OOTD - Mirror, mirror...


Tinuta de astazi a fost purtata la o sedinta, iar fotografa mea a considerat ca trebuie sa folosim oglinda din dotarea camerei.

Stiti deja ca imi plac culorile puternice si le combin fara frica, asa incat la o pereche de pantaloni de catifea bleumarine am asociat o bluza fuchsia si un sacou verde. Ce a iesit vedeti in fotografiile de mai jos.
Eu m-as bucura sa va placa asocierea desi sunt convinsa acum ca fiecare vedem lucrurile diferit. De ce spun acest lucru? Ei bine, zilele trecute vedeam o postare pe blogul unei fete foarte dragute, pe care eu o urmaresc si mi-e draga, un outfit fix pe gustul meu, deci superb in acceptiunea mea, de la culori la combinatia de printuri. Reactia fetelor? Cate comentarii, aproape atatea pareri despre outfitul respectiv, le placea ba o piesa, ba cealalta, putine persoanele carora le placea ansamblul in intregul lui, asa cum mie imi placea maxim. Am ras cu pofta si am realizat, inca o data, daca mai era nevoie, cat de diferite suntem. Si e bine, zic eu, nu trebuie sa ne copiem la indigo una pe cealalta ci doar sa ne inspire ceva, orice ar fi acel ceva, pornind de la haine, pantofi sau alte accesorii si terminand cu un gest, o privire, o vorba sau o fapta.

Sunt multe fetele pe care le urmaresc nu pentru ca sunt identice cu mine, ci pentru acel ceva inspirational.






















Asa cum va spuneam la inceput, fotografei mele nu-i placea sa privesc in obiectiv, a avut alte idei pentru aceasta "sedinta" foto.

Am purtat:
-pantaloni: - Mango
-bluza: - Zara
-sacou: - Zara
-pantofi: - Musette

Daca va plac sau nu asocierile de culori puternice, astept parerile voastre. Nu inseamna ca unii suntem mai buni decat altii in functie de cum privim "moda", ci doar ca suntem indivizi cu propria personalitate. Se poate sa ne placa mai mult sau mai putin cineva evident, in functie de cum simtim persoana respectiva... In fine, multa filozofie pentru o simpla tinuta!

Totusi sunt curioasa cum priviti voi acest aspect, de ce reveniti pe un anumit blog, obinuinta, curiozitate, idei noi, informatii poate...Eu recunosc ca la un moment dat am abandonat anumite bloguri, am inceput sa caut altceva, cu mai multa substanta si mai aproape de sufletul meu!


CONVERSATION

36 comentarii:

  1. imi place ca esti indrazneata in ceea ce priveste culorile! bravo! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Hihi, deci o sa ma urmaresti in continuare chiar daca o sa par extravaganta din cand in cand :D.
    Imi place tare mult sacoul ala, pana nu gasesc ceva asemanator ca nuanta nu mai am liniste.
    Fotografa ta a avut idei dragute, stie ea ce stie. Nici mie nu imi place sa ma uit in obiectiv dar de multe ori trebuie sa ma uit, daca nu imi recunoaste fata nu se lumineaza poza frumos :/.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce aparat smart, super! Tu esti o frumoasa si in opinia mea nu esti extravaganta, avem libertatea si optiunea de a experimenta. Din fericire pentru mine experimentezi pe gustul meu, asa ca nici o sansa sa nu te mai urmaresc, nu scapi de mine, ha, ha!
      Pupicei draga mea Fede!

      Ștergere
    2. Pe mine ma "obliga" fotograful - imi tot spune sa ma uit la camera, ii pare aiurea sa ma uit in jos sau in alta parte! :)))) Dar il mai fentez uneori!

      Ștergere
    3. Tu esti atat de expresiva in fata aparatului, se cunoaste ca lucrezi cu copiii si implicit cu emotii si sentimente. Te pup draga mea! Oricum, ai un super fotograf!

      Ștergere
    4. :)) Si pe mine ma striga sotul sa privesc catre el, dar negociem, uneori ce-mi cere mi se pare fortat (sau poate doar eu ma simt in postura aia pentru ca nu a venit de la mine, natural) si tocmai se intampla sa iasa foarte bine, dar ii prezint si ideea mea sa vada cum iese.
      Cat despre combinat culori puternice eu nu ma sfiesc, o fac dupa cum simt cu toate ca unor persoane, raportand la ele, li se pare prea mult.
      Imi place tinuta si color blocking-ul. Combinatia mov-verde este preferata mea.
      Pupici

      Ștergere
    5. Da, stiu ca tu nu eziti sa combini nuantele intr-un mod foarte firesc si iti vine minunat! Si imi place si modul in care pozezi, esti extrem de expresiva! Pupici draga mea1

      Ștergere
  3. Oh...daaaa.
    Imi plac culorile intense, imi place sa ma joc cu el si imi place tinuta ta!
    E fix pe gustul meu si as purta-o fara sa stau pe ganduri.
    Da, da, da.
    Pupici, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur draga mea Dee ca si tu iubesti culorile. Merci mult, mult pentru apreciere! Te pup!

      Ștergere
  4. Tu esti una dintre bloggeritele care m-au deteminat sa indraznesc mai mult in privinta asocierii culorilor! Iar aceasta nuanta intensa de roz (fuchsia) si verde-turqoise-ul sunt de mare efect impreuna! Imi dau seama ca e o combinatie de succes, indiferent de ten si de culoarea parului!

    Reusita tinuta si te reprezinta 100%!
    Vreau si eu o fotografa! :)) Ssstt, sa nu ma auda fotograful ca nu mai colaboreaza pe viitor! :P

    Te pup si te imbratisez cu mult drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Referitor la consideratiile din finalul articolului, sa stii ca eu voi veni aici in mod constant, cu bucurie, pentru ca imi place ceea ce faci, imi placi tu si simt ca rezonam! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga me, iti multumesc foarte, foarte mult pentru aprecieri, ma maguleste gandul ca as putea influenta intr-un mod cat de mic o persoana atat de speciala. Nu am pornit niciodata de la ideea ca pot fi un exemplu, desi vad ca este cumva un trend sa crezi ca poti schimba oamenii. Eu personal nu am astfel de ambitii, dar ma simt cumva intre incantare si uimire ca se poate intampla acest lucru cu ajutorul meu.
      Ma bucur ca revii cu drag aici, cu siguranta ti-as simti lipsa daca nu ai mai face-o i iti multumesc ca ai ales sa fii alaturi de mine.
      Fotograful tau face o treaba absolut extraordinara, sunt sigura ca nu l-ai schimba cu nimeni. La mine se intampla sa fiu plecata si sa am nevoie de ajutor, altfel sotul meu e destul de rabdator si nici eu nu l-as schimba!
      Pupicei draga mea Ilda!

      Ștergere
  5. Imi place asocierea color-blocking din partea de sus a tinutei, arata foarte fresh. Eu revin cel mai des pe blogurile cu un continut inalt calitativ, cu multe haul-uri sau postari de suflet, insa evit truismele de pe cateva bloguri in voga acum (sunt doi tipi si o tipa foarte des share-uiti pe retelele de socializare nu vreau sa dau nume, dar mi se pare ca repeta la nesfarsit adevaruri universal valabile). :) Asa nu, deci!

    the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Madalina, simtb ca rezonez cu tine in ceea ce impartasesti aici. Te pup, draga mea si ma bucura vizita ta!

      Ștergere
  6. Subscriu celor spuse de fete: revin acolo unde mă regăsesc, unde mi-e drag să petrec fie doar şi câteva momente din zi. Acesta e unul din acele locuri şi-ţi mulţumesc! :-)
    Îmi place tare mult asocierea aceasta de culori, dar şi modul în care se completează ele cu nuanţa pielii :-)
    Numai bine, cu drag! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doame, chiar nu ai de ce sa-mi multumesti, e un lucru pe care-l fac cu drag! Eu trebuie sa va multumesc pentru toate aprecierile si cuvintele frumoase, la care, atunci cand am pornit acest blog, nu m-am asteptat.
      Ma bucur ca esti aici, cu mine si ca iti place si tinuta mea!
      Pupici draga Mihaela!

      Ștergere
  7. Imi place foarte mult tinuta! Revin pe blog pentru placerea si linistea pe care mi-o ofera si care imi patrunde in fiecare ungher al sufletului. Acest blog reuseste sa-mi intrerupa sirul gandurilor mele. Uneori ma imbata cu nesat de incantarea si de frumusetea celor postate. De toate acestea, doar dvs.puteti fi mandra! Citindu-va, mi-am dat seama de nobletea sufletului dvs.neatins de vanitate si rautate. Admir la dvs.curajul si perseverenta cu care luptati in viata pentru cele mai inalte idealuri. Pentru acest blog, felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Aurelia, iti multumesc tare, tare mult pentru toate cuvintele frumoase, aprecierea si gandurile bune. Am mai spus-o, sunt un om obisnuit, nu aduc pe blog toate situatiile prin care trec, sunt un om cu bune si rele. Dar, recunosc ca sunt o idealista, am aspiratii destul de mari, pretentii mari si de la mine si de la ceilalti si nu stiu sa traiesc altfel. Cred ca nici nu as vrea sa ma multumesc cu putin. Multi mi-au spus ca am fost curajoasa ca am lasat in urma o viata in Timisoara, o casa si am ales sa o iau de la capat in alta parte, dar e vorba doar de dorinta de a face ce iti doresti, nu stiu daca acest fapt semnifica un curaj aparte, dar eu desi sunt constanta in multe, multe privinte, totusi iubesc inceputurile, tot timpul trebuie sa mai schimb cate ceva in viata mea.
      M-am gandit un an pana sa-mi fac curaj sa deschid acest blog, dar e un colt de suflet pentru mine si nu cred sa renunt curand la el. Asa ca ne vom citi in continuare, te astept aici.
      Multumesc inca o data pentru tot!

      Ștergere
  8. Mie imi plac culorile puternice impreuna, desi nu le combin prea des, atunci cand o fac simt ca-mi dau putere si incredere. La mine cred ca originalitatea conteaza cel mai mult, poti scrie despre un subiect despre care s-a mai scris deja (si ma refer aici la campaniile, multe, prea multe, care deja sunt foarte obositoare) cu o nota personala si intotdeauna o sa apreciez asta. Imi plac jocurile de cuvinte, deci un titlu inspirat ma poate face sa dau click.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camelia, iti multumesc mult pentru vizita, esti o draguta! Pentru mine culoarea este un mod de viata, poate pentru altii devine obositor sa ma priveasca dar asta sunt...Campaniile, da, asa e nici eu nu le citesc pe toate blogurile, timpul e scurt si trebuie sa ajung sa fac cat mai mult din ce ma intereseaza. Blogul tau cred ca e primul blog pe care l-am descoperit si de atunci te urmaresc zi de zi. Stiu sigur ca urmaream trei bloguri, al tau, al Camelcutzei si al Adelei Sirghie. Si am ramas constanta, am facut descoperirile importante inca de la inceput. Te pup.

      Ștergere
  9. Nuanta tenului tau este perfecta pentru asemenea culori!!! imi place asocierea, piesele in sine si machiajul!!! De ce vin pe blogul tau? Fiindca imi pari foarte simpatica; nu stiu de ce, dar acesta e primul lucru care pe mine ma poate atrage pe un site...bineinteles ca si gusturile conteaza (in plus cred ca suntem amandoua fane a brandului Musette :)), limbajul! Tu esti o tipa eleganta din toate punctele de vedere si ma bucur ca te-am "cunoscut"! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Georgia sa stii ca si eu simt acelasi lucru fata de tine, aceeasi bucurie de a descoperi un om frumos si elegant. Probabil si cu gusturi foarte asemanatoare. Sunt fan declarat al brandului Musette, majoritatea gentilor mele sunt de la ei si foarte multi pantofi de asemenea, precum si ghetute.
      Ma gandesc si la aranjamentul tau cu parfumuri, inca o dovada ca "simtim" la fel! Te pup, si sper sa am ocazia sa te cunosc cat mai bine!

      Ștergere
  10. Trebuie sa trec si eu la culori, sunt foarte boring in ultima vreme, vestimentar vorbind.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, esti culmea! Totul depinde de atitudine, culoare nu ne salveaza intotdeauna! In plus chiar nu as putea crede ca esti boring! Kisses!

      Ștergere
  11. Ce combinatie frumoasa de culori ai facut!
    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi place..este wooow tinuta.felicitari

    RăspundețiȘtergere
  13. Cristina Barbieru9 mai 2014 la 10:38

    Imi place mult tinuta , iti sta foarte bine ! :*

    RăspundețiȘtergere