OOTD - Pene, pene, pene...


Cu gandul la temperaturi mai ridicate, astazi va prezint o tinuta pe care am purtat-o la cununia cumnatei mele. Trebuie sa va marturisesc ca daca in viata de zi cu zi gasesc intotdeauna multe variante de purtat, pentru o nunta caut, caut in disperare si nu gasesc decat foarte, foarte greu obiectul dorintei. Mie personal mi se pare o oferta foarte saraca in rochii pentru evenimente si acum nu vorbesc de ofertele de pe diverse site-uri, pe care eu nu le iau in considerare, nu sunt niciodata pe gustul meu, mi se par cumva prea de "nasa". Nu port rochii lungi, am avut una singura la absolvirea facultatii si evident cea de mireasa, in rest eu nu ma vad in rochii lungi si pace!
Dar evident tinuta trebuie sa aiba ceva, pe care nu stiu sa-l definesc pana nu o gasesc, spre disperarea sotului meu, care nu intelege ce vreau, ce caut...Si pentru ca gasesc greu ce caut si nu cumpar niciodata de dragul de a cumpara, am purtat la cununie o tinuta mai veche, pe care o mai imbracasem intr-o alta ocazie, in alta parte a tarii, deci fara spectatori comuni.



 






























Coafura nu a fost cea mai reusita, a tot scapat din agrafe, mi-am dorit ceva simplu, dar se pare ca ce e simplu pentru mine nu e si pentru altii...

Am purtat:
-fusta si top: - Mango
-sandale: - Sofia Baldi
-geanta: - No name
-cecei si pandantiv: - aur alb, onix, coral roz
-pardesiu: - Orsay

Sunt curioasa voi cum procedati cand aveti un eveniment, cautati din timp tinuta, sau cumparati atunci cand gasiti ceva care va place in speranta ca o veti avea la momentul oportun?


CONVERSATION

16 comentarii:

  1. Si eu sunt la fel...caut tinuta perfecta si arareori o gasesc...
    Tinuta ta a fost extraordinara, pardesiul minunat.
    Stiu ca ti-am mai spus-o dar arati ... wow!
    De fapt .... amandoua sunteti wow!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea draga, multumesc din suflet pentru toate cuvintele minunate pe care mi le adresezi cu generozitate!
      Cred ca asa suntem noi, femeile, cautam si iar cautam, e si asta o placere!
      Te pup, cu drag!

      Ștergere
  2. OMG!!! This is so beautiful!!! Love the dress, it's chic yet cute and adorable. You look gorgeous wearing it! And so does your little daughter. What a cutie. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know on my blog so I can follow back. Thank you.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    RăspundețiȘtergere
  3. Gratioasa tinuta! Topul si fusta pare ca o rochita si e foarte tare ca pot fi purtate si separat. Ai un corp frumos, Camelia, iti vin minunat fustele scurte. :)
    Pardesiul cu volum in partea de jos asemenea unei fuste clos, este adorabil, de vis!
    La evenimente de obicei port din garderoba, nu ma feresc sa repet purtarea hainelor, accesorizate diferit sau nu. Nu ma simt in largul meu intr-o rochie lunga mai ales ca nu-i petrecere fara dans, exceptie a fost rochia mamei mele, le prefer pe cele midi.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum bine spui, la o petrecere dansul e de baza si trebuie sa ne simtim in forma!
      Iti multumesc din suflet, Miha pentru toate cuvintele frumoase si pentru ca esti mereu alaturi de mine!
      Te pup!

      Ștergere
  4. Imi place foarte mult tinuta, ma bucur ca avem poze si cu domnisoara aceasta frumoasa care la fel ca mami este foarte frumos imbracata! Despre coafura vreau sa va spun ca imi place foarte mult, iata ca a sosit momentul sa va vad si eu cu parul intins, asteptam de mult timp acest moment, uitati-va cat de bine va sta, aratati ca o pustoaica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, multumesc! Ma bucur daca iti place si tinuta si parul, si mie mi-a placut sa fiu sincera! Cate cuvinte frumoase, ma coplesesti!

      Ștergere
  5. Am vazut postarea aceasta la timpul ei si imi parea rau ca nu am lasat feedback! Acum, revenind, am aceeasi reactie de :wow, wow, wow! :)

    E-asa de sexy tinuta asta pe nude!!! Am crezut ca e vorba despre o rochita - se completeaza perfect topul si fusta! Pardesiul e divin: culoare, croiala, tot, tot! Arati superb, am admirat indelung pozele! Spune-i si printesei tale ca e minunata!

    Va pupacesc, frumoaselor!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Din pacate, nu-mi cumpar tinute pentru evenimente decat atunci cand imi trebuie si asta devine o mare agitatie, uneori fara finalitate (cum spuneai si tu)!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Ilda, asa cum le spuneam si fetelor mai sus, ma simt o mare rasfatata de voi, sunteti extrem de dragute cu mine! Evident, ma abucur foarte, foarte mult ca va place tinuta, cine nu s-ar bucura de asa complimente minunate?!
      Pentru evenimente ar trebui sa ne mobilizam mai din timp, dar cum de obicei nu sunt banii din timp, eu cel puti, las pe ultimul moment!
      Pupici multi, multi!

      Ștergere
  6. Și eu am citit postarea la data publicării ei, dar aÈ™a niÈ™te nervi mi-a făcut tableta încât m aÈ™teptat să ajung la un laptop pentru a comenta liniÈ™tită. Fusta cu fulgi combinată cu bluziÈ›a pare o rochie. Ca È™i Ilda È™i Mihaela, am fost „păcălită”. ÃŽmi plac mult săndăluÈ›ele È™i setul cu trandafiraÈ™i. Pot spune că este una din cele mai frumoase È›inute văzute de mine, mi se par fantastici fulgii nude!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurora, venind si din partea ta aceste aprecieri, chiar ma simt privilegiata, mai ales pentru ca eu te admir foarte tare si pe tine si stilul tau vestimentar!
      Nici nu pot sa iti spun cat de mult ma bucur ca iti place tinuta si o consideri atat de reusita!
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  7. Fusta mi se pare divina pentru un eveniment de acest gen. Si eu am multe rochite si le port in functie de invitatii de la diferite evenimente, ba o nunta l Suceava, ba o alta la RM Valcea sau Tulcea. Eu sunt genul care isi incepe cautarile din timp sau cumpar daca imi place ceva atunci cand gasesc pentru ca marimile mici sunt mai dificil de gasit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Super! Asta e si ideea, zic eu, sa cauti din timp produsele care chiar iti plac! Altfel te trezesti ca nu ai ce imbraca, haha! Te pup, Denisa!

      Ștergere