Vrei sa ne cunoastem?


Astazi vin cu o propunere draguta, sper eu. Impreuna cu patru fete extraordinare, pe care le cunoasteti cu siguranta, am pus la cale o iesire intr-un loc super chic.

Sa va spun intai cine sunt fetele:


Stella – Fashion Doctor

Anne – Lola’s Box

Mihaela – Mihaela Gurau

Mona – From Mona with Gloss



UNDE?

Locatia este una minunata, se cheama  BREAD&SPICES, si cu siguranta va va placea si voua. Adresa este Soseaua Pipera nr. 4, adica la 3-4 minute de statia de metrou Aurel Vlaicu.

CAND? 

Duminica, 7 decembrie, ora 12.

Asa ca astazi va provoc...cu un mic si sper eu placut concurs! Cine vrea sa petreaca alaturi de mine si de colegele mele cateva ore super placute, este invitatat sa lase un comentariu mai jos in care sa isi exprime dorinta de a ma cunoaste! Trebuie insa sa fiti sigure ca puteti fi duminica la pranz in oras. Daca nu cunoasteti adresa, ne putem intalni la metrou si mergem impreuna. Va rog sa-mi lasati si o adresa de email pentru a putea sa contactez castigatoarea!
Concursul dureaza pana joi, 4 decembrie 2014 la ora 22, astfel incat sa pot alege castigatoarea si sa-i trimit un e-mail.

Si acum sa detaliez putin ce ne asteapta la fata locului! Avem ocazia sa ne cunoastem intr-un cadru minunat, sa vorbim despre ceea ce ne pasioneaza pe toate, beauty, fashion, trenduri, noutati, dar ne vom si delecta cu prajituri si cafelute. In plus castigatoarea se va bucura si de o mica surpriza din partea mea!

Curioase sa vedeti ce bunatati stiu cei de la Bread&Spices sa pregateasca? Va las cu cateva imagini!




















Sper ca v-am facut pofta de o iesire dulce, in compania a cinci blogger-ite pasionate de frumos, duminica la pranz!

Asa ca eu astept comentariile voastre care sa contina un nume, dorinta de a ne cunoaste si o adresa de email. Abia astept sa o cunosc pe una dintre voi, desi trebuie sa recunosc ca am usoare emotii...Ce spuneti ne intalnim duminica?

KISSES

Later Edit: La intalnirea cu mine si colegele mele de duminica va veni Andreea Tudor! De-abia astept sa ne vedem si sa povestim cate in luna si in stele!


CONVERSATION

18 comentarii:

  1. Mi-ar placea sa ne intalnim duminica, vremea rece este perfecta pentru discutii intre fete, in jurul canilor aburinde de cafea, ceai sau ciocolata... :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, eu tare as mai vrea sa te cunosc inca o data inconjurata de atatea prajituri....recunosc ca ma tenteaza maxim. Asa ca daca ma primesti la concurs, particip!! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoasa initiativa, pacat ca eu nu sunt din Bucuresti, asa ca nu pot participa, dar mentionez ca tare mult mi-ar fi placut sa va cunosc! Distractie placuta si sa aveti o zi superba!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ai creat o impresie placuta, te vad drept o persoana calma, cu principii, valori si o atitudine morala exceptionala.
    Mi-ar face mare placere sa te cunosc personal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet Irina, ma bucur daca asta e parerea ta! Cu siguranta si mie mi-ar face mare placere sa te cunosc!

      Ștergere
  5. Tare as vrea sa va cunosc si eu dar distanta e prea mare.Deja cand va citesc parca ceva ma leaga de voi..sunteti minunate toate si multe altele pe langa voi,mereu ne faceti surprize frumoase si ne scrieti articole minunate! :-*
    pupici dragele mele :-* <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucica, niciodata sa nu spui niciodata! Si mie mi-ar placea sa te cunosc! Te pup, draga mea!

      Ștergere
  6. Imi doresc sa te cunosc (mai ales intr-un mediu atat de "ispititor") si sa descopar noutati din beauty, sa facem schimb de idei pentru cadourile de Craciun. adresa : tudor.andreea88@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Irina, m-as bucura foarte mult sa ne cunoastem. Cu siguranta am avea ce sa impartasim! Pupicei!

      Ștergere
  7. foarte draguta idee, pacat ca atat de departe..distractie placuta

    RăspundețiȘtergere
  8. este o ideie foarte frumoasa pacat ca sunt departe era foarte distractiv inconjurat de atatea felurii de bunatatii va doresc distractie placuta dar la concurs particip

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Aurelia, cincursul consta in aceasta iesire impreuna la o prajitura, o cafea/ceai. Te pup!

      Ștergere