O surpriza neasteptata...


Astazi, asa cum v-ati dat seama din titlu, am avut parte de o surpriza foarte frumoasa, la care nu m-as fi gandit ca se poate...nu in Romania!

Va amintiti postarea despre Dior Beauty Journey? Daca nu, o puteti citi aici...Dar nu ati citit-o doar voi, prietenele mele, au citit-o chiar cei responsabili cu acest eveniment!

Astazi am primit un telefon neasteptat si la putin timp dupa, in locul unde ma aflam in acel moment ajunge o domnisoara foarte draguta, cu un cadou tare dulce...la propriu, din partea Dior!

Curioase sa vedeti despre ce este vorba?






 Aceasta surpriza dulce m-a lasat fara cuvinte, pentru ca am realizat ca acesti oameni au perceput cu exactitate ceea ce am vrut sa spun in acel articol. Nu au luat-o ceva de genul "vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt prea acri". Pentru ca de fapt sunt un client Dior, un brand pe care il iubesc pentru minunatele produse cu care ne rasfata si pentru imaginea eleganta prin care s-a impus in lumea cosmeticelor High End! In fotografii vedeti rujul care sta zi de zi in geanta mea!

Alaturi de aceasta surpriza dulce, am primit si o scrisorica din partea country manager-ului Dior, prin care imi transmitea faptul ca apreciaza atat criticile constructive cat si cuvintele frumoase! Da, m-am bucurat sa vad ca s-a inteles mesajul meu, care nu a fost unul rautacios, ci unul sincer, experienta mea ca si client din care compania nu poate decat sa selecteze ideile care sa duca la evenimente ulterioare cat mai reusite!

Multumesc mult Dior pentru aceasta dovada frumoasa ca va apreciati clientii si le respectati opiniile! Sunt absolut convinsa ca sunt destul de putine brand-urile care fac gesturi atat de frumoase.

As fi curioasa sa stiu care este si opinia voastra vis-a-vis de un astfel de gest total neasteptat! A, si in plus habar nu am de unde au facut rost de numarul meu de telefon!

KISSES!





CONVERSATION

16 comentarii:

  1. Foarte frumoasa surpriZa :) si eu mi-as dori o asemenea surpriza <3
    dar mie n-are cine sa mi-o faca :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa e, si eu am fost impresionata de gestul lor minunat! Sper sa ai parte si tu de surprize frumoase! Pupici!

      Ștergere
  2. Ce frumos! Iar rujul este superb!
    Bravo Dior!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Rujul este cumparat de mine, doar delicatesele au fost constituit surpriza!

      Ștergere
  3. Foarte frumos ce au facut, asa ar trebui sa faca toate companiile care se respecta si-si respecta clientii. Eu sunt cu ochii la macaroons. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am crezut ca in Romania respecta cineva clientii atat de mult. Se pare ca m-am inselat din fericire! Iar macaroons deja sunt de domeniul trecutului. Pupici draga mea!

      Ștergere
  4. Excelenta dovada de profesionalism...Doamne-ajuta ca mai exista asa ceva pe la noi!!! Ladurée...nici ca se putea o alegere mai buna pentru a te indulci! Respect

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte tare! Minunat gest, minunată surpriză!

    RăspundețiȘtergere
  6. Woow, super!! Asa da! mai rar astfel de zurprize.

    RăspundețiȘtergere
  7. O reactie sanatoasa si un gest dragut. Ma bucur ca au reactionat pozitiv la feedback-ul tau. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bravo, un brand care-si respecta clientii!!! Te pup!
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
  9. pacat ca trebuie sa scrii lucruri de astea pe blog, sa il incarci cu chestii negative spun - ca sa se intample asta. am observat ca daca scrii ceva negativ (si adevarat, de altfel, pur si simplu o experienta reala), imediat se sesizeaza.
    daca le spui acolo, multi ignora.

    Da, scriu asta in urma experientei de azi de la un magazin, numai ca eu chiar nu vreau sa povestesc pe blog ce si cum.. probabil mi-am racit gura de pomana.

    te pup, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta e o dovada ca stiu sa isi asume, ca tin cu adevarat cont de opinia clientilor si ca vor lua unele masuri astfel incat sa imbunatateasca unele aspecte! Mare lucru, zau asa! Ne arata ca se poate si ca speranta este inca! :)

    Mai ai macaroons sau le-ai devorat deja? :D

    Multi pupici, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere