Still summer in my heart!


Stiu, daca ma uit in calendar, si chiar fara sa ma uit, stiu ca e septembrie...Si desi serile sunt racoroase iar ziua nu mai este o caldura apasatoare, eu port rochite si sandale zi de zi! Nu sunt nostalgica, dar vara asta nu am reusit sa port toti pantalonii scurti, toate rochitele si toate sandalele macar o data! Si asta ma face sa ma intreb serios de ce investesc atat de mult in haine pe care sa le port doar o data. E drept ca in ultimul an cred ca nu mi-am cumparat aproape nimic la pret intreg, am invatat si eu intr-un final sa cumpar "inteligent".
Si totusi dulapurile sunt arhi-pline, sotul meu tocmai a montat unul nou, imens, dar care pare, la prima vedere insuficient!

Revenind la vacanta, la mare , la soare, am astazi o noua tinuta in pantaloni scurti, inca ma asortez cu vremea de afara si din inima mea!
















 V-am mai spus ca iubim pisicile, nu? Probabil si ele pe noi!












Cum sa nu vrei sa-l iei acasa? Sau macar in camera de la hotel, caci unde doarme el noaptea, saracul...

Am purtat:
-pantaloni scurti: - Mango
-maiou: - New Yorker
-papuci: - Accessorize
-costum de baie: - Calzedonia

Mi-ar placea sa stiu si parerea voastra vis-a-vis de cumparaturile astea compulsive, care parca nu se mai termina! Cand zici, gata, nu mai cumpar nimic, apar alte si alte reduceri si tentatii!

 KISSES!


CONVERSATION

5 comentarii:

  1. Topul e superb! Ma face sa ma gandesc la o plaja insorita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca ai dreptate...ce ne face de neoprit cand vine vorba de haine...habar nu am..si eu tot la sandale sunt deocamdata...ne ajuta si vremea...arati super, sotul tau cred ca e mandru cu tine ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nu stiu ce sa mai zic, ne tenteaza ofertele din magazine...Stiu si eu ce sa zic de sotul meu?!As vrea sa cred ca e mandru de mine...Desi vara asta inca se cunosc excesele culinare din Turcia! Pupici draga mea!

      Ștergere
  3. Ma bucura mult postarile in care apare si d-ra Beatrice, o fetita atat de minunata!
    Aratati foarte bine! Nu cred ca silueta a suferit ceva modificari in aceasta vara!
    Acele pisicute imi plac foarte mult, mai ales pe cel mic din ultima fotografie, sigur l-as lua acasa!

    RăspundețiȘtergere