Aventura "Un Soir a L'Opera" by Guerlain...


A fost greu, foarte greu sa ma hotarasc care sunt piesele colectiei de Craciun de la GUERLAIN pe care le voi cumpara...Evident ca as fi vrut toata, dar toata colectia, dar a trebuit sa fiu...rationala... si sa ma limitez la doar doua produse...Greu, foarte greu! Intreaga colectie v-am prezentat-o AICI!

Castigatoarele au fost: Perlele si Ruj G!!!




Cum au ajuns in posesia mea, a fost o intreaga aventura...Inainte de sarbatori Douglas Romania, care are exclusivitate pentru aceasta colectie fabuloasa, a avut o reducere de 25% pe care nu puteam sa o ratez! Asa ca m-am prezentat in nou deschisul magazin din AFI, dar care nu avea stand Guerlain. Ok, am plecat in Baneasa. Aici lume multa, aglomeratie, cozi la casa. La stand consiliera draguta mi-a dat rujul si a mers in spate sa caute si perlele. De unde se intoarce fara ele si cu promisiunea de a mi le da in alta zi, pentru ca le aveau dar nu erau cumva facturate, deci nu le puteau vinde...Dezamagire, reducerea era pana in seara aceea si era deja 8.30. Ce sa fac?! O rog sa sune la Promenada sa intrebe de ele. Fara succes, nici in Promenada nu erau. Ok, am platit rujul si am plecat trista spre casa,  nu a fost sa fie sa beneficiez de reducere. Si tot gandindu-ma mi-am zis sa trec totusi si pe la Unirea sa intreb de ele. Viteza, loc de parcare gasit cu greu, fugit pana la magazin, era deja 9 si ceva...Ajung, aici coada era kilometrica la casa, se cumpara fenomenal de mult, nu am mai vazut asa ceva...si fata de acolo mi-a spus ca in timpul zilei coada a fost pana la intrarea in magazin. Ce ti-e si cu reducerile astea!

Sa revin la perlele mele, dupa care am alergat la propriu...erau, evrika, la Unirea am avut noroc si am plecat plutind spre casa...unde ma astepta mama nervoasa ca plecasem de trei ore, ce sa-i mai explic dupa ce umblasem eu, cred ca facea un soc!

Asa ca, dragutelor, astazi va prezint si voua aceste doua minunatii!!!








Cutiuta pretioasa ascunde pelele cu miros de violete, mirosul inconfundabil al casei Guerlain. Sunt fine, usor satinate, iar eu sunt cea mai fericita ca sunt ale mele. Puful rosu este de-a dreptul adorabil, dar eu recunosc ca folosesc o pensula pentru aplicare, tot Guerlain.






Detaliu cu cele cinci culori pe care cutiuta aceasta editie limitata le contine...Ele ascund semnele de oboseala si redau stralucirea tenului in mod miraculos!


Iar rujul, rujul este o adevarata poezie. Il iubesc maxim! Carcasa eleganta, are oglinda incorporata ca la toate rujurile G, iar culoarea este atat de potrivita cu perioada festiva a sarbatorilor de iarna! Este un rosu intens, profund, cu usoare sclipiri aurii, fine, extrem de fine, aproape insesizabile, dar totusi aparatul a reusit sa le surprinda putin.






Culoarea intensa, saturata, se aplica ca o atingere de matase si ramane la fel de satinata pe buze. Se mentine extrem de bine, ore in sir, si se sterge treptat si uniform, fara sa ramana doar un contur inestestic. Buzele raman la final usor colorate, ca si cand aceea ar fi culoarea lor naturala!

Sunt indragostita de produsele Guerlain, am o colectie frumoasa pe care tot sper sa am timp sa o adun la un loc si sa v-o prezint si voua! Dar mai bine nu mai promit nimic, cand va fi sa fie va anunt!

Voua ce produs din colectia de Craciun v-a placut cel mai mult? Ce ati fi ales pentru voi? Va astept si pe voi cu detalii despre pasiunea pentru Guerlain, daca ea exista, stiti ca imi plac povestile!

KISSES!





CONVERSATION

16 comentarii:

  1. 1. sa inteleg ca ideea cu sunatul nu te-a ajutat prea mult? Tot luatul la pas si identificarea produsului dorit? Vanzatoarele nu te ajuta deloc? De ce am vrut sa subliniez asta? Am patit si eu cu un parfum editie limitata si i-am pus sa sune si ba nu raspundeau, ba nu stiau despre ce e vorba, incat a trebuit sa ma deplasez pina acolo uneori degeaba. (eu cu metroul, ratb) 2. La mine se pare ca produsul iernii a fost Givenchy- de Craciun am primit un parfum 100ml si de ziua mea care se apropie un set Givenchy Ange ou Demon care mi-l doream de ceva timp si pindeam sarbatorile, reducerile incat sotul a inteles...Am si de la Guerlain parfumul Shalimar care miroase superb, sotului ii place mult de tot, eu am observat ca vara caniculara nu il suport. Cat despre acele perle cu miros de violete m-ai facut curioasa dar sigur nu le mai gasesc in magazin sa le miros...Am mai testat o crema de la ei si mi s-a parut usoara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nu m-am gandit sa rog consiliera sa sune si la Unirea, mi-a venit ideea pe drum, dupa ce plecasem. Dar totusi ea a fost extrem de amabila, mi-a luat nr de telefon si dupa vreo doua zile m-a sunat si mi-a facut o oferta de 10% reducere la perle, doar ca eu le luasem deja cu 25% reducere.
      Sa folosesti cu mare drag tot ceea ce ai primit. Shalimar si eu doar iarna pot folosi.
      Toate pudrele Guerlain miros a violete, asa ca poti merge linistita sa le incerci mirosul. Te pup Denisa!

      Ștergere
  2. ti-ai luat pana la urma. merita, foarte faine.pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, din punctul meu de vedere merita, altcineva iti va spune altceva poate! Te pup cu mare drag!

      Ștergere
  3. Ambele arata ca niste bijuterii! <3
    sa le folosesti cu multa, multa placere in continuare! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Nuanța rujului e deosebită, la fel și ambalajul feminin și cochet.
    ÃŽmi imaginez cât de bine arată pe buze! ♥
    Iar perlele par a fi cu adevărat magice, spun o poveste doar când le priveÈ™ti ♥
    Te pup, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ambalajele ma termina si pe mine. Iar rujul e fenomenal din punctul meu de vedere.Te pup, Mihaela si iti multumesc!

      Ștergere
  5. Citind povestioara ta cu privire la cum ai reusit sa ajungi in posesia produselor, nu pot sa spun decat: Ce nu facem noi pentru Guerlain? Te felicit pentru achizitie! Din pacate in Timisoara nu a fost disponibila colectia :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Guerlain e marea mea iubire! Cred ca cele mai multe produse de make-up le am de la ei. Nu-mi vine sa cred ca in Timisoara nu au fost! Bine ca nu mai stau acolo, cu siguranta as fi suferit si probabil le achizitionam din Budapesta.
      Te pup draga mea Adelina!

      Ștergere
  6. Perlutele arata mortal :D Dupa nuanta rujului nu ma prea dau in vant; eu sunt mai mult cu nude-urile <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca, sunt intr-adevar minunate! Mie imi place mult roz si rosu, nude nu mai folosesc de cativa ani! Te pup draga mea!

      Ștergere