EUCERIN VOLUME FILLER REVIEW SI O SURPRIZA




In urma cu ceva timp scriam un articol despre ingrijirea pielii si noua gama Eucerin Volume Filler pentru o provocare lansata de Iguanitza pe blogul ei. In urma acestui concurs, am fost printre fericitele castigatoare ale unui set pentru ingrijirea pielii Eucerin Volume Filler, care a inclus crema de zi, crema de noapte si crema pentru conturul ochilor. Ii multumesc pe aceasta cale Iguanitzei dar si sponsorului pentru minunata oportunitate de a incerca aceste produse de ultima generatie. 




Cred ca toata lumea este de acord ca o piele frumoasa este o piele sanatoasa si ingrijita. Din fericire traim intr-o perioada de timp in care avem la indemana toate armele pentru a lupta cu timpul in mentinerea unui ten cat mai tanar pentru o perioada de timp cat mai indelungata.

In lupta aceasta, inegala uneori, intervine si Eucerin, care vine cu expertiza si traditia sa in ingrijirea pielii, cei 114 ani dedicati sanatatii si frumusetii putand fi cu siguranta hotaratori in aceasta batalie. De-a lungul timpului, in Laboratoarele Eucerin au fost dezvoltate si patentate numeroase molecule, depasindu-se granita intre produs cosmetic-produs farmacologic, produsele ajungand sa fie incadrate in categoria dermato-cosmetice si vandute prin farmacii.




Asa cum stim cu totii, pielea, este supusa zilnic agresiunilor: expunerea la radiatii UV, alimentatie deficitara, stres, stil de viata nesanatos, poluare. Odata cu trecerea timpului, cantitatea de colagen si elastina din structura dermului diminua, celulele adipoase din structura hipodermului isi reduc activitatea, iar pielea isi pierde elasticitatea si implicit volumul, astfel incat ne vom confrunta mai devreme sau mai tarziu cu imaginea unui contur facial cazut.




Am insa o veste buna!!!
In ajutorul nostru, pentru a rezolva aceasta problema, vine Eucerin cu noua gama Volume Filler, care cuprinde trei produse: crema de zi, crema de noapte si crema pentru conturul ochilor.
Ingredientele active de care beneficiaza noile creme sunt:
·         Magnololul - extractul din magnolie, stimuleaza sinteza de catre celulele grase a moleculelor de adiponectina, regland astfel productia de colagen in derm.
·         Oligopeptidele  - stimulează reÈ›eaua de colagen din derm, astfel încât să compenseze pierderea determinată de îmbătrânire, consolidand structura pielii.
·         Acidul hialuronic - creÈ™te capacitatea de legare a apei în epiderm, mentinand astfel gradul de hidratare optim al pielii, deci lupta impotriva ridurilor din interior.




Iar astazi a venit momentul sa va impartasesc si voua primele mele impresii in urma folosirii acestei game.
Am inceput folosirea lor chiar in ziua in care le-am primit, cu crema de ochi si crema de noapte, iar in dimineata urmatoare a venit randul si cremei de zi.

Crema pentru conturul ochilor contine SPF15+ UVA, fiind potrivită și pentru purtătorii de lentile de contact, nu conţine coloranţi, parabeni sau parfum.




Intra foarte repede in piele, mi se pare foarte hidratanta, nu lasa film gras la suprafata pielii si dupa cateva minute te poti machia linistita. Crema in sine are o consistenta destul de mare, necesitand o cantitate mica la aplicare. Ajuta in dozarea cremei si forma de prezentare a acesteia, fiind sub forma unui tub cu un orificiu foarte fin prin care iese crema.
Ma declar incantata de crema, desi zona ochilor la mine nu are riduri profunde la prima vedere, totusi pielea apare destinsa dimineata spre exemplu, mai luminoasa si hidratata. Nu trebuie sa uitam ca pielea din jurul ochilor este mult mai subtire decat pe restul fetei si nu are glande sebacee, deci procesul de uscare si ridare este unul accelerat.
Preventia acestor neplacute efecte este, cred eu, cea mai buna cale de urmat.

Crema pentru zi – pe care eu am testat-o este dedicata tenului uscat si a venit la fix pentru mine. Ma lupt de ceva vreme cu aceasta situatie, desi in mod obisnuit tenul meu era mixt. Agresiunea factorilor externi, vantul, vremea rece dar probabil si varsta, au inceput sa lucreze si asupra pielii mele si asta nu ma face prea fericita.




De aceea, textura onctuoasa, puternic hidrtanta pe care o ofera aceasta crema mi-au priit in aceasta perioada. Desi la prima vedere poate parea ceva mai “grasa”, consistenta, totusi intra remarcabil de bine in piele si lasa un  finish placut, satinat. Dupa cateva minute m-am putut machia fara probleme.
Are o formula non-comedogena iar un mare plus il constituie si faptul ca are FP 15 si protejeaza impotriva UVA.

Crema de noapte – are o textura mai light si totusi este nevoie de o cantitate foarte mica la aplicare, se intinde extraordinar de bine, este atat de placuta si patrunde in piele imediat. Dimineata ma trezesc cu o piele de bebelus, foarte luminoasa si fina si nu exagerez cu nimic. M-am inteles minunat cu ea. Este dedicata oricarui tip de ten. ConÈ›ine Dexpanthenol, pentru a susÈ›ine regenerarea pielii pe timpul nopÈ›ii.




In plus toate aceste creme au un miros placut, usor floral. Vi le recomand cu drag, le puteti testa in farmacii.

Putem face atat de multe pentru sanatatea si frumusetea pielii noastre cu un gest simplu si usor, stiu sigur ca sunteti de acord cu mine, altfel nu cred  ca ati citi aceste randuri…

Am insa si o minunata surpriza pentru voi. In urma concursului de pe blogul Iguanitzei, am castigat un set de creme pentru a le incerca eu, dar si trei seturi pentru voi. Aveti astfel ocazia sa va convingeti pe pielea voastra de toate cele afirmate de mine mai sus si sa impartasiti apoi cu noi opiniile voastre. Deci fiecare dintre cele trei castigatoare va primi exact acelasi set de trei creme ca si mine!
Ce spuneti, nu este o ocazie minunata?

Tot ce aveti de facut este sa raspundeti printr-un comentariu la una dintre intrebarile de mai jos, sau la amandoua daca va face placere:

·  De ce e important sa avem un ten sanatos/frumos?
·  Cum crezi ca produsele din gama Eucerin Volume Filler ti-ar putea face pielea si viata mai frumoasa?


Trebuie sa fiti cititoare ale blogului, sa ma urmariti prin GFC, FB si sa distribuiti acest articol pe FB.
Concursul va fi deschis timp de doua saptamani, de astazi 6 mai 2014 si pana in 19 mai 2014 si va invit cu drag sa va inscrieti!


CONVERSATION

98 comentarii:

  1. https://www.facebook.com/gabriela.ungureanu.35/posts/837318656283140?stream_ref=10
    gfc.fb gabriela.ungureanu
    produsele din gama Eucerin Volume Filler mi-ar da incredere mai multa in mine si astfel viata mea ar fi frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  2. fb:Nicoleta Agache
    gfc:Nico
    share:https://www.facebook.com/nicoleta.agache/posts/641815805909815?stream_ref=10
    Este foarte important sa avem un ten frumos si sanatos,pentru ca asta ne da incredere in noi si ne face fericite.De foarte mult timp imi doresc sa incerc macar un produs Eucerin,dar pana acum nu am avut ocazia.Orice femeie care are grija de tenul ei,si-ar dori sa aiba asemenea produse.Imi doresc aceste produse din mai multe motive.Pentru ca sunt potrivite varstei mele,ma vor ajuta sa previn ridurile si sa le diminuez pe cele existente si imi vor proteja tenul de soare,deoarece contin fps.

    RăspundețiȘtergere
  3. Produsele din gama Eucerin Volume Filler mi-ar face pielea si viata mai frumoasa deoarece contine multe ingrediente benefice tenului,protejeaza si ingrijeste tenul , intr-un cuvant contine tot ceea ce o femeie are nevoie pt a fi frumoasa si plina de incredere, zambitoare si increzatoare ca arata bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. share:produsele din gama Eucerin Volume Filler
    fb: Mary Anton
    gfc: Anton Mary

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar nu ai dat share sau nu l-ai lasat, nu vei intra in lista!

      Ștergere
  5. Fb si Gfc Cristi andreea,
    Share https://www.facebook.com/andreea.cristi.94/posts/234689616724732?stream_ref=10,
    Cred ca aceste produse sunt bune si m-ar ajuta la diminuarea ridurilor existente ,pentru ca am auzit si vad numai lucruri bune despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din momentul in care am devenit mama in urma cu trei ani a inceput cea mai frumoasa ,dar si cea mai provocatoare perioada din viata si de aceea cred ca este foarte important sa avem un ten sanatos. Vreau sa fiu o mamica ingrijita si cocheta,mai ales ca peste putin timp schimb prefixul si voi implini 40 de ani. Si cum altfel as reusi acest lucru decat cu produsele din gama Eucerin Volume Filler care ,,scot în evidenţă frumuseţea exterioară, liniştea interioară şi încrederea în sine '' ?!
    fb Cristina-Elena Antohe
    gfc CRISTINA-ELENA ANTOHE
    e-mail cristink_elena@yahoo.com
    share https://www.facebook.com/cristinaelena.antohe/posts/628914890528336?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,
    Super concurs, merci!
    FB: Cristina Popescu
    GFC: Cristina
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10202227255062347?stream_ref=10
    Tenul frumos si sanatos ma va ajuta sa am incredere in mine. Vreau ca baietii mei sa se mandreasca cu mine. Imi doresc mult sa incerc aceste produse minunate Eucerin Volume Filler. Ma apropii de 40 de ani si tenul meu nu mai este ca acum 20 de ani. Tenul si-a pierdut stralucirea si ridurile au inceput sa apara. Vreau sa ma mandresc cu tenul meu si peste 10 ani si sunt sigura ca voi reusi cu Eucerin Volume Filler, care ii va reda volumul si fermitatea, il va hidtrata si va reduce ridurile.

    RăspundețiȘtergere
  8. https://www.facebook.com/adriana.lautarescu/posts/533597613430122?stream_ref=10
    gfc&fb adriana.lautarescu
    Cred ca aceste produse sunt bune si m-ar ajuta la diminuarea ridurilor existente

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna!
    fb- Brindusa Aluculesei
    gfc-Brindusa Aluculesei
    share-
    https://www.facebook.com/brindusa.aluculesei/posts/539779559466057?stream_ref=10
    mail -aluculeseibrindusa@yahoo.com
    Dupa parearea mea produsele Eucerin sunt cele mai bune produse,ne ajuta sa scapam de riduri si sa avem incredere in noi!

    RăspundețiȘtergere
  10. FB Lacra Lacry
    GFC+ Bloglovin: Lacramioara Baltag
    share: https://www.facebook.com/lacra.lacry.7/posts/766657513367406?stream_ref=10
    Un ten frumos inseamna un ten sanatos! Un ten frumos imi da incredere in mine, multa bucurie si admiratie! Cred ca aceste produse ar face minuni tenului meu . Noptile nedormite datorita micutei mele si-au lasat amprenta asupra tenului. Aceste creme mi-ar reda frumusetea tenului si as intineri :) , m-ar ajuta la restabilirea volumului facial si redefinirea conturului fetei. Tenul meu ar fi hidratat si ridurile reduse semnificativ, ca sa nu mai zic ca as fi protejata si impotriva razelor solare datorita protectiei UVA. As aplica dimineata si seara crema pentru ochi, deoarece este o zona sensibila si mai predispusa la riduri.. Aceste creme mi-ar intineri tenul iar eu m-as simti mai frumoasa, mai admirata si mult mai increzatoare!

    RăspundețiȘtergere
  11. FB:Janeta Janet
    GFC:jane(janeta_20072001)
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/302353473222561?stream_ref=10
    Cine nu isi doreste un ten curat frumos si sanatos , nu exista femeie sa nu vrea asta ,atunci cand ai un ten frumos radiezi ai mai multa incredere in tine esti mandra de cum arati.Imi doresc aceste produse pentru ca tenul meu are nevoie de asa ceva ,pana acum nu am avut ocazia sa folosesc Eucerin Volume Filler si tare mult mi-as dori acest lucru pentru ca varsta isi spune cuvantul si trebuie sa-i ofer tenului mai multa atentie .

    RăspundețiȘtergere
  12. GFC: ionelia cristina nichita
    FB: crystyna nichita
    share: https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/541118162663556?stream_ref=10
    De ce e important sa avem un ten sanatos/frumos?
    Pentru ca este cartea noastra de vizita, un ten curat si sanatos ne mareste increderea in propria persoana.
    · Cum crezi ca produsele din gama Eucerin Volume Filler ti-ar putea face pielea si viata mai frumoasa?
    Produsele Eucerin m-ar ajuta sa scap de micile imperfectiuni si m-ar scuti sa folosesc mult fond de ten.

    RăspundețiȘtergere
  13. fb: elena banu
    gfc: elena banu
    share: https://www.facebook.com/banu.elena/posts/707447375973714?stream_ref=10
    Importanta tenului este foarte mare pentru noi femeile,si mai ales cele ca noi trecute de 36 ani,trebuie sa avem foarte mare griga de tenul nostru dupa o anumita varsta pentru ca este normal sa aratam bine si dupa 50 ani.
    Produsele din gama Eucerin Volume Filler mi-ar putea face pielea si viata mai frumoasa daca le-as avea :) imi doresc din suflet macar una din aceste minunate creme.Cu siguranta cremele Eucerin isi vor gasi loc in rutina mea zilnica,daca ar fi sa le am,marturisesc ca am vazut ceva pe la colturile ochilor care nu-mi plac deloc normal sunt trecuta de 36 ani :(.Am folosit Eucerin cu multi ani in urma, si am fost foarte incantata de rezultatele obtinute,insa..pretul nu tocmai modest,m-au impiedicat sa imi cumpar in continuare.Nu am incercat insa crema de ochi si imi pare tare rau, pentru ca zona ochilor cred ca necesita o ingrijire aparte.Eu inca ma consider o domnisoara desi am doua fetite micute inca si o varsta si ..si... mi-as dori foarte mult sa ma mentin in continuare tanara,pentru mine,sot si copii.Multumim foarte mult pentru acest giveaway

    RăspundețiȘtergere
  14. https://www.facebook.com/ioana.alexandrescu.3/posts/548223101963472?stream_ref=10
    ungureanuioana47@yahoo.com
    Produsele Eucerin m-ar ajuta sa scap de micile imperfectiuni

    RăspundețiȘtergere
  15. eu am folosit candva eucerin. intodeauna speranta moare ultima, speram sa fim mai tinere .ma bucur ca ai castigat.pupici

    RăspundețiȘtergere
  16. GFC:Enchanted Ana
    Share https://www.facebook.com/AnamariaFilimonz/posts/504990749606547?stream_ref=1

    Elasticitate, fermitate, vitalitate…cele trei caracteristici ale unui ten stralucitor, plin de viata si sanatos!Cred ca orice femeie si-ar dori ca pielea ei sa fie fara de cusur, lipsita de riduri, linii fine si pete post-acneice, si din fericire aceste dorinte nu sunt departe de adevar!Asemeni lor, chipul meu sufera…Soarele arzator, praful, timpul dar si alti agenti externi, si-au lasat amprenta asupra pielii sensibile a tenului, si in timp au dus la crearea de pori dilatati, riduri de expresie adancite si volum pierdut.
    Nu demult mi s-a pus intrebarea urmatoare: De ce esti mereu trista? Pe moment nu am inteles scopul acesteia, afirmand cu seriozitate ca este doar o inchipuire, pentru ca sunt de felul meu o persoana plina de viata, optimista care nu se da in laturi de la nimic insa abia mai apoi am inteles ce a dorit sa spuna colega mea atunci cand mi s-a adresat in acest fel!Tenul meu pare mereu obosit astfel ca expresia fetei si privirea, imi sunt palide si terne, ca si cand as fi continuu supusa unui stres sau unui chin fizic.
    Am incercat numeroase variante ale produselor cosmetice destinate prevenirii aparitiei ridurilor dar si a diminuarii acestora, insa nimic nu a dat rezultate astfel ca imi doresc sa incerc ceva nou, revolutionar, ceva care sa ofere nu doar posibilitatea de a sterge urmele timpurii ale imbatranirii pielii, ci si o hidratare optima si elasticita tenului pentru un aspect mult mai placut si mai frumos.Imi doresc sa incerc Eucerin Volume Filler!
    Eucerin este numele “vrajitorului” care sterge de pe chipurile femeilor orice urma de imbatranire, readucand dintr-o singura aplicare, zambetul pierdut si luminozitate privirii!
    Aleg sa fiu fericita, sa fiu frumoasa si sa fiu intotdeauna naturala, asa ca aleg Eucerin!Vreau sa fac parte din “armata” frumuserii fara de sfarsit si fara varsta, sa fiu mereu tanara si sa impresionez cu o piele mai radianta!

    RăspundețiȘtergere
  17. FB: Mere Verzi
    GFC: Mere Verzi
    Share: https://www.facebook.com/merreverzi/posts/1498296287056212?stream_ref=10
    Cum am trecut cu putin de varsta de 30 ani imi doresc sa am in continuare un ten frumos, sanatos, fara ridulete, insa acesta din urma, din nefericire au inceput sa apara, cate unul...apoi altul... Este important sa am un ten frumos si sanatos pentru ca in afara faptului ca acest lucru ma face sa am incredere in mine, ma face sa fiu si mandra de mine insami, de pielea corpului/tenului meu. Mi-as dori sa incerc aceste produse pentru ca brandul lor este renumit, am citit review-uri pozitive(cel putin eu numai pozitive am citit) si nu in ultimul rand..m-ar ajuta sa estompez riduletele iesite... Mi-as dori sa ma pot bucura de cremele acestea, atat eu cat si mama, care are tenul plin cu riduri si fara volum. As fi mai fericita daca si mama s-ar bucura ihn egala masura de aceste produse si mi-ar face implicit si mie viata mai frumoasa! <3

    RăspundețiȘtergere
  18. fb.pop aurelia,gfc.popaurelia_50,share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5 dupa cum stim toate femeile isi doreste un ten curat frumos si sanatos ,eu cred ca nu exista femeie sa nu vrea asta ,cu siguranta cand avem un ten frumos radiez de fericire si ai mai multa incredere in tine,imi doresc cu siguranta aceste produse ca tenul meu are mare nevoie de, Eucerin Volume Filler,din pacate nu am avut ocazia sa folosesc Eucerin Volume Filler si tare mult mi-as dori acest lucru pentru ca varsta isi spune cuvantul si trebuie sa-i ofer tenului mai multa atentie .

    RăspundețiȘtergere
  19. Imi doresc produse din gama Eucerin Volume -Filler pentru ca am incercat alte produse de la aceasta firma si au fost foarte bune.Dupa ce am citit ce ai scris despre aceasta gama chiar asi fi tentata pentru ca am probleme cu cearcanele si cu lipsa de somn si daca le-asi castiga ar fi ok iar daca nu tot mi le voi lua pentru ca m-ai convins si vreau neaparat sa le incerc mai ales ca merg si pe tenul mixt.Multumim pentru concurs.
    FB: Gabriela Gabriela
    Email: gabrielaasmin@gmail.com
    Share: https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/281371912041558?stream_ref=10

    RăspundețiȘtergere
  20. Gfc: Diana Furby
    Facebook : Diana Uricu
    Share : https://www.facebook.com/diana.uricu/posts/10203617973231186?stream_ref=10

    Probabil ca nu exista femeie careia sa nu-i placa sa fie mereu frumoasa, indiferent de momentul zilei sau de varsta. Unul din secrete este ingrijirea constanta a pielii. Nu vei avea niciodata un machiaj perfect atata timp cat pielea este neingrijita. Frumusetea ta este in pericol daca te ingrijesti superficial. Ea infloreste cu adevarat numai atunci cand iti rasfeti pielea in mod regulat prin aplicarea unor produse cosmetice corespunzatoare fiecarui tip de piele si atunci cand modul tau de viata este unul sanatos. Nu am folosit niciodată Eucerin Volume Filler, mi-as dori extrem de mult. :*

    RăspundețiȘtergere
  21. GFC: Ioana Maria Radulescu
    Facebook: Ioana Maria Rim
    Share:https://www.facebook.com/radulescuioanamaria/posts/240392662828321?stream_ref=10
    De ce e important sa avem un ten sanatos/frumos?
    Tenul este o carte de vizita a noastra si trebuie sa ii acordam o atentie deosebita.
    Cum crezi ca produsele din gama Eucerin Volume Filler ti-ar putea face pielea si viata mai frumoasa?
    Produsele din gama Eucerin Volume Filler sunt minunate, eu pun mare accent pe ingrijirea tenului si sunt sigura ca aceste produse ma vor ajuta sa obtin un ten curat,sanatos si vizibil mai intinerit.

    RăspundețiȘtergere
  22. gfc tynayyy@ymail.com
    fb axela stanciu
    share https://www.facebook.com/axelynostanciu/posts/717610391595804?stream_ref=10
    tenul frumos iti da incrdere in tine! Eucerin ar fi de mare ajutor pentru imbunatatirea aspectului pielii!

    RăspundețiȘtergere
  23. fb constantin aurora
    gfc aurora
    share https://www.facebook.com/constantin.aurora/posts/765364903497598
    este important sa ai un ten frumos ptr ca acest lucru te face mai increzatoare in fortele proprii,mai optimista.Cred ca produsele Eucerin mi-ar imbunatati aspectul pielii.

    RăspundețiȘtergere
  24. FB: Olivia Boros
    GFC: Olivia Boros
    FB share: https://www.facebook.com/olivia.boros/posts/4259369177854
    Mi-as dori sa folosesc aceste produse deoarece noptile nedormite din ultimii ani - in care ma trezeam din 2 in 2 ore fiindcaca plangeau prichindeii :) - au lasat urme pe fata mea, insa recunosc ca nici varsta nu prea ma mai ajuta. Stiu ca gama Eucerin are produse deosebite, insa nu am folosit nimic pana acum de la acest brand. Mi-ar placea sa fac cunostinta cu produsele lor fiindca imi place sa acord multa atentie ingrijirii pielii.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna!!!
    fb: nadia alina candrea
    gfc nadia candrea
    share: https://www.facebook.com/nadiaalina.candrea/posts/796290567057621
    Eu nu am folosit pana acum nici un produs antirid, in adevaratul sens al cuvantului! Am avut o tentativa, era vorba despre un alt brand, dar pur si simplu nu mi s-a potrivit; m-am umplut a doua zi de cosuri, pielea capata un aspect gras, inestetic; poate nu am dozat corespunzator produsul...sau poate ca nu era pentru mine!
    Am renuntat...dar vreau sa reconsider problema, pentru ca e de actualitate; am implinit 34 de ani!!!!!!!!!!! Vreau si e momentul sa ma bucur de un "tratament" antirid, asa cum trebuie. Am un stil de viata agitat, mai pierd noptile cu micuta mea care se incapataneaza sa nu doarma! Am inceput serviciul, e agitatie, nebunie si lucrez intr-un laborator, cu tot felul de substante, acizi, baze, nu vreti sa stiti! Ideea e ca, DA, cred cu tarie ca Eucerin, prin produsele din gama Volume Filler, m-ar face sa ma simt mai bine!!!
    Vreau sa ii ofer tenului meu mai multa ingrijire; pana acum i-am oferit numai hidratare si factor de protectie, pentru ca am tenul sensibil, la stadiul de usoara cuperoza; consider ca este momentul pentru ingrijirea antirid, macar de acum inainte! Regret ca nu am folosit pana acum produse antiaging... m-as bucura sa incep aceasta experienta cu gama Volume Filler de la Eucerin.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  26. gfc:georgyaaa
    fb:Georgyaa Geoo
    share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=764319983586711&id=100000261480494
    Nu am folost niciodata nici un produs din aceasta gama ,dar se stie ca trecerea timpului e fireasca si aduce schimbari in viata mea , unele frumoase, altele mai putin frumoase. Imi place intelepciunea maturitatii, dar imi displace cand ea se reflecta la propriu pe chipul meu . In schimb, admir femeile trecute de prima tinerete al caror chip nu isi reflecta varsta. Imi imaginez ca “secretul” lor ascunde tratamente de infrumusetare costisitoare, tehnologii inovatoare sau o genetica buna. Oricare din cele de mai sus sunt fara doar si poate valabile, Si totusi aceste produse cred ca mi-ar face pielea si viata mai frumoasa urmand cu perseverenta ritualul de aplicarea unei creme anti-rid in fiecare zi si noapte, fara exceptie,datorita ingredientelor care le detine si hranirea in profunzime a tenului.Folosind cu regularitate cele doua creme anti-rid, de zi si de noapte, asigur tenului meu o hidratare optima si o protectie anti-rid eficienta.
    multumim pt concurs

    RăspundețiȘtergere
  27. Fb: Gabriela FZR Militaru
    GFC: Gabriela Militaru
    share: https://www.facebook.com/gabriela.f.militaru/posts/754301834589945

    Cred ca produsele Eucerin sunt potrivite tenului meu, fiind uscat, deci il vor hidrata si va arata mai sanatos.

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  29. GFC:Ramona Dancea
    FB:Ramona Elena Dancea
    Share:https://www.facebook.com/ramonaelena.dancea/posts/280921625416240
    Este important sa avem un ten frumos pentru ca atunci cand intalnesti o persoana mai intai observi fata. Produsele Eucerin m-ar ajuta sa scap de ridurile care au aparut dupa 30 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  30. Super, concurs!!! Voi veni siii eeuu!!! :)
    Pupicei si calda imbratisare, Camelia! Mi-a fost dor de tine...

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  31. imi doresc setul pentru mama mea, care are un ten imbatranit, fara volum, si care si-a pierdut din fermitate, si ridurile si-au facut simtita prezenta,are un ten de fel uscat si masliniu si timpul si-a lasat amprenta asupra tineretii si frumusetii ei, il merita si sper sa-l castig pentru mami.

    share fb https://www.facebook.com/alina.madalina.121/posts/780509901966905

    multumim pentru concurs si bafta tuturor fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  32. Am descoperit acum blogul tau,am rasfoit cateva articole si mi-a placut ce am citit,te voi urmari in continuare.
    Cred ca toate ne dorim sa avem tenul frumos si sanatos,imi place personal sa am tenul frumos ,sa arat mai tanara si sa am curaj sa ma privesc in oglinda chiar si atunci cand nu sunt machiata.
    Nu am folosit pana acum Eucerin,ar fi placut sa-l testez .
    Facebook : Paula Ion
    GFC : paulika
    Share: https://www.facebook.com/paula.ion.94/posts/755205644511847

    RăspundețiȘtergere
  33. In primul rand iti multumesc pentru concurs.
    Share https://www.facebook.com/bianka.vintila/posts/10201895375481473
    gfc: bianka
    Nu sunt la prima utilizare a gamei Eucerin si pot spune ca rezultatele sunt pe asteptari. E important sa avem grija de noi inclusiv de tenul nostru asta daca nu dorim sa imbatranim mai repede :)

    RăspundețiȘtergere
  34. Pentru mine un tem frumos si sanatos inseamna in primul rand stare de bine, buna dispozitie. Un ten frumos si sanatos face sa fii admirat de cei din jur, lucru care iti va da incredere si te va face fericit!
    Despre produsele din noua gama Eucerin Volum Filler am citit mult si am aflat numai lucruri bune. Am peste 40 de ani si tenul meu, oricat de atenta sunt cu ingrijirea lui, incepe sa piarda din stralucire si volum, Ridurile incep sa-si faca aparitia in jurul ochilor, a gurii si pe frunte. Cred ca Eucerin Volum Filler ma va ajuta sa impiedic instalarea ridurile nedorite, imi va reda volumul si elasticitatea pielii fetei.
    FB: Geta Alexiu
    share: https://www.facebook.com/geta.alexiu/posts/702852673086866
    GFC: Geta

    RăspundețiȘtergere
  35. fb jeni mirea
    gfc jani
    share https://www.facebook.com/jeni.mirea.3/posts/557312371049524
    un ten frumos mi-am dorit din totdeauna,cat de cat il am ,pt ca il ingrijesc ,ma demachiez in fiecare seara si dimineata si il hidratez din interior ,si exterior,mi-ar placea sa incerc aceste produse

    RăspundețiȘtergere

  36. Îmi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler deoarece pe măsură ce trece timpul, oglinda nu îmi mai este o așa mare prietenă.
    Am ajuns la 30 de ani, și chiar dacă nu mă pot plânge, nopțile nedormite, munca în fața calculatorului, încruntatul și grimasele pe care le fac involuntar, grijile sau chiar și bucuriile de zi cu zi încep să lase semne.
    Nu vreau să ajung să îmi pară rău că nu am luat taurul de coarne din timp și nu vreau să cred că această problemă se rezolvă doar chirurgical.
    Chiar dacă ridurile nu sunt accentuate, nu vreau să ajungă așa.
    Tenul meu are dreptul să fie ferm, luminos, elastic, vreau să îi ofer ce este mai bun, produse de calitate, testate și care ne sunt recomandate, astfel încât să mă pot uita în oglindă fară strângeri de inimă și fără remușcări.
    Îmi doresc o magie pentru pielea mea și cred că setul Eucerin Volume Filler deține secretul.

    FB like: Adina Gavriloi
    GFC: Gavriloiadina
    Share link: https://www.facebook.com/adinamirabela.gavriloi/posts/708499702526362

    RăspundețiȘtergere
  37. Avand in vedere ca sunt in cautare de produse cat mai bune, naturale, eficiente, cred ca aceasta ocazie ar fi una favorabila pentru a-mi oferi sansa de a incerca aceste produse. Mereu am iubit produsele lor si sunt curioasa in legatura cu ce "ne-au pregatit". Cred ca ne-am intelege bine, iar viata mea s-ar schimba intr un mod mai bun: probabil nu ar trebui sa fiu intr-o continua cursa de a-mi cauta cremele potrivite, ci chiar le-as gasi si folosi mult timp de acum incolo

    fb: Pandrea Iulia
    share: https://www.facebook.com/iulia.pandrea.7/posts/1593733837518668
    gfc: Pandrea Florina

    RăspundețiȘtergere
  38. Am tot citit review-uri la diverse produse Eucerin nu pot spune decat ca toate fetele laudau aceste produse. Daca stau sa ma gandesc acum vreo 10 ani imi doream asa mult sa fiu si eu majora, sa pot face tot ce vreau, sa iau singura decizii in ceea ce ma priveste, fara a ma gandi ca trecerea timpului si inaintarea in varsta, daca ii pot spune asa, va veni si cu schimbari mai putin placute.Anii au trecut si desi nu am o varsta inaintata, grijile, noptile nedormite, problemele care apar si iar apar si parca nu se ma sfarsesc si implicit stresul si-au pus amprenta asupra tenului meu.Daca acum cativa ani ma mandream ca am un ten aproape perfect care nu necesita fond de ten atunci cand ieseam din casa, incet incet situatia s-a schimbat. Se pare ca nici zambetul pe care , in ciuda problemelor, incerc sa mi-l mentin zi de zi pe chip nu mai poate ascunde imperfectiunile tenului. Ridurile se accentueaza parca pe zi ce trece si tenul meu incepe parca sa imbatraneasca, sa nu mai fie asa ferm.Consider ca Eucerin Volume Filler mi-ar face pielea si viata mai frumoasa pentru ca m-ar ajuta sa scap de ridurile nedorite, de cearcane, de povara de a-mi da cu o tona de fond de ten.Este important sa avem un ten sanatos si frumos pentru ca asa suntem mai increzatoare, ne simtim mai vesele, mai frumoase.Parca ma si vad cum ma trezesc dimineata, ma uit in oglinda si ma bucur ca am iar tenul perfect de altadata, ca ridurile de pe frunte si cearcanele din jurul ochilor sunt aproape insesizabile. Zambesc si consider ca aceea este o zi in care arat minunat.
    fb , gfc:adina radu
    share: https://www.facebook.com/radu.adina.3/posts/636667849743951

    RăspundețiȘtergere
  39. FB: Denisa Nicolae
    GFC:Denisa Nicolae
    link share : https://www.facebook.com/nicolae.denisa/posts/832007313494641
    Folosesc produse Eucerin si sunt foarte multumita de ele,de aceea cred ca si cele din gama Eucerin Volume Filler m-ar ajuta pentru a-mi mentine tenul sanatos ,fresh si fara riduri :)

    RăspundețiȘtergere
  40. Share : https://www.facebook.com/diana.tarhon/posts/10204010259596401
    Fb/GFC : Diana Tarhon
    Un ten sanatos este esential pentru orice femeie. Un ten frumos te face sa te simti bine in pielea ta, sa fii increzatoare si puternica. Tenul sanatos este in acelasi timp frumos, radiant si fin la atingere asemenea unei petale de trandafir.
    Cremele din Gama Eucerin Volume Filler m-ar ajuta sa combat imbatranirea prematura a tenului, sa redau conturul fetei si sa scap de senzatia de oboseala continua a tenului determinata de aparitia ridurilor fine si a scaderii elasticitatii pielii. Hidratarea si protectia antirid oferite de aceasta gama ma fac sa-mi doresc sa o incerc cat mai repede!

    RăspundețiȘtergere
  41. De ce e important sa avem un ten sanatos/frumos?
    Tenul este cartea noastra de vizita, un ten curat si sanatos ne mareste increderea in propria persoana.
    · Cum crezi ca produsele din gama Eucerin Volume Filler ti-ar putea face pielea si viata mai frumoasa?
    Produsele Eucerin m-ar ajuta sa scap de micile imperfectiuni si micile riduri
    fb juliajuliana
    gfc iuliaiulia
    share https://www.facebook.com/julia.juliana.77/posts/640787765975010

    RăspundețiȘtergere
  42. Gfc/fb: Ana-Maria Gurgu
    Share: https://www.facebook.com/Dulcikanik1.veve/posts/787810451249331
    E important sa ai un ten frumos pt ca este una din cartile de vizita a unei femei. M-ar ajuta tare mult acest set pentru ca tenul meu este unul foarte uscat, are nevoie de hidratare suplimentara si cremele care m-ar ajuta sunt destul de scumpe pt bugetul meu. Imi doresc tare mult sa incerc aceasta gama.

    RăspundețiȘtergere
  43. Un ten frumos te face remarcata iti da incredere si am convingerea ca Eucerin e marca de creme ce ar face minuni pentru mone

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, nu ai lasat nume de GFC, FB si nici link-ul de share, imi pare rau!

      Ștergere
  44. GFC: Camelia M.
    FB: Camelia Marica
    Share: https://www.facebook.com/camelia.marica/posts/10203805818889717

    Este foarte important sa avem un ten frumos si sanatos pentru ca astfel avem incredere in noi si putem fi fericite. Intotdeauna am avut problem cu tenul si in adolescenta am suferit enorm din cauza acestora ...
    Avand deja 35 ani, sunt sigura ca produsele Eucerin m-ar ajuta sa rezolv micile imperfectiuni care se fac simtite deja.

    Multumesc mult!
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
  45. Cristina Barbieru9 mai 2014 la 10:36

    Buna ! Multumim tare mult pt concursul acesta superb !!
    Parerea mea este ca a avea un ten frumos si sanatos este necesar fiecarei femei, fiindca ne-am simti mai increzatoare , mai feminine , am fi mai frumoase .
    Produsele sin gama Eucerin Volume Filler , ar face orice femeie fericita , fiindca tenul nostru ar radia , am fi mai frumoase pe zi ce trece si atunci cand te simti implinita si fericita in interior cu siguranta se va arata si la exterior.
    Mi-as dori aceste produse pentru a ma simti cea mai frumoasa femeie !!
    Fb :Cristina Barbieru
    Gfc :Cristina Barbieru
    Share :https://www.facebook.com/cristina.ticu.3/posts/741303052556462 Pupici ! :*

    RăspundețiȘtergere
  46. Buna,am mai folosit produse Eucerin in trecut si mi-au placut.As fi foarte bucuroasa sa le testez si pe acestea!
    Share: https://www.facebook.com/lesbijoux.bizarres/posts/471276949673011
    Fb: Les Bijoux Bizarres
    Gfc: Irina Ignatescu

    RăspundețiȘtergere
  47. Ce am folosit eu de la Eucerin nu m-a dat pe spate, a fost cu mult timp in urma, dar la un moment dat poate o sa le mai dau o sansa. pupici
    p.s: si mie mi-a fost dor de tine!

    RăspundețiȘtergere
  48. fb:Yady Deea
    gfc:andreeabacau
    share:https://www.facebook.com/YadyDeea/posts/854788051204771

    Imi doresc aceste creme pentru mama,ce mereu este in cautare de produse ce hidrateaza in profunzime pielea ,reda fermitatea ce din pacate a cam piedut-o din cauza unor probleme de sanatate ,cat despre atenuarea ridurilor numai spun orice femei doreste acest lucru,stiu insa ca nici o crema nu face minuni ,insa daca este destul de buna pentru a face pielea sa fie mai ferma ,mai stralucitoare ,automat si ridurile par mai putin adanci si astfel chipul devine mai luminos si mama cu siguranta ar fi mai fericita .
    Cei 3 E cum imi place mie sa le spun magnololul,oligopeptidele,acidul hialuronic par combinatia ideala pentru a resuscita un ten lipsit de vitalitate.

    RăspundețiȘtergere
  49. fb: Paula Karina
    gfc: Paula Karina
    share: https://www.facebook.com/paula.karina.50951/posts/244322919104271
    Imi doresc aceste creme pentru mama, pentru ca eu consider ca inca sunt tanata, am 20 de ani si cred eu ca nu imi trebuie de pe acum astfel de creme. Insa, mamei mele i-ar prinde extrem de bine aceste creme Eucerin pt a-i reda fermitatea si sanatatea pielii de altadata! :)

    RăspundețiȘtergere
  50. FB. Lucica Lazar
    GFC. lucicalazar2
    Share. https://www.facebook.com/lucica.lazar/posts/544460265674218

    Imi doresc aceste produse pentru ami reda tenul de alta data,am un ten uscat-sensibil,pigmentat si cu multe riduri.Ma uit la poze si descopar cat demult m-am schimbat in rau,in ultimii 3 ani necazuriile si grijile mi-au brazdat fata si-am imbatranit cat am imbatranit in 10 ani :( As vrea sa am un ten mai hidratat si cu mai putine riduri mai ales cele din jurul ochilor :(
    N-am mai folosit aceste produse dar cu cativa ani in urma fiica mea a folosit pentru acnee si am vazut ca au dat rezultate foarte bune.As vrea si eu o minune pentru tenul meu :) As vrea ca sa ma pot proteja mai mult,chiar daca varsta inainteaza cu pasi repezi.
    Multumim tie si sponsorului pentru aceste produse minunate! :-*

    RăspundețiȘtergere
  51. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  52. FB LoredanaVoicila
    GFC Loredana Voicila
    Share https://www.facebook.com/loredana.voicila.9/posts/767254993315452

    Tenul sanatos si frumos este oglinda unei femei care are incredere in ea, se simte frumoasa si iubita.
    Imi doresc produsele din gama Eucerin Volume Filler pentru ca imi place sa am grija de tenul meu, sunt produse de calitate, rezultatele sunt vizibile.

    RăspundețiȘtergere
  53. Stefania Petcu11 mai 2014 la 13:10

    Buna:)
    gfc: petcu
    fb:Stefania Petcu
    share:https://www.facebook.com/stefania.petcu.9/posts/649190988463161
    Mi-ar placea sa am ocazia sa incerc produsele Eucerin, nu am folosit pana acum,doar am citit despre ele, sunt produse de o buna calitate si eficiente.
    Mi-ar placea ca ridurile sa imi fie estompate si sa am o piele mai fina,mai catifelata si mai ferma, cu siguranta o piele mai ingrijita si mai ingrijita va fi mai luminoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  54. STEFAN NADIA IRINA11 mai 2014 la 22:11

    https://www.facebook.com/nadiairina.stefan.39/posts/1415358262073109
    sunt produse spectaculoase pt ten,pielea ar radia de fericire

    RăspundețiȘtergere
  55. share: https://www.facebook.com/mariana.mariana.3998/posts/290123084483743
    FB: Mariana Loredana
    GFC: Loredana Stanescu
    1.De ce e important sa avem un ten sanatos/frumos?
    Este important ca sa aratam bine asa ne si simtim bine, capatam increde in noi, avem prieteni mai multi si nu ne simtim singure niciodata.
    2.Cum crezi ca produsele din gama Eucerin Volume Filler ti-ar putea face pielea si viata mai frumoasa?
    Aceste produse ar actiona benefic pentru tenul meu acesta simtindu-se rasfatat, ar radia de fericire si oadat cu el m-as simti si eu rasfatata, frumoasa si impacata cu mine insami.

    RăspundețiȘtergere
  56. Rodica Constantin14 mai 2014 la 23:42

    Am frumoasa varsta de 54 de ani, si bineinteles, anii si-au pus amprenta pe tenul meu prin lasarea unor riduri, prin pierderea elasticitatii si fermitatii. Tenul a devenit tern si fara "viata" as spune eu.
    Din cate am citit in review si pe site-ul eucerin, produsele din aceasta gama reda fermitatea oferind volum conturului fetei tenul devine mai luminos si radiant, sunt intens hidratante, prin urmare cred ca s-ar potrivi perfect tenului meu matur.

    Cred ca folosirea acestor creme ar fi o schimbare in bine pentru mine si tenul meu, in primul rand cred ca mi-ar da mai multa incredere in mine prin faptul ca m-ar face sa arat mai bine, mai tanara, iar tenul meu va deveni mai radiant, luminos, conturul fetei va deveni mai ferm, pielea mai elastica. Voi fi o bunica tanara si frumoasa :)

    FB: Rodica Constantin
    Share: https://www.facebook.com/rodica.constantin.376/posts/1425860837675096
    Prin GFC nu te pot urmari deoarece nu am cont de google, am dat urmarire pe mail, sper sa fie ok si asa :) (mail:constantin.rodica@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere
  57. GFC: Mihaela Mitran
    FB: Mihaela Mitran
    Share: https://www.facebook.com/mihaela.mitran.54/posts/664145840323736

    Produsele din gama Eucerin Volume Filler imi vor face pielea mai fina si catifelata, imi va redefinii conturul fetei, tenul meu va deveni mai radiant, mai luminos.
    Folosirea produselor Eucerin ar fi o schimbare in viata mea. O schimbare in bine de care am mare nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  58. fb-monika erzsebet
    gfc-medveimonika@gmail.com
    https://www.facebook.com/monika.erzsebet/posts/482418321890400
    Cred ca produsele din gama Eucerin Volume Filler imi pot face pielea si viata mai frumoasa hidratand si catifeland pielea mea. Astfel ma voi simti ma tanara si mai frumoasa :) ceea ce vor remarca si cei din jurul meu.

    RăspundețiȘtergere
  59. Fb Roxana Dumitrascuta
    share https://www.facebook.com/roxana.mirela.9/posts/632622233475216
    GFC Roxana Mirela

    De ce e important sa avem un tem frumos si sanatos?Pentru ca chipul nostru reflecta foarte bine cat de bine ne ingrijim, cat respect avem pentru noi insene!

    De cativa ani am probleme cu tenul, in sensul ca mi se usuca foarte tare, uneori se descuameaza de-a dreptul si este foarte sensibil (seamana cu posesoarea lui…).
    Pentru ca nu sunt genul de om care considera aceasta problema un moft, am mers la medicul dermatolog. Diagnosticul pus a fost xeroza cutanata, adica pielea mea se usuca si nu se hidrateaza corespunzator, chiar daca beau suficiente lichide. In aceste conditii, folosirea unor produse cosmetice puternic hidratante este singura solutie!
    Cum medicul mi-a recomandat NUMAI folosirea dermatocosmeticelor, produsele Eucerin ar fi ideale pentru tenul meu sensibil, iar faptul ca acestea contin si factor de protectie solara, fiind totodata si anti-rid, este un avantaj de necontestat! Eucerin este un fel de crema 3 in 1 care aduce numai beneficii tenului, dar si starii de spirit, prin prisma faptului ca pielea ramane catifelata, bine hidratata, fiind totodata protejata de razele solare:)

    RăspundețiȘtergere
  60. FB: Monica Marton
    GFC: Monica Marton
    share: https://www.facebook.com/martonmonica/posts/511258872334208
    E important ca orice femeie sa aiba tenul frumos si sanatos, tenul e o carte de vizita a unei femei, cel care ne da incredere in noi, spune o poveste despre noi.
    Produsele din gama Eucerin Volume Filler mi-ar putea face pielea si viata mai frumoasa deoarece mi-ar hidrata tenul, l-ar catifela, ar atenua ridurile.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  61. FB:Rotaru Gabriela Tatiana
    GFC: Rotaru Gabriela
    Share:https://www.facebook.com/rotaru.gabrielatatiana/posts/573146536137134
    Produsele din acest brand Eucerin imi vor rasfata pielea facand-o mai catifelata,mai tanara si tenul meu s-ar bucura sa inlature ridurile care ii fac cu ochiul.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  62. Vreau sa ii ofer tenului meu mai multa ingrijire; pana acum i-am oferit numai hidratare si factor de protectie, pentru ca am tenul sensibil, la stadiul de usoara cuperoza; consider ca este momentul pentru ingrijirea antirid, macar de acum inainte! Imi pare rau ca nu am folosit pina acum .fb scarlat mihaela

    RăspundețiȘtergere
  63. Frumusetea incepe cu o piele sanatoasa si catifelata pe care fiecare dintre noi o putem avea urmand un ritual de ingrijire corect adaptat nevoilor diferentiate ale fiecareia dintre noi.. A opta pentru produse competitive de infrumusetare , in care sa ai incredere este axioma dupa care ma ghidez in lupta cu anii si alti factorii prea agresivi cu pielea , principalul meu deziderat fiind: si tratament si frumusete concomitent in produsul ales. Multe persoane ajung in cabinetele medicale cu tot felul de simptome ciudate si daune majore ale epidermei pentru ca aleg neinspirat produsele de infrumusetare.De cele mai multe ori sunt de vina chimicalele , parabenii , colorantii din produsele folosite , sau cosmeticele neadecvate tipului de ten, pe langa faptul ca tenul sensibil reacţionează mai puternic la agresorii de mediu si are nevoie de atentie speciala.Pentru a evita aspectul neatragator ce pune in pericol look-ul perfect , sa fim inteligente si sa profitam din plin de produse de ingrijire superioare celor clasice, bogate in ingrediente active, fara agenti de conservare daunatori pielii. Eu sunt generoasa cu pielea mea ii arat zilnic cat de mult o iubesc si o rasfat si as avea nevoie de aliati de elita! Eucerin raspunde exact nevoilor tenului meu matur,cu tendinta de uscare si aceste produse confera pielii tonus si elasticitate, contribuie la regenerarea tesuturilor, protejeaza epiderma de pierderile de apa si asigura o buna hidratare a pielii.Optand pentru ingrijirea Eucerin am convingerea ca fac cea mai buna alegere , o ingrijire CA LA CARTE si voi obtine ce-i mai bun -o piele supla, hidratata , debordand de vitalitate. Sa stapanesc arta frumusetii si echilibrului,oferindu-i tenului meu tot ce-i mai bun este ceea -mi doresc si Eucerin vine in intampinarea mea cu solutii !EUCERIN je t'aime !

    RăspundețiȘtergere
  64. Imi cer scuze ,din viteza nu am postat si celelalte cerinte.
    FB:Dogaru Goncea Anelia
    GFC:ANELY
    link share:https://www.facebook.com/dogarugoncea.anelia/posts/10201081480598289
    O vara minunata tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  65. Am revenit, asa cum am spus...:)

    Fb: Felicia Ilie
    GFC: ilda76
    Link share:
    https://www.facebook.com/felicia.ilie.9/posts/470892193041777

    Mult succes tuturor!
    Camelia, multumim pentru organizarea concursului! :* :*

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  66. Fb Aurelia Dumitru
    https://www.facebook.com/frusinnica
    https://www.facebook.com/frusinnica/posts/757898204244485

    1.Un ten frumos este un ten sanatos, iti da incredere in tine,
    2.Eucerin,expertul in stiinta si sanatatea pielii,este cea mai buna alegere pentru protectia si hidratarea pielii,produsele din gama Eucerin,sunt special concepute pentru a calma si regenera pielea sensibila,intaresc sistemul de aparare al pielii afectate de stresul zilnic,lupta eficient impotriva radicalilor liberi nocivi.Redau elasticitatea si fermitatea tenului obosit,reduc pana la estompare ridurile fine. Deci, Eucerin este aliatul pielii stralucitor de frumoase. Gama cuprinde produse cu o textura lejera ,extrem de placuta,plina de prospetime pentru ten,zona gatului si a decolteului.
    Sunt o femeie de 43 ani,am incercat de-a lungului timpului foarte multe game de produse cosmetice si de ingrijire,cu rezultate mai mult sau mai putin remarcabile in raport cu reclama si pretul piperat . Dintre acestea sunt incantata sa remarc ca EUCERIN AJUTA SA DESCOPERIM STRALUCIREA TINERETII in fiecare zi de utilizare a cremelor si lotiunilor adaptate fiecarui tip de ten.
    Cu Eucerin ,pielea radiaza de prospetime si imi doresc enorm sa folosesc cremele Eucerin cat mai curand ,o experienta care sa-mi RECONFIRME ca la orice varsta pot Zambi cu Incredere in Mine.
    ALATURI DE O HIDRATARE CORESPUNZATOARE, DE O DIETA CARE SA RESPECTE NECESITATILE ORGANISMULUI,CU MISCARE ,UN STIL SANATOS DE VIATA, DACA ESTE COMPLETAT DE EUCERIN,IN MOD SIGUR NE VOM SIMTI CONFORTABIL IN PIELEA NOASTRA .

    RăspundețiȘtergere
  67. fb Escu Mari
    gfc Maria M
    link share https://www.facebook.com/mary.mari.39589/posts/557249821060528
    sunt constienta ca timpul, stresul, alimentatia, poluarea si multe altele lasa urme adanci pe chipul nostru si fiecare, in limitele putintei noastre, incercam sa ne rasfatam nitel....imi place sa cred ca avem un astfel de aliat de nadejde alaturi de noi

    RăspundețiȘtergere
  68. fb si gfc: Fonodi Erika
    Share: https://www.facebook.com/fonodie/posts/729587763770913
    · De ce e important sa avem un ten sanatos/frumos?
    O piele hidratata si ingrijita inseamna o piele sanatoasa. As dori sa raman sanatoasa si sa nu ma imbolnavesc de cancer de piele. Pe de alta parte, daca nu esti ingrijita si nu arati bine, toata lumea crede ca esti rea sau suparata :)
    · Cum crezi ca produsele din gama Eucerin Volume Filler ti-ar putea face pielea si viata mai frumoasa?
    Dimineata cand ma trezesc trebuie sa beau neaparat o cafea - la fel si fata mea, nu mai poate exista fara hidratare si produse anti imbatranire. Sunt optimista si nu am renuntat la visele mele, il iubesc pe sotul meu si nu vreau sa fiu batrana la 45 de ani, dar fata mea - ca si un aliat rau - ma tradeaza. Cand ma uit in oglinda, parca nici nu as fi eu... Pielea mea pierde din elasticitate si ridurile se accentueaza...Folosirea produselor Eucerin mi-ar imbunatati aspectul pielii, ar fi ca si o minune pentru fata mea! Eu si sotul meu pe 26 iulie o sa implinim 25 de ani de casatorie si sper ca produsele Eucerin o sa ma ajute sa arat cat mai bine.
    Nu sunt perfecta, dar sunt UNICA si merit sa fiu frumoasa si iubita! Multumesc pentru sansa oferita :)



    RăspundețiȘtergere
  69. Legrand Andrea19 mai 2014 la 22:57

    Fb Andrea L Dea
    Share https://www.facebook.com/andrea.dea08/posts/768265476541387
    Gfc:Andrea Legrand
    Produsele Eucerin mi-ar face viata mai frumoasa folosindu-le deoarece ar avea grija de tenul meu,ar fi mai sanatos iar eu m-as simti mai bine si mai frumoasa

    RăspundețiȘtergere

  70. Muy bueno tu blog y estoy siguiendo su cargo por un largo tiempo!

    RăspundețiȘtergere