Sub zodia StrawberryNet!


Postarea aceasta mi-am tot propus sa o scriu, dar ca atatea altele, am tot amanat-o! Sunt destul de multe cele pe care vi le prezint astazi, dar sunt comandate din iulie pana acum deci in vreo patru luni. Nu mai stiu care au fost primele, asa ca, aleator invit in scena urmatoarele:






Iubesc Guerlain, cine nu il iubeste?! Acest fard face parte dintr-o colectie mai veche, dar mi l-am dorit si cand l-am prins la o oferta nu am mai stat pe ganduri!




Voiam un scrub foarte bun pentru corp, dar desi pe acesta nu l-am folosit inca, nu cred sa fie, dupa textura, ceea ce cautam eu. Mie imi plac cele grunjoase, cu sare de mare, nu cu nisip sau ce particule or mai fi si al caror efect sa il simti pe piele!




Un set de la Dior cu diverse miniaturi si o lotiune pentru ten...




Un deodorant solid pentru sotul meu - in jur de 35 Ron, a meritat, in magazine e dublu!




Herba Fresca mi-l doream de vreo doi ani, dar abia acum l-am gasit in oferta si acum este al meu...L-am iubit din prima clipa, iar pentru vara mi se pare perfect!






Eu nu rezist la chestii micute si dragute, pe mine ambalajele ma cuceresc, recunosc a 1000-a oara...Asa s-a intamplat si cu mini-trusa aceasta de make-up pentru voiaj, cu sertare mici si dragute. Eu le-am scos ca sa vedeti mai bine culorile - farduri, blush, pudra, plus mini-pensule! Atat de dragalasa, o bijuterie!




Crema pentru ochi Elizabeth Arden a fost cadou la una dintre comenzi.




Gloss Guerlain - sunt indragostita de el!






Si un fard Givenchy, care mi-a placut tare mult.

Cam acestea au fost achizitiile mele de pe StrawberryNet, un site de care sunt realmente indragostita, il verific aproape zilnic...Aaa, si mai am pe drum un parfum de la Guerlain dar vi-l prezint cu urmatoarea ocazie! Plus un wish-list cat o zi de post si fiecare zi in care rezist sa nu mai cumpar inca ceva, e o victorie personala, pe cuvant...

Dar sa ne intelegem, mai exista si alte site-uri si magazine fizice, in plus am inceput sa primesc tot felul de oferte pe e-mail, mai nou si de la Kendra de unde nu am cumparat niciodata, oamenii astia cred ca au inceput sa-mi cunoasca slabiciunea si ma asalteaza pe toate fronturile...

Asa ca, urmatoarele postari vor include cumparaturi si din alte magazine, stati aproape!!!






CONVERSATION

14 comentarii:

  1. imi place si mie cum arata trusa Guerlain. s-o stapanesti senatoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Arge! Urmaream fardul Guerlain de mai bine de un an si pana la urma l-am luat. M-am temut ca se va epuiza fiind o editie mai veche, doar am mai patit asa de cateva ori cu alte produse. Te pup.

      Ștergere
  2. Trusa aceea de la Guerlain cu albinuță: o bijuterie!
    Ai strâns o mulțime de bunătăți de pe Strawberry în aceste 4 luni. Numai produse de calitate. Știu că-ți plac și că mereu alegi cosmetice high-end de pe site. Să le folosești cu mare drag în continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si mie imi place maxim! Ce sa zic, daca tot imi cumpar ceva si evident pot sa o fac, aleg sa imi iau chiar produse pe care mi le doresc, altfel chiar nu as avea nevoie de nimic, dar tentatiile fiind atat de multe si variate, ma mai las si eu prada dorintelor! Te pup, Aurora si iti multumesc pentru urare!

      Ștergere
  3. sunt minunate toate produsele,insa cu trusele de farduri m-ai dat gata...sunt superbeee! Sa le folosesti cu drag si spor pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniela, iti multumesc tare mult! Si mie mi-au placut foarte tare! Te pup, draga mea!

      Ștergere
  4. Ce frumoasa e prima trusa! Sa le folosesti iubita :)

    RăspundețiȘtergere
  5. wow.. <3
    Ps. iubesc parfumul si gloss ul <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase si atragatoare! ;)
    Sa le folosesti cu drag! :-* <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Trusa micuta de la Givenchy imi place si mie enorm, atatea tarcoale i-am dat pe Strawberrynet, dar am renuntat ca sa imi iau altceva....dar cred ca daca mai se mentine o oferta, o atac pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ani, noi am face echipa buna la shopping! Stii ca imi plac gusturile tale! Te pup!

      Ștergere