Latest Empties!


De foarte multa vreme nu am mai apucat sa scriu despre ceea ce am consumat, dar am adunat ambalajele in doua plasute care imi ocupa spatiul si imi stau "pe creier"! Trebuie sa ma debarasez de ele si alta sansa nu am decat sa ma apuc de scris, altfel nu ma lasa inima sa le arunc...

Asadar si prin urmare...




 Imaginea de ansamblu...




-gel de sus Surrender de la Avon - miros placut, dulceag, dar nu l-as mai recumpara, sunt atat de multe de incercat!
-gel de dus Garrnier cu sapun de Marseille si ulei de masline- cumparat din Franta, la noi nu cred ca se gaseste, dar da, l-as recumpara mi-a placut tare mult si mirosul subtil, dar si cum lasa pielea dupa dus!
-gel de dus Planet Spa de la Avon cu ulei de masline, nu m-a incantat in mod deosebit, curata si atat, deci NU!
-gel de dus Sanosan - pentru copii, dar l-am folosit eu, pentru ca pe Beatrice o spal doar cu Avene si mai nou si cu Bioderma. L-am primit de undeva, dar nu l-as cumpara, pentru copilul meu spuma de la Avene mi se pare cea mai blanda si o folosim de la nastere.




-sapun lichid Yves Rocher - nu m-a incantat in mod deosebit, mi s-a parut un miros cam artificial. Oricum a fost o editie limitata.
-sapun lichid Palmolive cu trandafir de damasc mi-a placut mult, mult! Il voi cauta pentru ca are un miros atat de placut, sper sa mai fie aceasta varianta!
-sapun lichid Le Petit Marseilllais cu ulei esential de lavanda - nu l-am vazut la noi, e cumparat din Franta si nu m-a impresionat prea tare. Nu avea mirosul de lavanda caracteristic, care imi place mie atat de mult!




-crema de corp Serene de la Oriflame, foarte usoara, foarte placut mirosul, floral, dar prea putin hidratanta pentru gustul meu, nu as mai cumpara-o!
 -gomaj pentru corp La Bastidane de la Marionnaud, cu miros de smochine si lemn de cedru - un miros prea barbatesc pentru gustul meu, lemnos. In plus nu exfolia deloc, avea niste particule ici-colo, care nu faceau NIMIC! Un mare NU! ( Nu am cumparat-o, a fost cadou la o revista, explicabil, nu?)




-dizolvant pentru oja fara acetona de la Bourjois, foarte bun, placut parfumat si foarte bland, dar curata dintr-o miscare! Love it!
-Balsam pentru par Alterna, pentru volum. No DEA, No TEA, No PABA, fara uleiuri minerale, fara Petrolatum, Fara Parafina, fara sa fie testat pe animale! Habar nu am ce inseamna toate prescurtarile de mai sus, poate stiti voi. Sincer nu m-a impresionat desi citisem numai lucruri bune despre el, de la tot soiul de vedete. In plus sistemul de dozare este foarte prost, ultimul sfert de tub a fost groaznic de folosit, intotdeauna il strigam pe sotul meu sa ma ajute. Deci pentru mine NU!




-deodorant Nivea Invisible for black&white - un produs care pe mine m-a multumit pe deplin, l-as recumpara oricand! Nu lasa nici un fel de urma si protejeaza eficient!
-apa de toaleta Pur Desir de Lilas de la Yves Rocher cu miros de liliac! Chiar daca nu persista foarte mult, mirosul e ala pe care il vreau eu, iar liliacul fiind in topul preferintelor mele, l-am iubit si il iubesc maxim. Acesta e ambalajul vechi, dar unul nou-nout si-a gasit locul in colectia mea de parfumuri. Sper sincer sa nu fie scos vreodata din catalog, iar eu am si gelul de dus si lotiunea pentru corp, ba chiar am avut si sapunul solid pe vremuri!
-deodorant BU water lili extract, cu efect 48 ore. Habar nu am daca tine 48 ore, dar pe mine ma tine o zi cu siguranta. E foarte bun si l-as recumpara!
-apa de parfum Very Irresistible Givenchy - placuta, persistenta, miros dulce-floral, as cumpara-o si full-size!
-apa de parfum Bucheron - nu foarte pe gustul meu, cu note usor intepatoare, dar care se mai domoleau pe parcurs, aduce cumva cu parfumurile acelea vechi. Nu as cumpar-o!
-apa de toaleta Narciso Rodriguez - nu a fost nici ea printre preferate, un miros atipic, usor lemnos...




-gel dermatologic de curatare Physiogel. Poate fi folosit la curatarea fetei si a ochilor, iar apoi se poate clati. Recunosc ca eu l-am folosit doar pentru fata ca pe un demachiant obisnuit si nu l-am clatit, am aplicat dupa el tonicul. Mie mi-a placut, dar nu atat de mult incat sa zic ca nu mai pot fara el si il voi recumpara, sunt mult prea multe tentatii...
-Bioderma Sensibio H2O - ei bine aici lucrurile stau altfel. Daca nu am o sticla in casa, macar una micuta, sa stiu ca am la cine apela daca Doamne-fereste e vreo urgenta majora, nu ma simt bine! Imi place mult, mult, dar nu va spun nici o noutate, cred ca aproape toata lumea a incercat-o!




-tonic astringent Normaderm de la Vichy - pot sa spun ca e minunat vara, inchide porii foarte bine, iar tenul nu mai luceste ore bune! Acesta a fost mini-size, a mers cu mine in Turcia si tenul meu a facut fata cu brio temperaturilor de 40 de grade de acolo! Ma bucur ca l-am incercat , il recomand!
-Lotiunea micelara Ivatherm - un produs tare bun, cel putin pentru tenul meu. Poate usor mai lipicios decat Bioderma, dar curata la fel de bine. Eu as recumpara-o, dar mai am cred vreo doua sticlute, asa ca putin mai incolo!
-Lotiunea Micelara 3 in 1 de la Vichy.- trebuie sa-i dati o sansa, e minunata! Vara asta a fost asa, un fel de test al lotiunilor micelare pentru mine si ma bucur sa constat efecte remarcabile la Vichy.




-demachiant pentru ochi Bi-Facil de la Lancome - nu am ce sa ii reprosez, probabil doar pretul. Curata foarte bine, nu trebuie sa insisti, dizolva pe loc machiajul si nu ustura deloc ochii. Il simti usor satinat pe pleoape dar nu e deloc uleios! Big like, cu siguranta ne vom reintalni la un moment dat!
-demachiant pentru ochi, inclusiv machiaj waterproof de la Sephora. In doua faze, e grozav, curata super eficient, foarte asemanator cu cel Lancome, doar ca nu se simte asa satinat pe pleoape, dar la un pret evident mai bun! Da, l-as recumpara si il recomand cu incredere!




-ruj Avon, l-am folosit tot-tot, chiar si partea din interior cu ajutorul pensulei. Ma bucur atat de mult cand reusesc sa mai termin cate un produs de machiaj!!!
-balsam pentru buze Caudalie - o mare dezamagire...Parea grozav cand l-am cumparat, cu cateva luni in urma...De curand Beatrice a fost racita si pentru ca avea buzele uscate mi-a cerut un balsam, iar eu repede i l-am adus pe acesta. M-a strigat si mi-a spus ca e prea tare, nu poate sa se dea cu el, si cand am verificat asa era, in plus mirosea a ranced, desi statuse intr-un sertar la intuneric. Am verificat un termen de valabilitate si scria 9 luni de la deschidere, dar eu stiu sigur ca nu il am de 9 luni, cel mult 5-6. Oricum nu merita cei 33 Ron pe care i-am dat pe el!
-ruj Maybelline- nu e chiar gata, mai avea foarte putin, dar l-am uitat intr-un sertar si si-a modificat culoarea si mirosul asa ca...ne despartim aici desi mi-a placut mult!




-serumul Genifique de la Lancome, am mai scris despre el, e un produs minunat, imi place mult si cand voi termina mostrele pe care le-am tot adunat din diverse oferte, lulu-box si asa mai departe, cu siguranta il voi cumpara full-size! Mie imi lasa un ten de bebelus, suplu si catifelat, am devenit dependenta de el!




 -Mascara They're Real de la Benefit - cu siguranta una dintre cele mai bune mascara incercate de mine vreodata, iar eu nu fac rabat la mascara pentru ca imi pica genele daca e de proasta calitate si nu imi doresc acest lucru! E grozava, grozava, grozava, face tot ce promite! Imi alungeste genele fantastic, nu stiu daca la acest capitol o bate cineva! Mai am una, caci altfel as fi cumparat imediat alta in loc! Nu vreau sa raman fara ea in casa, e dragoste mare la mijloc! O gasiti numai in Sephora, e un adevarat rai Benefit acolo!
-mascara YSL - Faux Cils...aici nu pot sa spun acelasi lucru ca mai sus...pentru mine nu a facut mai nimic, nu exceleaza la nici un capitol din pacate. E mini-size, dintr-o trusa de calatorie, dar am avut si full-size si a fost fix la fel. Nu ne-am impacat si pace!




-mostre sampon H&S si Nivea, folosite in calatorie. Pentru mine au fost bune pentru ca nu mi-au facut matreata, atat cer de la un sampon in ultima instanta!




-lapte pentru corp Nivea Baby - eu nu dau fetita cu lapte pe corp, iar cand era micuta foloseam exclusiv uleiul de masline pentru masaj si fundulet, nici o altfel de crema, iar in apa de baie ii puneam galbenus de ou. Asa ca l-am folosit eu in vacanta.
-o crema antiimbatranire pentru corp Dr. Kitzinger, cumva intre fluid si consistent, intra bine in piele si lasa un aspect satinat. Habar nu am de unde am mostra asta si unde s-ar gasi produsul.




-apa de parfum Dahlia Divin de la Givenchy - foarte proasta aceasta forma de prezentare. Eu am atat de multe esantioane din reviste, dar o mostra din asta nu iti ajunge sa te dai o data, are 0,3 ml, mai mult au risipit cartonul. Miroase bine, floral, dar nu m-am amorezat fara scapare, greu ma mai prinde in ultima vreme vreun parfum!




-mostra FDT Urban Decay in trei nuante, eu am folosit-o doar pe cea care mi s-a potrivit. Un produs foarte bun, care nu stiu daca exista la noi, nu cred. Am castigat-o la un giveaway pe un blog din afara.
-FDT Idole Ultra 24 H Lancome - imi place foarte mult si ca finish si cum rezista pe fata, probabil nu 24 de ore, dar e un produs foarte bun. Trebuie incercat!
-CC Cream Elmiplant, mie mi-a placut, desi nuanta mostrei a fost un pic mai deschisa, se adapteaza totusi foarte bine tenului.
-pudra "Hello Flawless!" SPF 15 de la Benefit. Puteti sa credeti ca mostra asta a avut si buretel? E castigata la acelasi giveaway si m-am indragostit de ea. Eu nu iubesc pudra dar pe asta trebuie sa o caut. Sper sa fie si la noi! Matifiaza extraordinar! Oamenii astia de la Benefit chiar au produse minunate si e pacat ca in Romania nu se dau astfel de mostre, ar avea mult de castigat. Una e sa incerci produsul, cum am facut eu si mi-am format o opinie, alta e sa crezi pe cuvant pe cineva si sa crezi ca ti se poate potrivi si tie!
-FDT Teint Ideal de la Vichy, pot spune ca face un ten ideal, au FDT foarte bune cei de la Vichy, sau cel putin eu ma inteleg tare bine cu ele. Are acoperire medie si da o oarecare luminozitate tenului.




-crema Myokine de la Vichy - o crema anti-rid dermo-decontracturanta! Nu stiu cat este anti-rid, dar mie mi-a placut efectul pe fata mea, s-ar putea chiar sa fi relaxat un pic ridurile de expresie.
-crema Aqualia Thermal - una din cremele care mi-au placut tare mult. Destinata tenului normal-mixt, cu o textura fondanta, intra usor in piele, si chiar hidrateaza foarte bine, fara sa lase cea mai mica urma uleioasa. O recomand fara urma de indoiala, eu as cumpara-o si full-size!




Atat de multe mostre da Vichy in reviste, incat e imposibil sa nu gasesti ceva care sa ti se potriveasca.
-Crema anti-rid Vichy Lift Active, e o crema usor mai consistenta, onctuoasa, pe care am folosit-o seara si pentru zona gatului. Intra destul de bine in piele, dar mai lasa pelicula, asa ca eu o vad potrivita pentru noapte.
-crema Vichy Normaderm am folosit-o vara, uniformizeaza destul de bine tenul, dar nu puteam sa aplic FDT peste ea, pentru ca apareau scamele acelea pe care sunt sigura ca le stiti si voi.




-serumul Glycolift Ivatherm- un ser de lifting, nu mi s-a potrivit, mi s-a parut lipicios.
-laptele demachiant pentru fata si ochi Ivatherm e absolut minunat. Chiar acum folosesc unul mare si e atat de bun incat il folosesc doar pentru ochi. E o crema de fapt, e consistent si pe mine nu ma ustura deloc ochii. Imi place foarte-foarte mult!
-crema de ochi anti-age Ivatherm - nu am putut sa realizez efectele de la un pliculet, dar stiu ca intra foarte repede in piele si cred ca ar putea fi o optiune foarte buna Nu cunosc pretul.




-crema pentru ochi Primordiale de la Lancome - o crema destinata primelor riduri, prea mic esantionul pentru a-mi forma o opinie, dar altfel pare o crema buna, mai ales daca ai zona ochilor mai uscata.
-masca pentru fata Dermaglin cu argila verde, miere, ulei de trandafir si matase - mi-a placut, curata in profunzime si lasa un ten suplu si catifelat, fara impuritati. Nu are parfum si e 100% naturala, o recomand cu drag!
-crema hidratanta revitalizanta Aqua Vita de la Apivita. absolut minunata, e singura mostra incercata de la acest brand si mi-a placut tare mult. Cu siguranta pe viitor voi cumpara ceva de la ei, chiar simt ca au produse bune, cel putin dupa acest prim contact!
-serum Rosa Fina de la Barefoot botanicals - nu am mai incercat nimic de la ei, mostra primita la acelasi giveaway de care vorbeam mai sus. M-am bucurat sa am ocazia sa incerc ceva nou, mi-a placut, dar a fost mult prea mica. Contine si ulei de argan si colagen in compozitie.

Cam acestea au fost minunatiile pe care le-am epuizat in ultima perioada! Dupa cum vedeti, insist si pe partea cu mostrele, mai ales atunci cand am calatorit, dar am "in lucru" si cutiute fermecate!

Daca aveti si alte curiozitati, lucruri pe care poate le-am omis, sau ati folosit si voi unele dintre produse, va astept cu opinii!

KISSES!



CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Ce mi-a placut articolul asta! Sunt foarte multe produse si am putut sa aflu, pe scurt, parerea ta sincera despre fiecare. Unele le-am retinut si o sa le cumpar. Altele le-am folosit/testat si iti dau dreptate in ceea ce le priveste, asa ca ma voi orienta dupa ce spui tu de-acum incolo :). Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Olivia, m-ai emotionat foarte tare cu acest comentariu! Am reluat articolul sa vad inca o data ce am scris...Ma bucura mult faptul ca ai incredere in ceea ce scriu, eu stiu ca spun intotdeauna ceea ce simt vis-a-vis de produse, dar nu am pretentia sa fiu crezuta pe cuvant. Dar ma bucur ca impartasesti aceeasi opinie fata de anumite produse, mai ales venind din partea ta, cu atat mai mult conteaza.
      Pupici draga mea!

      Ștergere
  2. Un aticol foarte bun si folositor pentru noi.Unele dintre ele le-am folosit,iar altele poate le voi cumpara si eu :)
    A folosit produse foarte bune si muulte ;)

    RăspundețiȘtergere