Red jeans skirt for the beach...


Astazi revin cu o tinuta pe care am purtat-o la plaja. Si cu o marturisire...

Fusta pe care o vedeti in imagini e veche-veche, atat de veche incat atunci cand am cumparat-o, o purtam cu mare dezinvoltura pe strada. Si am iubit-o atat de mult incat nu am crezut ca voi renunta sa o mai port. A fost in luna de miere in Tunisia cu mine acum....11 ani, a vazut Parisul, mai bine spus Louvre-ul acum 10 ani si acestea sunt doar doua din momentele in care imi amintesc de ea...

Apoi incet-incet au intrat alte si alte haine in garderoba, iar eu am inceput sa port mai lungut si tot mai lung, fara sa-mi impuna nimeni asta, asa am simtit...Astazi nu as mai putea sa port atat de scurt pe strada, trebuie sa ma aplec dupa copil, devine incomod. De acum 10 ani dulapul meu a fost aproape in fiecare sezon puricat si am tot dat din lucrurile care am crezut ca nu le voi mai purta niciodata si totusi au ramas atat de multe pe care le-am considerat...clasice...si purtabile la un moment dat, nu se stie cand!!!

Si iata-ma in fata dulapului plin ochi cu haine si gandindu-ma ce sa iau cu mine!
Si fusta asta, pe care cred ca de vreo 6-7 ani nu o mai imbracasem a vrut sa mearga la plaja, sa vada si Turcia, doar e o fusta plimbata. Puteam sa o refuz?! I-am dat in grija un maiou alb, simplu, care zacea si el prin dulap de vreo 3 ani, nou-nout de data asta, dar care nu-si gasise perechea...
Palaria care a intregit tinuta a fost, ce sa vezi o descoperire in fuga, spre terminalul de imbarcare din aeroport!

Dar, totusi sa vedeti fusta despre care vorbesc atat si ii ridic osanale...O fusta scurta-scurta, dar si cu fermoare pe lateral caci doar se poate si mai scurt de atat, nu?!










Trebuie neaparat sa-mi iau alti ochelari de soare, nu-mi place deloc cum imi sta cu ei si imi dau seama de asta doar cand vad poze...Mai am unii, dar tot prea mari mi se par. Poate gasesc ceva la sales acceptabil!








La masa de pranz m-am axat mai mult pe salate, doar trebuia sa las loc si prajiturilor...






Cea mai buna prajitura a fost cea cu alune, dupa gustul meu evident!




Balaceala in piscina pentru copii, in care apa avea doar 30 de cm!




Lui Beatrice nu-i plac pozele( poate pentru ca fac eu prea multe..."poze, poze - mami iar vrei poze, trebuie sa ai o zi fara poze deloc"), dar s-a distrat de minune, nu o mai puteam scoate din piscina.

Am purta:
-fusta: - Extyn
-maiou: - Mango
-slapi: - Miniprix
-costum de baie: - Magistral

Magistral este o firma de costume de baie ungureasca, destul de cunoscuta in strainatate, la noi cred ca doar in vestul tarii. In Timisoara se vindeau cu multi ani in urma costumele lor, acum nu cred ca le mai aduc.
Dar eu am patru costume de baie de la ei, le vanam la reduceri, pentru ca altfel sunt foarte scumpe. Anul acesta, din pacate, nu voi ajunge dupa 15 august sa-mi innoiesc garderoba cu un nou costum Magistral, poate la anul...

Fetelor, acum mi-ar placea sa-mi spuneti si voi daca aveti haine vechi si foarte vechi pe care le pastrati cu drag si cu credinta ca le veti mai purta intr-o buna zi...

KISSES!!!




CONVERSATION

14 comentarii:

  1. Eu trebuie sa recunosc ca am avut o groaza de hainute care stateau in dulap de foarte mult timp si marea majoritate erau purtate doar o singura data,sau chiar deloc :))
    Din fericire am renuntat la ele cand am facut curatenia de vara de anul acesta si trebuie sa recunosc ca mi-e mult mai bine acum!

    Mancarea arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am multe haine pe care le iubesc si nu ma pot desparti de ele. Pe unele le-am iubit la un moment dat dar mi-a trecut si au plecat mai departe. E un lucru foarte bun ca ai putut sa le dai. Pupicei Ana.

      Ștergere
  2. iti vine foarte bine! zau daca nu ai 18 ani ;)
    eu nu prea tin haine atat de vechi. ma apuca uneori si scot tot tot si le trimit la tara :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai mai Adina, stiu ca tu esti o super-mega draguta, dar totusi nu sunt Oana Zavoranu sa ma cred cine nu sunt! Esti o scumpa, multumesc mult, face bine la moral oricum, doar sa nu mi-o iau in cap! Acum sunt la dieta sa dau jos ce-am pus in Turcia, sa ma mentin la 18 ani, ha, ha...
      E bine ca esti mai restrictiva, eu le iubesc si ma despart cu greu de ele, dar multe le am si eu la tara la bunica. Pupicei.

      Ștergere
  3. ma speriasem cand am inceput sa citesc, ma tot gandeam ce fusta e asta asa veche veche, de o purtai cu dezinvoltura acum multi ani... m-am speria degeaba. ma asteptam la vreo minune de-o palma :)) e foarte frumusica si-ti sta bine cu ea!
    iar prajiturile alea...daca mai postezi poze de genul, o sa ma ai pe constiinta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai facut sa rad Gabita, cum spunea profesorul meu de sport, "fusta de-o palma sub centura"...Merci draga mea, ma bucur daca ti se pare draguta si mie imi place de ea, altfel nu o mai purtam.
      Of, chiar nu vreau sa te am pe constiinta, dar poze de genul inca mai am. Pupicei draga mea!

      Ștergere
  4. Ce postare frumoasa! Are o doza de blanda nostalgie, de duiosie, de optimism... :)
    Stii cum arati in costum de baie?! Cum imi spunea mie astazi Georgia, pe blog: "In doua cuvinte inteligibile: Arati be-ton!!!:...Si cat de frumos e costumul! Aud pentru prima data de brandul sau!

    Fusta rosie e dragalasa foc si sexy, nuanta e inca vibranta - dupa atatia ani! E mare lucru sa-ti pastrezi greutatea pe timp atat de indelungat! Am si eu haine mai vechi, care nu imi mai vin :)) - pe unele le-am dat si parca imi pare rau! Mi-am zis ca tot ce e de calitate si e in stare buna, nu mai dau - pastrez pentru Dia! Uite cum jinduiesc eu acum dupa rochiile retro, curelele impletite, plicurile mamei!

    Pozele sunt frumoase, tu esti jucausa si ai asa un licar in priviri si un zambet ghidus - este evidenta relaxarea instaurata in vacanta!

    Vazand apa... mi s-a facut dor de Grecia, de apa Egeei, de pozele de vacanta! :) Sa stii ca si Dia mea simte acelasi lucru vis-a-vis de a se fotografia! M-am intrebat si eu daca nu e aceeasi cauza! dar are perioade cand mai lasa si jos garda! :D

    Pupicei, draga mea Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, iti multumesc tare mult pentru tot, pentru cuvintele frumoase, aprecieri, incurajari. Eu nu stiu de unde si cum ai atat de mult de daruit, esti minunata.
      Sa stii ca fusta si-a pastrat culoarea aproape intacta, intr-adevar, altfel nu cred ca as purta totusi un lucru uzat.
      Te inteleg cu pastratul hainelor. Eu am dat foarte multe in ultimii ani cumnatei mele mai mici, care nu are decat 26 de ani si le poate purta fara probleme. Inainte multe duceam la mama, iar pe unele le pastrez, mi sunt tare dragi. Adevarul e ca am dat o "avere" pe ele, sunt o "investitie" strategica, asa ca de ce nu? Nu stiu, eu cred ca nu sunt adepta hainelor de un sezon, intotdeauna cand imi cumpar ceva nu caut neaparat trendul, ci mai mult calitatea, crioala, poate o culoare a sezonului, dar de obicei am un feeling cand vad ceva care imi place, stiu ca trebuie, la un moment dat sa fie al meu, asa ca ma despart greu de haine, obiecte, sunt colectionara "de profesie". Sau poate zodia, influentele astrale, habar nu am.
      Ce dor mi s-a facut si mie de Grecia si apa aia superba. Inca nu am intalnit o asa apa pe unde am mai fost, poate doar in Malta dar acolo nu erau plaje, mai mult stanci si atunci e explicabil.
      Abia astept draga mea sa ne povesteti de vacanta voastra minunata, ai tu asa un talent, parca as fi acolo.
      Te pup cu drag!

      Ștergere
  5. In fiecare zi traim clipa prin simpla atentie pe care i-o dam fiecarei clipe din viata noastra, insa nu ne putem desparti de trecut, de amintirile noastre, intamplarile noastre, de anumite lucruri dragi, etc. Mereu visam sa aratam bine, caci visul este unul din motoarele vietii noastre, cu ce sa ne imbracam a doua zi pentru a ne simti bine in pielea noastra. Tot prin visare capatam forta necesara de a merge mai departe si tot visele ne tin companie pe drumul necunoscut al viitorului. Si eu pastrez cu drag o parte din lucrurile pe care nu le-am mai imbracat, de dragul lor si de dragul vremurilor de altadata.
    Aceste fotografii m-au fascinat prin simpla prezenta a locurilor minunate si a celor doua zane frumoase! Va pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, lucrurile par a pastra in ele o parte din moi, din energia, vibratia momentelor cand le-am purtat. Deseori asociez un eveniment cu o anumita tinuta pe care am purtat-o, cred ca e firesc si nu mi se intampla doar mie!
      Multumim Aurelia pentru aprecieri!

      Ștergere
  6. Fusta ta are multi ani dar arata atat de... actual, cu fermoarele alea sexy, am si eu piese vechi care se tin bine si pe unele inca le port cu drag, in altele astept sa imi vina mai bine pentru ca sunt prea largi, alte;le doar datorita valorii emotionale inca le pastrez.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Miha, esti o scumpa. Cu totii cred ca pastram, macar anumite piese care ne sunt super-dragi! Mama pastreaza si acum hainele mele de cand eram mica, eu pe ale lui Beatrice si asa mai departe!
      Pupicei draga mea!

      Ștergere
  7. Iti sta foarte bine cu fusta, iar culoarea rosie e facuta pentru tine...dar trebuie sa spun ca piesa mea preferata din aceasta tinuta e palaria...atat de bine te prinde ca si forma, marime, culori...in locul tau as purta mai des palarii! Da, eu pastrez unele piese pe care le am chiar si din garderoba lui mama, dar e vorba despre acelea care vor fi la moda chiar si peste 100 de ani...in rest, daca nu port 1-2 ani unele chestii, le dau fara sa ma gandesc prea mult...oricum, am observat ca, precum trece timpul si devin mai "matura" :D, imi cumpar piese care merg pe ideea de "timeless"! Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cata dreptate ai, si eu am tendinta sa cumpar piese timeless in ultima perioada> Imi plac palariile, dar nu ma vad purtandu-le foarte des....Te pup, draga mea Georgia!

      Ștergere