nu se terminase, fetele trebuiau sa mai raspunda la intrebari si noi ne-am asezat in public. Surpriza a venit de la Jojo, prezentatoarea spectacolului care i-a oferit lui Beatrice un cadou pentru mine, dupa ce bineinteles i-a adresat si cateva intrebari.

Aceleasi cadouri au mai fost oferite aleator si altor doamne din public, asa ca nu am fost singura rasfatata. Va arat si voua ce continea punguta minunata:  o apa pentru pulverizat pe fata de la Sephora si un portfard Estee Lauder plin cu minunatii!









Oja din imaginile de mai jos mi-am cumparat-o singura, pentru ca aveau si o reducere de 30 Ron la cumparaturi Estee Lauder. In plus la un produs cumparat am primit si trusa de farduri din imaginea de mai jos. La cumpararea a doua produse se primea portfardul cu produse pe care eu deja il primisem, asa ca nu mi-am cumparat decat oja.







Pentru ca a trecut ziua de 8 Martie, vreau sa profit de ocazie si sa va doresc sa aveti o primavara frumoasa, plina de iubire, sanatate si impliniri!

Eu am fost la un spectacol de stand - up comedy la Club 99, a fost asa si asa, destul de vulgar limbajul, nu prea pe gustul meu! Bauturile desi arata bine, totusi nu au nici un gust.






Pentru voi, un buchet de flori cu mare drag!

KISSES!



CONVERSATION

18 comentarii:

  1. Și eu eram pe acolo :) Ma mir ca nu ne-am intersectat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nu ne-am vazut, chiar m-am uitat sa vad daca va fi si cineva cunoscut. Noi am ajuns cam tarziu, asa cum spuneam! Sper sa ne vedem, pupici!

      Ștergere
  2. Ce eveniment frumos ! Sa le folosesti cu placere ! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant si fain eveniment, imi place ce ai primit, rujul are o culoare frumoasa, iar oja cumparata vad ca e in nuanta ta preferata: orchid! :)
    Sa te bucuri de ele si o noua saptamana excelenta. pup

    RăspundețiȘtergere
  4. ce eveniment frumos !!! sa le folosesti cu placere !
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Faina surpriza. :) Sa le folosesti cu placere!:X

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost o surpriza minunata, nu ma asteptam la astfel de cadouri! Multumesc frumos Madalina.

      Ștergere
  6. Foarte fain evenimentul! Paletele de culori si lacul sunt geniale, iar portfardul contine multe produse excelente; favoritele mele sunt crema de ochi si cea de fata pe care le folosesc cu regularitate. Sunt curiasa cum iti va placea masca (poate faci un articol cu impresii), ca sa stiu daca o incerc sau nu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema de ochi am folosit-o si eu si este clar una dintre cele mai bune. Voi face cu siguranta un review pentru masca! Pupici draga mea!

      Ștergere
  7. Sa va bucurati de ele si sa le folositi cu placere! Ce mai face domnisoara Beatrice? O primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Aurelia pentru toate gandurile bune! Beatrice este foarte bine, a fost un pic bolnavioara, dar acum e bine! O primavara cu soare si bucurii iti doresc si eu!

      Ștergere
  8. Multumesc tare mult, cu siguranta le voi folosi! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere