Beauty Swap, un inceput de an minunat!


Luni, am avut placerea sa particip la un eveniment foarte frumos, un beauty swap intre bloggerite! Ati mai citit cu siguranta si alte pareri pe aceeasi tema, si eu am simtit la fel ca si celelalte fete ca a fost un eveniment extrem de reusit, pentru care ii acord 10 cu felicitari Anei Maria de la Beauty Barometer, organizatoarea acestui minunat eveniment!




Atmosfera a fost incredibila, 40 de fete frumoase si pasionate de aceasta zona de beauty s-au intalnit pentru un schimb de zile mari. Cosmeticele sau produsele de make-up care nu erau e gustul proprietarei si-au gasit un nou stapan mai iubitor!




Entuziasm la cote maxime!




Au fost si invitati care au deschis discutiile:

-Pavlina Marinova, CEO la Pick N Dazzle, ne-a prezentat noutatile si a oferit si doua cutiute la tombola, -Simona de la Cosmetic Plant,
-Adina Halas ne-a vorbit despre modul in care isi prepara singura cremele,
-Dana a asigurat machiajul pentru fetele care si-au dorit o schimbare de look!
-Gina de la Academia Startline, a vorbit foarte frumos despre aceasta zona de beauty
-Mihaela de la Vectem, un brand de cosmetice spaniole




Am fost rasfatate de catre sponsori, care au fost alaturi de noi in acest inceput de an! Multumesc:  Cosmetic Plant, Farmec - Gerovital, Oriflame, Max Factor,  Pick N Dazzle, Vectem, Flormar si Magnifique Skin.












Imaginile au fost imortalizate de fotograful: Iulian Sima, iar locatia care ne-a gazduit a fost: Inspyer Batistei, o casa veche dar cu un aer boem din Bucurestiul de alta data.

Surprizele din partea sponsorilor le puteti vedea mai jos:




Iar in urma schimburilor intense, eu am ajuns acasa cu urmatoarele:




Pot sa va spun cu siguranta ca nu am apucat sa cunosc pe toata lumea si ca imi doresc sa repetam experienta si sa avem mai mult timp, doar sunt atat de multe de dezbatut! A fost un eveniment minunat si le multumesc tuturor: Anei Maria pentru organizare, fetelor pentru ca au participat cu atat de mult entuziasm si sponsorior pentru generozitate!

Am purtat:
-pulover: - Asos
-fusta: - Zara
-cizme: - Il Passo
-geanta: - Musette
-palton: - Zara

Eu astept cu nerabdare urmatoarea intalnire!

KISSES!


CONVERSATION

16 comentarii:

  1. Multumesc, Camelia!! Ce este chestia aia Opus? e parfum? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu cat citesc despre acest eveniment, cu atat creste dorinta mea de a fi fost acolo! :) Ana-Maria a facut o treaba excelenta!
    Am recunoscut in poze fete dragi mie! M-am tot intrebat cine este fata cu rochie verde ( nu de alta dar imi bantuie visele rochia ei, nuanta aceea e fantastica)!
    Ai venit acasa cu produse misto, misto!!! ;)

    Multi, multi pupici, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca ar fi fost minunat sa fii acolo! Ti-ar fi placut cu siguranta! Fata cu rochia verde cred ca era din partea sponsorilor, dar spre rusinea mea nu stiu daca era Simona de la Cosmetic Plant sau Mihaela de la Vectem. Trebuie sa aflu!
      Da, am constatat ca am luat produse foarte bune, pe care mi le-am dorit! Am dat produse de make-up pe cele de ingrijire si mi-am dat seama de asta abia acasa!
      Te pup, draga mea Ilda, un weekend frumos iti doresc!

      Ștergere
  3. O intalnire nemaipomenit cred ca a fost,mi-as dori si eu sa particip la astfel de evenimente,dar sunt constienta ca in zona mea nu se organizeaza asa ceva,deci pot sa imi i-au gandul de la asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vyo, chiar si eu am ramas impresionata! Nu m-am asteptat sa fie atat de frumoasa aceasta intalnire, dar fetele sunt atat de dragute! Poate va mobilizati dou-trei fete sa organizati ceva asemanator! Te pup draga mea!

      Ștergere
  4. uuuu ce de produse minunateeeeee :)
    super. se vede pe fetele voastre ca v-ati simtit bine si deja va-ntrebati "next?" :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar a fost minunat si ne-am gandit deja la o urmatoare intalnire! Pupicei Anca!

      Ștergere
  5. Wow, cu cate chestii te-ai intors acasa! Eu am schimbat oje pe oje, mai ales :)))) Abia astept data viitoare! Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Alina! Da, si eu astept urmatoarea intalnire! Ma bucur atat de mult sa ne intalnim la povesti de beauty! Pupicei!

      Ștergere