OOTD - Lila Jeans


Tinuta de astazi este foarte lejera, si da, mai port din cand in cand si balerini.
Am purtat-o intr-o zi in care eram in cautare de casa, la un targ imobiliar. Intre timp problema a fost rezolvata cu succes, dar nu in urma acelui targ. Eu chiar cred in sansa, in ceea ce iti e scris sa se intample, in ultimul an, am avut parte de multe, multe dovezi in acest sens. Evident si noi avem un cuvant de spus, dar uneori se deschide usa potrivita, cea pe care o asteptai de o viata si trebuie doar sa intri pe ea!
Acestea fiind spuse, va invit sa vedeti si cateva fotografii:












 



Am purtat:
-jeans: - Pull&Bear
-tricou: - F&F
-balerini: - Mallanee
-geanta: - Musette

Pentru ca tot am deschis subiectul, mi-ar placea sa-mi spuneti si parerea voastra despre "ce ti-e scris, in frunte ti-e pus!". Credeti cat de putin in aceasta veche zicala sau o considerati o ineptie?


CONVERSATION

14 comentarii:

  1. Cred, dar cum ai spus si tu mai tine si de om, ai liberul arbitru. Mai sunt si toate acele lucruri urate din viata unui om pe care nu si le poate explica, polite platite din cauza altora sau teste cu care ne pune viata la incercare.
    Culori faine, ati reusit sa puneti casa cat de cat la punct?
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, de multe ori ne intrebam de ce ni se intampla tocmai noua! Nu am un raspuns la aceasta intrebare din pacate.
      Casa o amenajam putin cate putin, sunt foarte multe lucruri de facut si toate extrem de costisitoare. Noi nu am mai adus de la Timisoara decat dormitorul nostru si al fetitei, masa din bucatarie si scaunele(care acum nu se mai potrivesc cu nuanta aleasa),o canapea asa ca a trebuit sa luam totul de la zero aproape. Am facut bucataria, am luat toate electrocasnicele, covoare pentru living. Chiar astazi mi-au venit o parte din perdele si niste draperii. Mai avem foarte multe de facut si nu vreau sa ma grabesc si sa imi para rau dupa aceea ca nu am cautat mai mult si nu am fost sigura ca este chiar ceea ce imi doresc. Sper sa reusim intr-un timp cat mai scurt sa amenajam si curtea, macar aleile, dar mai avem in plan construirea unui garaj, eventual a unei pivnite sub acesta, vom vedea care sunt prioritatile de constructie, e foarte mult de munca si pe langa bani necesita si timp, de care din pacate nu prea dispunem.
      Va mai tin eu la curent, te pup draga mea!

      Ștergere
  2. Imi place foarte mult geanta dar si bluzita!
    Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumosi jeansii lila! Merg grozav cu bluzita si constituie o tinuta comoda, practica si placuta ochiului! Tu ai o silueta de invidiat, te felicit! :)

    Hmm, Camelia...undeva la mijloc, asa cum spui tu, e adevarul! Cu alte cuvinte si alte zicale, norocul si-l face omul cu mana lui; de pe alta parte, daca nu e dat sa fie, poti sa te dai peste cap si nu se leaga! Am avut si eu, de multe ori, senzatia ca lucrurile se intampla pentru ca asa trebuie, ca planetele se aliniaza cand e cazul pentru a conduce la un anumti rezultat!

    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, pentru mine cu siguranta s-au aliniat, mi-am dorit foarte multi ani sa ma mut in Bucuresti, toti care ma cunosc stiau acest lucru, si in doua zile s-au rezolvat toate aceste dorinte care au durat ani. A fost cred eu momentul oportun, am fost si eu convinsa ca vreau acest lucru si sotul meu. M-am adaptat foarte bine la Bucuresti, parca as fi locuit si muncit aici mereu, nu mi-e greu, desi imi e foarte dor de Timisoara in care am locuit 18 ani totusi, am prietenii acolo...Te pup si eu draga mea Ilda!

      Ștergere
  4. oh, am si eu blugi movvv! daca nu ma insel, tot de la P&B :)
    imi plac culorile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci mult, mult Adina, esti asa o scumpa! Vreau sa te vad si pe tine in blugi mov atunci, sa facem echipa, ha, ha!

      Ștergere
  5. Foarte frumoasa tinuta!
    Si eu cred in ceea ce iti e scris sa ti se intample si nu pot spune ca "norocul si-l face omul cu mana lui" pentru ca acolo sus, Dumnezeu are mereu ceva pentru noi: o rezolvare pentru fiecare problema, o lumina pentru orice umbra, o iertare pentru orice pacat, un plan pentru fiecare zi a noastra!
    Zile cat mai frumoase va doresc in ciuda timpului urat de afara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai Aurelia, cat de frumos ai scris, ma bucur ca impartasesti cu mine, cu noi de fapt, aceste ganduri minunate! Multumesc tare mult pentru urari, asemenea si tie iti doresc.

      Ștergere
  6. Imi place foarte mult tinuta ta!
    Mereu ne arati outfituri frumoase.
    Referitor la intrebarea ta...Sunt de ambele parti ale baricadei. Adica, sunt de parere ca trebuie sa lupti pentru tot ce iti doresti si chiar daca nu reusesti din prima, nu trebuie sa renunti pentru ca in momentul in care spui:Gata! Nu mai pot! ...Hop si usita, se deschide...Cel putin asa s-a intamplat adesea in cazul meu. :)
    Pupici si o duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Dee, esti tu o draguta! Sunt absolut convinsa ca trebuie sa iei atitudine atunci cand iti doresti ceva, nu sa astepti sa-ti pice din cer, dar da, si eu cred in sansa care vine intr-un anumit moment, cum zicea Ilda, cand se aliniaza planetele!
      Pupici!

      Ștergere
  7. 1 la mana, blugii sunt superbi! 2. si tricoul la fel :D 3. la intrebarea ta...ce sa zic. eu cred ca fiecare isi face soarta cu mana lui. d-aia gandim si avem dreptul de a lua propriile decizii. nu suntem conditionati de nimic (sau aproape nimic). putem alege intre bine si rau, si niciodata nu stii ce-ti rezerva viitorul, dar doar tu alegi ce ti se intampla mai departe. cand ajungi la o rascruce de drumuri, nu vine nimeni sa te impinga pe o anume cale, ci tu hotarasti pe unde mergi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Gabriela, pentru aprecieri si pentru feedback. De acord, noi trebuie sa avemprimul si ultimul cuvant, aminteam doar de faptul ca uneori lucrurile se intampla foarte repede, totul merge "ca uns" fara nici un mare efort, iar alteori trebuie sa te straduiesti foarte mult pentru a avansa intr-o anumita directie!
      Pupici draga mea!

      Ștergere