Box of Beauty By Douglas - October


Nu stiu daca aceste cutiute vor fi lunare, dar eu una m-as bucura tare mult sa fie!

De ce o astept cu nerabdare?

-Au produse minunate 
-Sunt si produse full-size, nu doar travel size
-Sunt branduri de renume
-Stiu din prima ceea ce cumpar, imi plac si surprizele, dar nu cele neplacute, platite cu bani "grei" cum se intampla cu alte cutii in trecut
-Glosul, fardul (de luna trecuta) au fost fix pe gustul meu ca si culoare, nu sunt nuante de nefolosit care sa zaca prin sertare!
-Nu e o cutie cu esantioane, ci travel-size high end - ai astfel posibilitatea de a testa mai multe zile un anumit produs si sa-ti faci o imagine mai clara...
-Nu e foarte scumpa fata de ceea ce contine, 59 Ron cu cardul Douglas care poate fi obtinut pe loc!

Si acum sa va prezint continutul cutiei lansate astazi!






Contine:
-Douglas Home Spa - Crema pentru corp - cu ulei de migdale si ulei de susan - 200 ml - personal imi place mult cum miroase si intra foarte repede in piele - 69 Ron
-Luciu de buze Douglas - full size - 33 Ron
-Shiseido Ibuki - crema corectoare pentru ochi - travel-size 2 ml
-Shiseido Future Solution LX - Emulsie protectoare totala SPF 15 - travel-size 5 ml
-Lancome Hypnose Mascara Volume Sur Mesure - travel size 2 ml
-Carven Le Parfum - 5 ml - 30 Ron (299 Ron - 50 ml)

La celelalte produse nu am preturi, dar e clar ca valoarea cutiei depaseste pretul de cumparare, asa ca eu nu am stat pe ganduri!

Si dupa cum stiti ca ma gandesc si la voi, am mai cumparat una, frumos impachetata chiar de fetele de la Douglas care va fi curand subiectul unui nou giveaway pentru o cititoare norocoasa! Dar va anunt eu cand ii dau startul!

Daca vreti cutiuta neaparat eu zic sa va grabiti, sau sa va rezervati una prin telefon daca nu puteti ajunge imediat, nu sunt foarte multe si sunt tare tentante, dupa parerea mea!

Ca de obicei, astept cu drag si parerile voastre!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Si eu am fugit azi si-am luat-o! Toate produsele stiu sigur ca o sa le folosesc pentru ca, asa cum spuneai si tu, le-am vazut inainte.
    De abia astept sa vad cum sunt mostrele Shiseido.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt atat de incantata de cutiutele astea, nu stiu poate miniaturile astea dragute si faptul ca le poti incerca inainte sa te arunci sa cumperi cine stie ce produs care sa nu ti se potriveasca! Si faptul ca stii exact ce contine cutia e super, nu mai poti comenta in nici un fel ca nu iti convine ceva, decizia de a cumpara e doar a ta! Pupici draga mea, ma bucur ca iti place si tie!

      Ștergere
  2. Ooo, goodies!!! Merita, merita! Grozava cutie - zau ca mi-as fi luat-o daca n-ar fi trebuit sa strabat ceva cale (Calarasi-Bucuresti) pentru a ajunge la Douglas! Foarte ispititor fiecare produs... Si asta spun eu care ma manifest cu rezerva la astfel de cutii! :)
    Draga mea, sa te bucuri de toate din plin! Asteptam si impresiile tale!
    Pupici, cu mult drag, Camelia!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, ma bucur ca iti place si tie! Te stiu mult mai rationala decat sunt eu, asa ca stau linistita! Daca vrei eu ma pot duce sa iti iau una si tie! Daca nu, in curand dau startul unui giveaway care va contine minunatia aceasta, asa ca vei fi invitata mea sa te inscrii.
      Pupici multi!

      Ștergere