Blogger acreditat Webstock 2014!


Da, sunt bucuroasa sa va anunt ca sunt blogger acreditat la Webstock 2014.

Daca acest blog a inceput pentru mine din dorinta de a impartasi cu cineva pasiunea mea pentru beauty si fashion, pe parcurs am constatat ca a devenit o parte importanta a vietii mele, la care nu vreau sa renunt si pe care vreau sa o dezvolt. Am multe de invatat si participarea la un eveniment ca Webstock este extrem de importanata pentru mine. Sunt bucuroasa ca voi avea ocazia sa fiu acolo in sala si sa va transmit si voua, atat cat voi putea, impresiile de la fata locului.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu evenimentul, trebuie sa va spun ca Webstock este un eveniment de mare anvergura in cadrul caruia comunitatea on line locala isi da intalnire si care se va desfasura la JW Marriott Grand Hotel, pe 26 septembrie 2014.

Proiectele si campaniile au fost inscrise in competitie gratuit in perioada 15 iulie1 septembrie, intr-una din cele 12 categorii ce vor fi jurizate de un grup de practicieni in marketing, comunicare, digital, social media si mobile.


Categoriile anuntate in cadrul acestei editii sunt: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Social Campaigns in online, Video Blogging.





 
De c e sa participi la WEBSTOCK 2014?


WEBSTOCK, FESTIVALUL INTERNETULUI

In fiecare an, Webstock ofera oportunitatea bloggerilor si persoanelor din agentii sa intalneasca/reintalneasca reprezentanti ai companiilor prezente la eveniment. Mai mult, evenimentul ofera si oportunitatea de colaborare a acestora. 

Iata  de ce nu ar trebui sa ratezi nici o editie a evenimentului: 

NETWORKING. 
Webstock este un bun prilej de a reintalni prieteni din industria comunicarii si social media, de a face cunostiinta cu persoane pe care le cunosti doar din online, dar si de a bate palma cu diverse companii pe care vrei sa le cunosti mai bine. Webstock este unul dintre acele evenimente la care faci schimb de cel putin 40 de carti de vizita de-a lungul zilei.

SUBIECTE
Timp de o zi, conferintele si cele trei micro-evenimente specializate aduc in prim plan cele mai actuale subiecte din indutrie. Pasionatii de comunicare, de mobile, de blogging si social media vor asista la o serie de prezentari cu informatii utile si se vor lasa inspirati si motivati de catre vorbitorii evenimentului. 

TENDINTELE INDUSTRIEI
Unii dintre cei mai cunoscuti specialisti din domeniu vor aduce in prim plan tendintele care conteaza acum in comunicare si social media. Participantii vor afla care sunt oportunitatile momentului si cum sa faca fata provocarilor mai mult sau mai putin neasteptate.

INSCRIERI LA WEBSTOCK 2014

Modalitatile de participare la eveniment sunt numeroase si anul acesta. Webstock va reuni atat bloggeri interesati de social media, cat si bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web & mobile. In acelasi timp, Webstock rezerva un numar de locuri pentru oamenii din agentii si companii care doresc sa interactioneze cu comunitatea online.



Pentru inscrieri accesati linkul acesta: www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie
Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, urmariti atat site-ul www.webstock.ro, cat si contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock). 

 Cu cine ma intalnesc la Webstock anul acesta?

KISSES!


CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Te felicit inca o data! Iti doresc ca aceasta experienta sa fie la inaltimea asteptarilor si mai mult decat atat! Astept cu nerabdare sa ne relatezi pe aceasta tema!

    Totul se desfasoara intr-un asemenea ritm incat, din pacate, nu pot lua in calcul ideea de a ma inscrie! Ar fi fost grozav din perspectiva faptului ca as fi avut sansa de a te intalni, de a cunoaste si alte fete care imi sunt dragi! :)

    Multi pupici, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Ilda, abia astept acest eveniment. Voi relata, cu siguranta detalii din timpul desfasuraraii.
      Te inteleg perfect draga mea, si eu daca nu eram in Bucuresti nu luam in calcul acest eveniment, in plus chiar si asa mi-am luat o zi de concediu, sunt lucruri care trebuiesc rezolvate...Ne vom intalni cu siguranta cand se vor alinia astrele, eu sunt increzatoare! Te pup cu drag si iti urez un weekend minunat!

      Ștergere
  2. Te felicit si sa-ti fie benefica aceasta experienta! pup!

    RăspundețiȘtergere