OOTD - O zi de primavara...


Weekendul trecut a fost soare, frumos, dar totusi batea vantul destul de tare. Cred ca a fost una dintre ultimele zile in care am mai purtat cizme! Sau cel putin asa sper sa fi fost. Am iesit cu fetita la plimbare in parc, era mai bine dupa o saptamana de febra si vreo zece zile de stat in casa, asa ca am profitat de ocazie sa mai iesim putin.
Eu am adoptat o tinuta lejera de plimbare, in care am combinat culori puternice, ca cea a paltonului si a bratarii, cu pasteluri - mint, ca in cazul puloverului.






























Pentru ca vantul batea destul de tare, parul nu a stat nicicum. Am cules florile minunate pe care le vedeti in imagini, toporasii si viorelele sunt unele dintre florile care abia astept sa apara primavara, pur si simplu le iubesc! Am cumparat dupa aceea si niste prajituri foarte, foarte delicioase!

Am purtat:
-fusta: - Zara
-pulover: - Stradivarius
-palton: - Mango
-cizme: - Il Passo
-geanta: - Mussete
-bratara: - Swarovski

Un alt trend prezent in acest an, este cel care include pliseuri in diverse combinatii, iar fusta din imagini combina si doua texturi diferite: voal si o imitatie de piele, avand si cateva pliseuri pe lateral. In plus am constatat ca iubesc fustele de piele, intr-un an am reusit sa adun deja trei modele si probabil nu ma voi putea opri aici daca gasesc altele care sa imi para interesante!

Am observat ca nu toata lumea iubeste pliseurile, voi cum va raportati la ele?


CONVERSATION

8 comentarii:

  1. Imi plac fustele plisate, dar nu pe mine. Am impresia ca ma dubleaza..
    Si eu ador toporasii, miros divin!
    Tu ai 20 de ai, maaai! Ti-am mai zis :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma bucur ca iti plac si tie toporasii, sunt atat de delicati!
      Evident, ti trebuie sa te simti confortabil atunci cand porti un obiect vestimentar, nu conteaza trend-ul. Te pup, draga mea!

      Ștergere
  2. Cat imi place tinuta ta! As purta-o exact asa cum e, fara ezitare!
    Fusta...senzationala! Stii deja ca eu iubesc pliseurile! Cu pielea...n-am avut inca tangente! :)) Dar nici nu refuz ideea! Paltonasul e si el superb!

    Ma bucur mult ca fetita ta e acum bine! A avut si Dia o perioada cand toate cele veneau peste ea; cum s-ar spune, si-a facut numarul de raceli/viroze & co. astfel incat sa se caleasca! Doamne ajuta, sa fie bine! Cand copiii nostri sunt bine, suntem si noi bine!

    Peticele de iarba si floricele de primavara m-au inveselit si ele!

    Pupicei si imbratisare, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e Ilda, cand copii sunt sanatosi, totul e altfel, dar crestem noi si ne mai imunizam, asa e la gradinita!
      Florile au tot timpul darul de a transforma starea mea sufleteasca!
      Ma bucur sincer ca iti place tinuta mea, stii cat te apreciez!
      Pupici!

      Ștergere
  3. Minunata postarea! Frumoasa tinuta pe care ati purtat-o intr-o asa frumoasa zi de pimavara cu mult soare! Dar unde este d-ra Beatrice, de ce nu apare in fotografii? Iubesc aceste fotografii in mijlocul naturii intr-un anotimp atat de minunat, imi plac florile pe care le-ati adunat si-mi mai place parul intins, pe care, din pacate pentru mine, nu am ocazia sa-l vad asa prea des!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Aurelia, Beatrice nu vrea tot timpul sa stea sa faca poze, pentru ea e mai importanta joaca, asa ca uneori nu apare...
      Parul nu il port intins pentru ca nu am placa de intins parul, nu consider ca imi e indispensabila, iar acasa il port prins in coc de cele mai multe ori si cand ii dau drumul capata volum, se mai onduleaza.
      Multumesc oricum pentru aprecieri!

      Ștergere