March Empties



Revin astazi cu ceea ce am terminat in materie de cosmeticale in martie. Trece timpul , stiti si voi cum si nu mai reusesc sa fiu la zi cu aceasta postare. Noroc ca ambalajele stau cumintele in punga! Deci...






-sampon Nivea Baby - folosit pe post de sapun lichid, nu am mentiuni speciale de facut, doar ca nu e agresiv. Nu l-a folosit Beatrice, ea are de cand s-a nascut o spuma Avene cu care o spal si in prezent
-spray antiperspirant Bourjois pentru haine albe - foarte bun, sunt multumita de acest brand, nu pateaza hainele si protejeaza eficient.




-sampon Head&Shoulders - ma lupt de multa vreme cu matreata, nimic nu mai face fata. Am facut matreata de la Moroccan Oil si am incercat in ultimul an 7 sampoane si un ulei anti -matreata si degeaba. Acum am inceput un alt sampon, parca-parca e mai bine, dar inca e prea devreme sa vad rezultate dupa o singura utilizare. Daca aveti idei de ceva care da rezultate, le astept!
-masca Nivea Color Crystalgloss - primita intr-o revista - nu am par vopsit, dar nu puteam sa o las sa zaca prin sertare, insa nu am remarcat ceva deosebit, vreo stralucire aparte, nimic esential!




-sapun lichid Nivea cu floare de lotus - miros placut, delicat cu pielea, ce poti cere mai mult de la un sapun? Da, l-as recumpara in viitor!
-sapun lichid YR cu lavanda - e preferatul meu datorita mirosului de care sunt dependenta. Lavanda imi da o stare extraordinara de bine.




 -ultima mostra de Cellufirm Drops Mario Badescu - foarte bun pentru tenul meu acest serum, sper sa gasesc o oferta tentanta la un moment dat.
-mostra EDT Patrick Dempsey Unscripted - nu m-a impresionat, nu stiu cum a ajuns in posesia mea, din vreo revista probabil. Cam tare, dur, lemnos mirosul, deci nu pe gustul meu.




-sampon si balsam H&S - mostra - nimic surprinzator aici.
-scrub Skin Structures Alpha Complex - a fost scrub-ul meu preferat si ca textura si ca miros. Nu stiu daca Oriflame il mai are in catalog.




-crema de noapte No7 - densa, consistenta, dar foarte fina si hidratanta. Intra foarte bine in piele. Mi-a placut mirosul in mod special.
-crema de zi No7 - are SPF8, potrivit in perioada de iarna, mai light, dar totusi hidrateaza in profunzime. Sincera sa fiu as fi tentata sa mai incerc produse No7. Aceste mostre mi-au lasat o impresie minunata.




 -mostre L'Oreal Revitalift zi/noapte - mi-au placut, hidrateaza foarte bine, iar crema de zi e o baza de machiaj foarte buna. Le recomand.




 -crema pentru ochi Nivea Q10 - mi-a placut, intra usor in piele desi consistenta era una destul de ridicata, dar nu lasa film gras la suprafata. Foarte placuta aplicarea si senzatia de dupa.
-crema pentru ochi Uriage Isolift - mai light decat Nivea, dar la fel de placuta. Necesita o cantitate destul de mica la aplicare. Mi-as cumpar-o pe viitor.




 -Dior Dream Skin - o crema corectoare globala, anti-age, usor colorata, dar de la care nu pot spune ca am vazut efecte remarcabile in urma utilizarii. E drept ca pliculetele sunt mici, doar 1,5 ml, dar ajungeau cam pentru trei utilizari. Nu mi se pare prea hidratanta.
-FDT Vichy Liftactiv Flexilift - ma inteleg bine cu el, l-am mai utilizat.




-crema L'Oreal Derma Genesis - mi-a placut, usora, patrunde bine in piele, constituie o buna baza de machiaj. Totusi nu m-a impresionat, desi am avut un numar mare de mostre, deci am folosit-o suficient timp.
-Vichy - Idealia Life Serum - nu "straluceste". Eu consider ca un serum ar trebui sa fie mai hidratant, dar dupa folosirea lui am avut senzatia ca pielea mea e foarte uscata. Nu l-as cumpara.

Cam acestea au fost produsele scoase din uz de mine in luna martie.

Voi cum stati la acest capitol, perseverati in  a termina anumite produse, sau va lasati purtate de val si folositi alternativ ceea ce va face cu ochiul?




CONVERSATION

20 comentarii:

  1. Observ ca incepi sa abordezi si alt gen de postari, din ce in ce mai des. Foarte bine!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca imi permiti sa iti dau un sfat pentru problema cu matreata: foloseste ulei de cocos, aplicat ca si masca. Si eu am avut aceasta problema, la mine functiona Head&Shoulders, dar imi provoca caderea parului.
    Anca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca voi incerca si alt tip de remedii. Dar tocmai mi-am cumparat un nou sampon din farmacie, chiar am incercat o multime pana acum...Multumesc tare mult pentru sfat Anca.

      Ștergere
  3. Chiar daca eu nu pot folosi ca toata lumea diferite produse cosmetice, ma bucur sa vad ce folositi dvs.
    Sa aveti in continuare grija de dvs.ca sa fiti la fel de frumoasa asa cum ne-ati obisnuit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu chiar te admir pentru ca scrii in mod consecvent postarea. E de speriat cate produse consumate am pozat si n-am reusit sa scriu inca postarea cu pricina.

    Mi-ai reamintit de \cellufirm M.B., mi-a placut si mie mult! Si de acel deo Boujois mi-e dor! :) Tu folosesti mostrele, te felicit! Am un stil enervant de a uita de ele...

    Referitor la matreata, nu pot vorbi din experienta proprie dar cred ca e buna sugestia Ancai; apoi, eu apreciez mult sampoanele Cosmetic Plant, stiu ca ei au si unul antimatreata; Moraz mi-a placut la nebunie, poti verifica pe site-ul lor daca au ceva destinat acestei probleme.

    Te felicit, draga mea! Sa ai spor in continuare!
    Pupici, Camelia!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma straduiesc, pentru ca altfel daca le fotografiez si arunc ambalajele, uit din detalii, asa ca le pastrez pana scriu si ocupa spatiu, trebuie sa scap de ele. Luna asta am folosit putine mostre pentru ca am in teste niste creme, asa ca m-am dedicat lor. Am trei cutii gen pink box daca le stii ticsite cu mostre, asa ca vreau sa mai termin din ele, a fost o lunga perioada cand doar le-am strans, dar trebuie sa le mai si consum.
      Mi-ai amintit ca am doua mostre de sampon antimatreata Moraz, le voi incerca, merci de reamintire.
      Pupici draga mea!

      Ștergere
  5. Eu folosesc cu succes Selsun Blue pentru par gras (ambalaj albastru), se gaseste doar la farmaciile Dona. M-a scapat de matreata enervanta, nu si de parul care se ingrasa repede. Are neajunsul de a usca parul, dar cu balsam poti rezolva asta. Eu spun ca merita incercat,eu sunt la al 3 lea tub.

    RăspundețiȘtergere
  6. si mie imi trebuie un antiperspirant nou, probabil tot Bourjois voi lua.
    Cat despre matreata, scap mereu de ea cu H&S, dar se pare ca la tine nu are rezultate...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai fost harnicuta, harnicuta.
    Mereu ma impresionezi cu consumul de mostre. eu nu ma pot mobiliza sa le folosesc, le am si foarte rar le testez. Rusinica, mie!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de apreciere! Eu ma mobilizez cu mostrele ca nu mai vreau sa zaca prin sertare! Pupici draga mea!

      Ștergere
  8. Si eu am folosit selsun blue pentru par gras, eu l-am luat din Sensiblu. Am cateva mostre de Vichy Liftactiv Flexilift, o sa incerc si eu.
    Chiar daca nu m-am vopsit niciodata, nuantatorul nu se pune (nu?), am folosit sampoane si balsamuri pentru par vopsit. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E bine de stiut ca Selsun e si in Sensiblu! Trebuie sa folosesti mostrele, succes! Pup, Miha!

      Ștergere
  9. Si eu caut ceva anti matreata, sau mai degraba anti-itching, am trecut de ceva vreme pe sampoane naturale, dar nu vad nici o imbunatatire, absolut. Mi-e oarecum teama sa incerc produse extrem de scumpe, pt. ca se prea poate sa dau banii degeaba si sa nu functioneze. Momentan folosesc Aussie Moisture something + masca Macadamia Deep Repair, e o combinatie ok, dar nu fabuloasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, poti da banii pe ceva foarte scump soi fara nici un rezultat. Sunt patita asa ca te inteleg perfect! Te pup draga mea Mila.

      Ștergere
  10. In ultimul timp am fost mai perseverenta si m-am setat sa termin produsele inainte de a lua altele,dar am o slabiciune la creme de corp.Acum am 3 deschise,pentru ca ma plictisesc de una si incep alta...Dar incerc sa nu mai fac asta!E asa risipa...
    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu, si eu incep mai multe decat folosesc! Trebuie sa ne setam obiective! Te pup Camelia!

      Ștergere