Noutati de la Oriflame...


Exista cineva care nu cunoaste Oriflame? Sau care nu a folosit vreun produs Oriflame in viata lui?

Eu am fost multi, multi ani consultant Oriflame, pana cand am ajuns la concluzia ca imi cumparam mult prea multe produse si atunci am incetat sa mai fac comenzi, practic ma dadeau produsele afara din casa! Dar cand se apropie sarbatorile ma apuca nostalgia, pentru ca iubeam cataloagele de sarbatori si cele de primavara, dar acum vorbim despre perioada aceasta fabuloasa a anului in care apareau colectiile de sarbatori, gelurile de dus, sapunurile, cremele de maini parfumate atat de bine, cu arome atat de apropiate de cele naturale...Love, love, love...

Asa ca atunci cand am vazut noutatile din luna noiembrie, am selectat o parte dintre ele, sa vi le prezint si voua...asa, just in case...






 Apa de parfum Posses, atemporala, plina de magnetism, o apa de parfum care capteaza senzualitatea Cleopatrei. Un parfum sexy si efervescent care nu poate trece neobservat si cuprinde note fermecatoare de ylang-ylang.




 O apa de toaleta pentru fetite, atat de dragalasa! E clar ca ne trebuie si noua una!




Cremele din aceasta gama nou lansata se adreseaza persoanelor intre 25-35 ani, avand ca si obiectiv combaterea tenului tern si obosit! Se lauda cu hidratare timp de 24 de ore si cu asigurarea unei luminozitati sporite tenului.




 Ojele acestea superbe costa doar 9,95 Ron si sunt niste nuante fermecatoare!




Spumantul acesta de baie imi trebuie neaparat. Are aroma de lemn de cedru, conuri de pin si fructe de iarna si are o formula matasoasa! La cum stiu eu aceste colectii de sarbatori e clar ca e minunata. Si costa doar 12.99 Ron.




 Suport pentru bijuterii, atat de dragut! Doar 25.99 Ron.




Dar ce spuneti de suportul pentru esarfe?!




Iar sapunul si crema pentru maini cu aroma de scortisoara si mar sunt absolut convinsa ca miros delicios!

 


Pentru Beatrice mi-ar placea acest sapun, dar si spuma de baie, se potriveste perfect cu decorul din camera ei!


Acestea sunt doar cateva dintre minunatiile pregatite de Oriflame pentru perioada sarbatorilor! Cu siguranta veti gasi fiecare dintre voi ceva pe gustul personal! Voua v-a atras ceva atentia in mod special?


KISSES!






CONVERSATION

4 comentarii: