Oleander Skirt


Sunt indragostita...de o fusta...se pune? Chiar cred ca este una dintre cele mai frumoase fuste ale mele si nu spun cuvinte mari!

Am comandat-o acum ceva timp, am asteptat-o cu nerabdare si emotii... Intotdeauna e asa la comenzile on-line, desi comand mult, inca nu sunt relaxata in privinta materialului, a modelului, daca imi va veni asa cum imi doresc...sunt o perfectionista si o vesnic nemultumita, ce sa-i faci!

De cele mai mute ori nu dau gres pentru ca sunt atenta la detalii, la descrierea produslui si la marimi, dar mi s-a mai intamplat si imi pare rau evident...

Dar acum sunt atat de incantata de aceasta fusta, nu am cuvinte! Materialul are tinuta, este un fel de tafta satinata, ca la rochiile de mireasa. Este destul de grosut, merge minunat pentru vremea aceasta de toamna calduroasa si aurie...Cumnata mea, cea care a facut fotografiile de astazi ( si ii multumesc!!!!!), ma intreba daca am ceva pe sub fusta de sta asa de infoiata, dar nu, asa e ea. Asa e materialul, usor rigid dar foarte placut la purtat datorita texturii satinate. In plus fusta este un clos perfect, adica un cerc cu o gaura in mijloc, ceea ce-i da amplitudine maxima!

Dar ce ati zice sa v-o si prezint?






















































In decorul fabulos al Castelului Mogosoia s-a potrivit perfect. Era de acolo, din peisajul linistit si plin de farmec. A fost prima data pentru mine cand am ajuns la Mogosoaia si mi-a placut foarte mult, cu siguranta voi mai ajunge acolo cat de curand...

Daca va intrebati de unde este aceasta fusta absolut minunata, las link mai jos.

Am purtat:
-fusta: - HERE
-tricou: - Zara
-sandale: - Sofia Baldi via Il Passo
-geanta: - Musette

Da, va recomand fara sa stau pe ganduri fusta, e bine realizata, fara defecte, materialul super, modelul imi place mult, so lady like! Si poate ca v-ati dat seama ca nu fac recomandari pentru lucruri/produse care nu merita! In plus pretul mi se pare mic, eu nu sunt obisnuita cu astfel de preturi, sincer...in magazinele fizice platesti de trei ori mai mult o fusta!

Culoarea imi place mult, acel albastru al cerului senin, spart de florile de leandru roz pal, perfecte culorile pentru gustul meu...In plus se pare ca in aceasta toamna se mizeaza mult pe culoare...

Va astept cu impresii, pareri, poate vreuna dintre voi are aceasta fusta deja si ne poate impartasi si opinia ei! In orice caz, daca fusta va placea inainte si erati in dubiu in privinta calitatii, puteti fi linistite. E grozava!!!

KISSES!





CONVERSATION

30 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Foarte frumoasa fusta :) , sa o porti sanatoasa, pacat ca s'a terminat vara :(

      Ștergere
  2. Tiiii, cat de frumoasa postare, cat de frumoasa tinuta, cat de frumoasa tu radiind de bucuria de a o purta! Iar locatia...faina de tot - de mult timp visez la ea! Sau macar la o casa din caramida, netencuita! :)

    As fi pariat ca fusta are aceasta provenienta! E o minunatie! Iti doresc sa o porti cu zambete si mult tonus! Se confirma (pentru a nu stiu cata oara?!): hainele de pe acest site asiatic merita recomandate!!!

    Te imbratisez, draga mea!
    Weekend frumos in continuare!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Transmite felicitari si cumnatei tale, a facut treaba foarte buna cu pozele! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, multumesc. M-ai coplesit cu atat de multe complimente, esti o draguta ca de obicei Ilda! Locatia e minunata intr-adevar, trebuie sa o vezi!
      Mi-e draga fusta si o voi purta in continuare cu placere!
      Multumesc si in numele cumnatei mele, pupicei!

      Ștergere
  3. Este minunată fusta! Dar și geanta baby pink de la Musette! Vai, vai, de când am văzut-o prima dată la tine m-am îndrăgostit de ea, că tot spuneai tu la început că te-ai îndrăgostit de fustiță! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr'adevar superba fusta ! Forma , culoare , tot . Face o treaba atat de buna in combinatie cu sandalele :) Superbe si ele :) Vroiam sa te intreb de locatie dar am vazut la sfarsitul postarii :) Vazusem un pictorial cu Andreea Marin si fetita ei acolo . Sa o porti cu mult drag in continuare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Draga mea! Da, imi amintesc si eu pictorialul de care vorbesti, iar locatia este superba, intr-adevar!
      Ma bucur mult ca iti place si tie fusta! Pup!

      Ștergere
  5. Cat de frumoasa este fustita si cat de bine iti vine! Imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  6. E o fustiţă deosebită, îşi merită înzecit toate laudele! ♥
    O porÅ£i minunat! ♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Super postarea! Frumoasa din cap pana-n picioare!
    Incepand de la par, care aici pare mai intins (cunoasteti deja pasiunea mea pentru parul intins), apoi fusta, geanta si sandalele, toate sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet Aurelia, ma bucur mulot ca iti plac toate elementele tinutei!

      Ștergere
  8. Foarte frumoasa fusta, iese in evidenta si imi place asocierea cu pantofii. Rochiile acestea cu o astfel de tinuta si eu le ador, foarte feminine! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miha, ma bucur tare mult ca iti place! Si mie imi place stilul acesta feminin de fusta sau rochie! Mii de pupici!

      Ștergere
  9. Ce frumos...tredul asta floral !!! Fustita perfecta!
    xoxo

    www.mychoicebysorana.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, da, florile sunt pasiunea mea! Mereu si mereu descopar noi variante care imi trebuiesc! Te pup!

      Ștergere
  10. Poți să-mi spui ce mărime este fusta? Am mereu emoții cu măsurile pe site-urile chinezești. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu nici nu mai stiu, cred ca M. Oricum de obicei eu comand L, dar asta am comandat-o M de frica sa nu fie exagerat de infoiata, dar vine foarte bine! Cu drag!

      Ștergere
  11. E foarte faina fusta...cu toate ca tu ai abordat-o cu sandale (superbe) cu toc, eu cred ca as purta-o cu tenisi bensimon; ador acest material care este gros si tocmai de aceea ii ofera tinuta, in plus e o lungime care, in opinia mea, este perfecta. Apoi, cred ca poate fi purtata la birou, restaurant, in timpul zilei/ serii...este ideala pentru orice stil si moment al zilei! Te pup, Camelia...arati tare bine, iar pozele sunt frumoase-frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Georgia, ai spus atat de bine! Lungime perfecta, merge si cu tenisi, si mie imi place combinatia, tinuta, tot ce vrei!
      Multumesc mult draga mea pentru toate aprecierile! Te pup!

      Ștergere
  12. de obicei nu ma dau in vant dupa imprimeurile florale, dar acest print chiar e deosebit, imi place :).

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumasa fusta,imi place culoarea atat cat si impimeul floral <3 pacat ca a venit toamna :)
    Sa o porti cu placere! :-*

    RăspundețiȘtergere