Inca o zi de vara...



Si inca multe alte postari de acest gen vor mai fi...am multe, multe fotografii din vacanta!

Am vazut ca e o adevarata polemica daca iubim sau nu anotimpul care tocmai a venit, chiar cu ploaie din primele zile! Eu  am raspunsul pentru mine...imi iubesc timpul, oricare ar fi el, rece, ploios, insorit...as iubi si ploaia daca nu as fi fortata sa ies din casa si as sta la caldura sa privesc stropii cum aluneca pe geam...Ok, poate o plimbare benevola sa simt aerul proaspat, imi place mirosul de ploaie. Dar sa ma ploua pana la piele, sa ma bata vantul, nu, asta nu...

Ca sa revin la sentimente pozitive, o noua tinuta de plaja, o fusta scurta de jeans si un maiou sclipicios au fost alegerea pentru una dintre zilele mele la mare...






 Dar sa incepem cu micul dejun! Patiserie buna, buna...




 A mai mancat cineva pana acum la vreun hotel nuci verzi la micul dejun? Ei bine, turcii aveau si asa ceva, si smantana de casa, cu paine calda...mi-e o pofta numai cand imi aduc aminte. Aveau spre exemplu fagure de miere prins intr-un suport, era ca un tablou, din care rupeai bucatele! Cred ca nu era ceva sa-ti doresti si sa nu gasesti!




























 Dar ce ziceti de puiul acesta de pisica, ne-a insotit pana la plaja si era atat de bland! Beatrice voia sa-l luam acasa...Erau doua familii cu pui si toata ziua ii admiram, dar o duceau foarte bine, aveau de toate!










Pranzul de data aceasta l-am luat la un restaurant pe plaja, asa mai fast-food, dar mancarea foarte buna!




O plimbare pe canale nu strica nimanui dupa masa, asa-i?




Iar daca ziua se incheie cu o pictura pe piele, nimic nu poate fi mai frumos pentru o buburuza!

Iar eu am purtat:
-fusta: - Lee Cooper
-maiou: - Stradivarius
-papuci: - via Miniprix
-colier: - Meli Melo
-costum de baie: - Calzedonia

A, da, am gasit ce sa facem cand ploua cu costumul de baie...mergem la Spa, la Jacuzzi, ce spuneti de idee?


KISSES!




CONVERSATION

3 comentarii:

  1. Bazinele acoperite, propunerile facute de tine imi par potrivite pentru o zi ploioasa. Doamna arati super, stiu ca ma repet... Si turcii astia au cucerit ei inainte prin razboaie acum ne cuceresc cu... tratatii culinare. Salivez!
    pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, multumesc, multumesc, esti o scumpa! Da, cum mi-au scapat bazinele acoperite! Eu una am ramas impresionata de hotelul asta. Am mai fost in Turcia de doua ori de Revelion, dar nu a fost asa, un adevarat rasfat!

      Ștergere
  2. Frumoasa aceasta postare ce prezinta locuri si oameni minunati! Parerea mea este ca pisicutul merita luat acasa (glumesc), eu am dus cate unul, cate unul la curtea parintilor mei, pana cand am strans in total noua. Ulterior, gasindu-le familie, am dat o parte din ei.

    RăspundețiȘtergere