Minty Coat...


Fac ce fac si ma intorc tot la verde, de data aceasta verde-menta.

Astazi am ales sa va prezint un palton... mai intercalez si eu pozele in pantaloni scurti cu cele in palton...Asadar, astazi vedeta este un palton verde menta, pe care l-ati mai vazut cu siguranta si la alte fete! Am ales totusi sa-l comand pentru ca mi se pare usor de integrat in garderoba mea inflorata. Aveam nevoie de o piesa uni, cu o culoare placuta si cu o croiala clasica. In plus faptul ca am vazut sufieciente fotografii cu el la diverse blogger-ite, mi-a dat incredere sa-l comand.

Are un material tare bun, l-am calcat usor, cu abur, chiar pe fata paltonului, pentru ca da, a venit destul de sifonat si eu nu suport hainele sifonate. Are o stofa usor buclata, care cade bine si e lucrat foarte frumos. Se inchide in fata cu doua capse mari, iar mie imi place linia lui simpla. E lucrat foarte bine si il recomand cu drag. Eu am comandat marimea L, cred ca mi-ar fi fost bun si M, dar nu imi place sa crape hainele pe mine, nu vreau sa ma tina, sa se ridice inestetic captuseala asa cum am mai observat ca se intampla cand se comanda o marime prea mica!

Asa ca acesta pare usor over-size, cu maneca usor cazuta, si imi place tare mult linia simpla pe care o are!









































Am purtat:
-palton : HERE
-pantaloni: - Zara
-ghete: - Musette
-geanta: - Musette
-pulover: - Stradivarius
-colier: - Zara via Kurtmann

Eu una ma simt mult mai in siguranta sa comand un produs fie ca e haina sau ceva cosmetic, in momentul in care gasesc fotografii pe mai multe bloguri. De fapt e primul lucru pe care il fac, atunci cand vreau sa-mi cumpar ceva on-line! Ma refer aici strict la culori, model, lungime, nu neaparat la opinii vis-a-vis de eficacitatea unui produs.

Voi cum procedati atunci cand vreti sa cumparati on-line? Tineti cont de alte pareri sau va bazati exclusiv pe propria parere?

KISSES!


CONVERSATION

16 comentarii:

  1. Culoarea paltonasului imi place la nebunie si iti complimenteaza pielea intr-un fel extraordinar! Apropos, am admirat si machiajul pe care-l porti! Ai un ten radios, superb arata!
    Am admirat intregul look, totul e pe gustul meu, iar tu arati senzational! Colierul de la Kurtmann... wow!!!
    Vazand locul ales pentru shooting, m-am gandit ca de mult timp vreau si eu la un spatiu de joaca dintr-un parc, dar acolo e mereu lume multa! :))

    In legatura cu ceea ce ne intrebai, eu n-am o regula dupa care ma ghidez! merg uneori pe feeling, alteori cercetez! Depinde de la o situatie la alta, in functie de diversi factori (starea de spirit, increderea in site, timpul pe care il am la dispozitie etc)...

    Pupicei, draga mea Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga mea Ilda, esti atat de generoasa cu complimentele! Machiajul a fost foarte reusit si este facut de Ioana Dumitrache, careia ii multumesc tare, tare mult. Eu am schimbat doar rujul, pentru ca schimbasem tinuta si mi s+a parut mai potrivit acesta.
      Parcul acesta l-am gasit foarte repede,sotul meu a fost cu ideea. Era noapte si mi s-a parut o idee buna pentru poze, oricum alta mai buna nu aveam.
      Te pup draga mea si iti multumesc pentru feedback-ul generos!

      Ștergere
  2. Iti ador ghetele,iar paltonul e tare frumos!
    https://milionlineblog.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte dragut paltonasul,dar imi place absolut totul <3....colierul e superb
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos paltonasul si tu de asemenea! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place mult paltonasul, dar nu m-am putut opri sa nu gandesc ca daca era al meu clar il patam deja la cat e de gingasa nuanta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, iti multumesc pentru apreciere! Oh, sper sa nu-l patez, chiar e o culoare foarte diafana. Pupicei!

      Ștergere
  6. Intreaga tinuta e foarte frumoasa! Nu mai spun de machiaj, imi place totul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Camelia, Ioana a facut o treaba super cu machiajul, imi place atat de mult cum iti sta! Paltonul asta mi l-am dorit tare mult, insa din pacate cand am vrut sa il iau sotului nu i-a placut de nici un fel.
    Ma intereseaza review-urile, poate mai mult pozele ca sa vad cum se aseaza, silueta si inaltimea persoanei sa-mi ofera un reper.
    Paltonul, din ce ne-ai prezentat de'a lungul timpului, completeaza hainele din garderoba ta, o alegere inspirata.
    Pupici! Tare mult imi plac pantalonii tai!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miha, de-ai sti cat mi-au placut si mie pantalonii astia....Culmea e ca nu mi i-am luat la timp si i-am gasit apoi la reduceri. Norocul meu! Paltonul chiar se integreaza in garderoba mea! Te pup!

      Ștergere
    2. Miha, de-ai sti cat mi-au placut si mie pantalonii astia....Culmea e ca nu mi i-am luat la timp si i-am gasit apoi la reduceri. Norocul meu! Paltonul chiar se integreaza in garderoba mea! Te pup!

      Ștergere