Ready to travel!


Ultima parte, si cea mai scurta, a calatoriei mele de 1 Mai...
De altfel va prezint doar tinuta din acea zi, una absolut relaxata, de calatorie si o mare de irisi superbi! Pentru ca am plecat pe o ploaie torentiala, am hotarat sa mergem intins spre casa si sa nu ne mai abatem, vremea nu era potrivita unei plimbari! Ca sa imi mai ridic moralul, am imbracat un pulover foarte vesel si care ma trimite de fiecare data cand il port in lumea minunata si plina de culoare si veselie Disney, pentru ca e de acolo, din povestea scrisa la Paris.








Stiti ca iubesc roz-ul, asa ca ce dovada mai buna?!










Iar acum...o nebunie de irisi mov! Iubesc florile, cine nu le iubeste oare?! Asa ca, atunci cand am vazut acesti irisi, a trebuit sa fac o poza cu ei. Oprit masina cu scartait de roti, dat inpoi cu spatele si sub privirile curioase ale unor localnici s-a desfasurat o mica sedinta foto...Dar, in cativa ani voi avea propriul meu gard viu de irisi, tocmai au incoltit, cumprati, ce sa vezi de la Sibiu, unde am nimerit in mijlocul unei expozitii de flori. Pacat nu m-am gandit atunci sa fotografiez captura, jumatate de portbagaj era plin de ghivece.

Am purtat:
-jeans: - Just Cavalli
-pulover: - Disneyland Resort Paris
-cizme: - Il Passo
-geanta: -Zara

Eu iubesc atat de mult florile ca nu ma pot hotari care sunt florile mele preferate, la fiecare floare iubesc cate ceva. As fi in schimb tare curioasa sa stiu daca voi aveti una-doua flori preferate...


CONVERSATION

10 comentarii:

  1. veronica picioroaga13 iunie 2014 la 10:38

    iti sta f bine !! Important e ca iti da acea stare de copil si te inveseleste instant ! Si rozul ...in acelasi asentiment :-) Nici eu nu ma pot hotara care sunt florile mele preferate ..sa fie crinii , ori bujorii ? Margaretele ma cuceresc mereu cand le privesc , macii imi dau fiori ...irisii au o candoare a lor ..parca inabordabili..nu-i asa ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Veronica! Eu cand sunt in fata unei anume flori parca aceea e cea aleasa, apoi vine alta la rand, primesc un buchet de flori de camp, care ma coplesteste cu frumusetea lui si tot asa, ma las prada sentimentelor! Dar e o bucurie sa ai flori in preajma, de orice fel, asa ca ...le iubesc pe toate!

      Ștergere
  2. Buna, imi place foarte mult gentuta galbena de la Zara . Este incapatoare ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, ma bucur daca iti place. Este destul de mare si incapatoare dar nu poti pune lucruri voluminoase, ci mai "slim", pentru ca este subtire. Dar un portofel, telefoane si alte lucruri marunte intra linistit!

      Ștergere
  3. Foarte frumoasa aceasta poveste! Am urmarit-o cu drag in cele trei postari. Imi place tinuta, va sta foarte bine!
    Ce flori imi plac mie? Aici cred ca va seman, nici eu nu ma pot hotari care sunt florile mele preferate, imi plac toate!
    Cred ca dragostea este un sentiment cu care ne nastem. Eu iubesc natura si tot ce ne inconjoara!
    Dragostea te face sa crezi ca esti cel mai puternic om, cel mai frumos si mai intelept, ea iti da aripile care te fac sa zbori si forta ca sa faci tot ce-ti doresti!
    Dragostea e totul, fara ea nimic nu ar mai fi la fel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Aurelia pentru acest frumos comentariu. Da, sunt total de acord, dragostea misca muntii din loc, iar lipsa ei...nu stiu, nu vreau sa ma gandesc! Pupici!

      Ștergere
  4. si eu port tricouri cu miki.de calatorie perfect! pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Stella, ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda! Te pup si eu cu drag!

      Ștergere
  5. vreau de prea multa vreme un tricou/bluza cu un personaj Disney si tot n-am ajuns sa-l iau :((.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut o perioada in care imi cumparam foarte multe astfel de tricouri! Acum le port pe cele vechi, dar cele de la Disneyland imi aduc aminte de vacanta si au un aer special pentru mine! Pupici!

      Ștergere