Dior Journey By Douglas - una calda, una rece...


Dupa cum ati vazut cu siguranta zilele acestea, mai precis intre 1-5 octombrie, se desfasoara in Douglas Promenada, o calatorie in lumea frumusetii alaturi de brandul Dior! Minunat, mi-am spus, intotdeauna sunt curioasa sa incerc noutatile, asa incat mi-am facut rapid programare telefonic.

Am avut o zi foarte proasta ieri, mi s-a defectat masina, au luat-o pe sus si au dus-o la service si imi faceam probleme ca nu ajung la timp la programare. Am tarat in viteza fetita dupa mine si am ajuns cu cinci minute inainte de ora stabilita! Fericita maxim am ajuns la "Receptia" evenimentului situata la intrarea in magazin. Liste intregi de persoane pentru ziua de ieri, toate programarile bifate, o singura persoana nu se prezentase. Ceea ce inseamna ca romancele sunt interesate de a incerca lucruri noi, iar alegerea locatiei, vis-a-vis de atat de multe cladiri de birouri cu angajate care lucreaza in multinationale si isi permit produse mai scumpe, cred ca a fost una inspirata.

Dupa o perioada in care sunt rugata sa astept sunt condusa in viteza, cu copilul tarandu-l practic dupa mine, unde credeti....in mijlocul mall-ului, pe un alt culoar decat cel pe care era amplasat magazinul! Contrariata, o intreb pe fata care m-a condus daca urmeaza sa fiu demachiata, respectiv machiata acolo, in mijlocul trecatorilor si daca i se pare normal asa ceva.... dar ea nu are ce sa faca, asa au hotarat organizatorii...In fine si aici sunt rugata sa astept, era altcineva pe scaun. Asteptam si dupa vreo 5 minute se elibereaza una dintre fete si ma preia.




 Diagnoza personalizata a tenului, nu stiu la ce ma asteptam...dar mi se spune ca tenul meu e deshidratat. Sunt intrebata daca beau suficienta apa, si recunosc, nu prea beau...
Fata care m-a demachiat a folosit apa micelara pentru demachiere si mi-a marturisit ca sunt printre putinele persoane care nu au venit machiate la eveniment! Doar ruj si mascara totusi! A urmat apoi serumul One Essential si crema Capture Sculpt. Fond de ten nuanta 030, anticearcam 003, ambele din ultima colectie Star, blush si ruj. A fost foarte draguta si mi-a explicat ce face si ce foloseste! Sunt intrebata cum simt FDT pe fata! Cum sa-l simt...nu il simt, asa cum nu simt nici alte FDT.

Nu am facut decat o poza la stand, nu am mai avut chef de altele vazand lipsa totala de organizare...






In trecere spre magazin imi este prezentat si standul J'adore, ma intreaba daca imi place parfumul, imi place l-am avut si sunt instintata ca daca voi cumpara un parfum, imi graveaza sticla...ok, nu cumpar..

De aici sunt condusa inapoi, in magazin, doua coridoare mai incolo, in aceeasi viteza pentru machiajul ochilor. Aici am asteptat destul de mult, am testat parfumurile din magazin, ne-am mai plimbat, fetita se plangea ca o dor picioarele...In fine, sunt poftita pe scaun...de aici incepe distractia...Nu am fost intrebata nimic, nici ce culori prefer, nici ce tip de machiaj, in schimb am asistat la discutii diverse. In prima instanta am aflat detaliile unui botez, cate perechi de nasi etc a avut una dintre angajate. Apoi a venit o clienta plina de acnee, dar plina, care e intrebata daca e multumita de acoperirea pe care i-a oferit-o FDT. Cand am vazut-o deja regretam ca m-am programat la o astfel de experienta. Se stie ca testerele din astfel de magazine sunt pline de stafilococ auriu si tot felul de bacterii, dar totusi curiozitatea a fost mai mare...Tipa care ma machia a inceput consilierea pentru fata respectiva cu sfaturi, ce sa ia, cu ce sa se spele, ce creme sa foloseasca, inclusiv antibiotic i-a recomandat, iar doctorul din mine cu greu s-a abtinut sa nu comenteze ceva.

Rezultatul final a fost insa unul foarte, foarte placut, atat in privinta finish-ului FDT si blush, cat si in ceea ce priveste machiajul ochilor.

Sunt condusa inapoi pe coridoare la manichiura. Dar...acolo mai erau inca doua persoane care asteptau...Bine, "atunci mai bine haideti sa faceti poza de final si reveniti ulterior la manichiura..."Ok, fac poza si ma intorc, dar intre timp mai aparuse o persoana la manichiura. Am renuntat la ideea de a-mi colora unghiile, fetita nu mai avea rabdare sa stea...

Dar sa nu vedem doar partile rele...
-am fost foarte incantata de machiajul realizat
- produsele sunt fabuloase, cum de altfel ne-a obisnuit Dior, fardurile minunate, culori si irizatii superbe.
-FDT de asemenea mi-a placut foarte tare si il iau serios in calcul pentru viitoarea achizitie
-fetele foarte talentate in sfera machiajului
-am primit si cateva mostre pentru a le folosi acasa








Ce nu mi-a placut:
-ORGANIZAREA - chiar daca magazinul nu are suficient spatiu pentru a fi efectuate machiajele in interior, totusi consider ca era suficient spatiu in imediata vecinatate pentru a nu fi plimbat aiurea pentru fiecare etapa in parte pe coridoarele mall-ului.
-am avut senzatia clara ca standurile erau pozitionate intentionat la vreo 10 metri de Sephora.
-fetele erau obosite, machiau si colorau unghii de ore in sir si erau fara nici un chef.
-la manichiura era o singura persoana iar la machiaj vreo trei, deci e clar ca fata de la unghii era supra-aglomerata.

Dar, intaresc inca o data ideea ca fetele sunt talentate in ceea ce fac, mi-a placut foarte mult machiajul meu si de produse nu mai spun, sunt extraordinare.

Dar a fost intr-adevar o adevarata calatorie... numai ca pe coridoarele mall-ului!!!

Am plecat de acolo sa mancam, fetita era flamanda, iar cand ne-am intors, evenimentul se incheiase, lumea plecase...am intrat in magazin cu gandul sa-mi cumpar ceva, aveam si o reducere de 20% de client fidel. De data asta nu am ales Dior, ci un Blush Lancome in editie limitata pe care mi-l doream de ceva timp. Stiti doar ca pe langa continut, pentru mine conteaza enorm si modul de prezentare.






Aceasta a fost experienta mea reala, necenzurata la acest eveniment de mare anvergura. Daca va doriti in schimb sa incercati si voi noutatile Dior, va invit si pe voi sa mergeti! Nu va sfatuiesc sa va duceti fara programare, ieri nu era nici un loc liber, cu atat mai putin in weekend.


Cele care ati fost, va invit sa impartasiti cu noi opinia vis-a-vis de produse si eveniment!

KISSES!


CONVERSATION

18 comentarii:

  1. e superb blushul!
    am spus ca merg si eu la acest event, dar .. am renuntat la idee. si vad ca bine am facut.. intamplator am fost in mall intr-una dintre zile si da, mi s-a parut aiurea ca erau intinsi in mai multe locuri.
    dar na.. acum asta e.
    sa folosesti cu placere blushul! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Adina, imi place si mie tare mult blush-ul. Eu nu am avut idee si daca tot facusem efortul sa ajung acolo, am zis ca merita sa incerc. Pupicei!

      Ștergere
  2. Camelia, eu am Star de vreo 2 saptamani si-mi place mult de tot :). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camelia, si mie mi-a placut foarte mult efectul pe care l-am vazut pe tenul meu. Cu siguranta e un FDT extraordinar, merita toti banii. Te pup si eu!

      Ștergere
  3. Super achizitia, sa-l folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Și pe mine mă bătea gândul să merg, dar n-am mai ajuns. Acum, sincer, nu prea îmi pare rău. E de admirat răbdarea ta, iar blushul e senzațional și-ți doresc să îl folosești cu drag.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Antonia, mi-e drag si mie blush-ul. Cum spuneam, nu ai pierdut mare lucru! Pupici.

      Ștergere
  5. Ce frumos e blushul, arata minunat! <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Arata foarte bine blushul sa-l folosesti cu placere, am luat si eu niste mostre de Dior Star, chiar sunt curioasa cum e.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut postarea cu mostrele tale si de atunci ma tot gandesc la el , sa intru si eu pe ebay, dar nu mai apuc. Multumesc frumos Camelia, te pup, o seara frumoasa!

      Ștergere
  7. Imi place extrem de mult machiajul, va scoate foarte frumos in evidenta trasaturile frumoase! Ma bucur ca a fost prezenta si Beatrice! Pup doua fete frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  8. arata tare fain blush-ul!

    din cate vad, intr-adevar machiajul e reusit, dar parca prea multa tevatura pana ti l-au aplicat :(.

    RăspundețiȘtergere
  9. Totusi iti admir rabdarea :) Eu nu as fi avut-o . Si mai ales rabdarea fetitei. Si daca mi s-ar fi stricat si masina , nu as mai fi ajuns niciunde . Ultima data cand am patit asta , am si plans . E frumos blush-ul :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ufff, am avut senzatia ca am calatorit de colo-colo, impreuna cu tine, pentru fiecare etapa in parte! Imi pare de-a dreptul anapoda o astfel de idee de organizare! Spun "anapoda" pentru ca nu vreau sa folosesc un termen dur...
    Beatrice a fost teribil de rabdatoare; tu, de asemenea...
    Cum spuneai tu, pentru a vedea si jumatatea plina a paharului, ma bucur ca te-au incantat produsele! Blush-ul Lancome arata senzational, sa-l folosesti cu multa bucurie, de fiecare data! :)

    Camelia, draga mea, trimit multi pupici, cu dor!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere