La ce produse de make-up visez!


Astazi, va introduc, pe scurt, in lumea produselor de make-up pe care le visez pentru perioada de primavara. Noile colectii pe care am inceput sa le caut deja, isi fac simtita prezenta pe site-urile de afara, asa ca eu va arat acum care sunt dorintele mele.





Perlele din colectia de primavara Guerlain sunt cu siguranta pe lista mea si sper sa fie ale mele! Vi le-am mai aratat de altfel si pe FB!




Perlele compacte imi plac foarte mult, sunt o varianta foarte practica pentru calatorie, dar probabil, vor ramane un vis, pentru ca le voi cumpara pe celelalte!




Minunate mi se par aceste farduri, combinatia ideala de intensitate si diafan!




Rozul, e pasiunea vietii mele, iar combinatia aceasta de culori e chiar pe gustul meu! Fardurile Dior au intotdeauna ceva aparte!




Paleta aceasta cu tus, farduri, glosuri, blush, pudra, iluminator, mi se pare geniala. Dragoste la prima vedere!






Lancome ma innebuneste cu designul ambalajelor, dar spuneti si voi daca nu e o paleta practica si nemaipomenit de draguta in acelasi timp?!




Inchei cu blush-ul Chanel cu flori de camelie! Sa fie predestinat? Vom vedea...

Cam acestea sunt dorintele mele pentru perioada urmatoare, nu sunt multe dar...costisitoare...

Am mai recunoscut-o, eu sunt victima clara a marketing-ului, stiu asta si nu ma pot abtine in fata unui lucru dragut...Il vad, plec de acolo, ajung acasa, daca ajung si nu ma intorc inapoi din parcare! Iar daca ajung acasa ma gandesc neincetat la acel ceva si cum sa fac ca sa pot sa mi-l iau cat mai repede! Va rog, nu faceti ca mine, sa stiti ca eu incerc sa ma educ...Le postez aici, in speranta ca daca le voi vedea mereu e ca si cum le-as vedea in sertar si mai imi trece dorul...Sanse mici caci imi place si sa le ating, asa ca, vom vedea ce imi rezerva primavara!

Voua ce va face cu ochiul din ceea ce am prezentat mai sus?

KISSES!


CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Avem aceleasi gusturi, toate produsele de mai sus imi plac, chiar toate toate toate :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cate minti luminate si talentate au lucrat la colectiile astea, cred ca noi, muritorii de rand, nu avem alta sansa decat sa ne placa, ha, ha! Dar ma bucur Anca daca suntem pe aceeasi lungime de unda! Pupici!

      Ștergere
  2. eu visez mai mult parfumuri, desi n-am ramas indiferente nici la lista ta :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. eu tot ma uit la joly teint, trebuie sa-l incerc neaparat. si cred o pudra les violettes. mergem impreuna la testat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O, da, vreau sa mergem impreuna sa ne facem de cap! Imi place de mor iluminatorul Chanel si trusa UD pe care ti le-ai luat! Pupicei, draga mea Stella!

      Ștergere