Pick N Dazzle - cutiuta fermecata, va invita la concurs!



Dragile mele,

asa cum bine stiti, in Romania avem cea mai completa cutiuta destinata frumusetii, Pick N Dazzle. Despre continutul primei mele cutii v-am povestit aici. Sunt extrem de incantata de ceea ce am primit si zilele urmatoare va voi povesti in detaliu despre produsele din cutia mea, pareri dupa o perioada de cand le folosesc.




In functie de cat vrem sa investim, primim o cutiuta personalizata. Primul pas pe care trebuie sa-l facem este sa completam profilul nostru pentru a putea inscrie exact toate preferintele in materie de beauty. Astfel, echipa Pick&Dazzle va alege cele patru produse full-size care se potrivesc cel mai bine profilului creat.

Sunt trei tipuri de cutii: Sleek - 79 Ron/luna, Dazzling - 159 Ron/luna si Premium - 239 Ron/luna,pentru abonamentele pe sase luni  Puteti plati prin Pay-Pal sau la livrare, fara alte costuri pentru transport!

Inca puteti beneficia si in luna ianuarie de oferta de abonament prin care primiti in prima luna o oja Teeez in valoare de 60 Ron, in a treia luna un mascara Teeez in valoare de 90 Ron, iar in a sasea luna un ruj si o pensula Teeez in valoare de 120 Ron.Oferta completa o puteti consulta aici.








Sa va spun si ultima noutate? Eu sunt super impresionata si sunt fericita sa va anunt si pe voi ca incepand cu aceasta luna Pick N Dazzle are un parteneriat special cu brandul Coty!

Asa incat noi branduri se alatura celor deja existente:  Miss Sporty, Rimmel, Sally Hansen, Astor, Beyonce, David Beckam si Guess

Spuneti si voi daca nu e o super cutiuta! Eu una sunt super-mega incantata de modul in care evolueaza continutul Pick N Dazzle! Si sunt convinsa ca nu se vor opri aici!


Hei, dar vorbeam de un concurs?

Ei bine, surpriza vine de la Pick N Dazzle care ofera un premiu unei cititoare! O cutiuta Dazzling in valoare de 199 Ron.

Ce aveti voi de facut?

1. intrati pe site si completati-va profilul aici. Apoi lasati-mi adresa de email pe care ati folosit-o in formularul Rafflecopter. Daca deja aveti cont, trebuie doar sa-mi lasati adresa in formular.

2. sa fiti fani ai paginilor Pick N Dazzle si Beautystory.

3. urmariti Beautystory prin GFC

4. sa raspundeti in comentarii la urmatoarele intrbari:

- ce branduri dintre cele deja prezente în cutiile Pick N Dazzle vă plac
- ce mărci româneÈ™ti aÈ›i recomanda pentru Pick N Dazzle È™i de ce.

5. dati share pe FB si lasati-mi link-ul in formular.

Atentie! Toate cerintele sunt obligatorii , deci toata lumea trebuie sa raspunda la intrebare, iar link-ul de share va rog sa il lasati in formular!

Concursul dureaza pana pe 18 ianuarie, iar premiul va fi expediat de catre Pick N Dazzle. Continutul va fi personalizat in functie de profilul completat pe site!

Dupa primirea cutiutei, castigatoarea va trebuie sa posteze pe pagina de FB Pick N Dazzle o fotografie a cutiei si cateva impresii despre ceea ce a primit!

Va astept cu drag si mare interes inscrierile in numar cat mai mare. Concursul este valabil doar pentru Romania.
 

Later Edit: Castigatoarea a fost aleasa! Felicitari! Pick N Dazzle te va contacta pentru a transmite datele!


a Rafflecopter giveaway

Mult succes tuturor!

KISSES!


CONVERSATION

87 comentarii:

  1. Dintre brandurile deja existente pe Pick N Dazzle imi place Beyonce Heat, este un parfum pe care il folosesc si de care sunt foarte incantata! Dintre marcile romanesti as recomanda Ivatherm intrucat am avut ocazia sa folosesc crema de corp hidratanta Mulitperformanta si mi s-a parut foarte buna. Totodata as opta si pentru brandul Farmec de la care recomand gelurile de dus Gerovital. fb share:https://www.facebook.com/cristina.pieptea/posts/983067498373537?pnref=story Cristina Sece

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.facebook.com/vochineci.nikoleta/posts/815890371782843?pnref=story
    Din portofoliul actual Pick N Dazzle imi plac Bottega Vita Age si Beyonce Heat . Dintre brandurile romanesti mi-ar placea sa regasesc Farmecsi Elmiplant, pentru ca sunt de calitate si eficiente si Pell amar, folosesc produsele lor pentru ten si anticelulitic de ceva vreme si sunt fana.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dintre brandurile existente , nu le cunosc pe toate dar imi plac produsele de la Astor iar dintre brandurile romanesti cred ca Gerovital si Farmec si-ar merita locul aici .
    share https://www.facebook.com/lamiita/posts/10203378965450970?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetelor, va rog sa lasati link-ul de share in formular! Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Pai..cam toate imi plac, doar produse Beyonce nu am folosit, iar ca branduri romanesti cred ca Farmec ne poate reprezenta cu mandrie
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. e-mail : gia_ana80@yahoo.com
    Dintre brandurile existente la Pick N Dazzle nu recunosc decat Astor si imi plac aceste produse, sunt de calitate.
    Dintre brandurile romanesti recomand cu placere Farmec si Gerovital .
    https://www.facebook.com/georgianaloredana.lazar/posts/626611347444868

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna !Dintre brandurile existente imi plac produsele de la Astor, iar ca branduri romanesti cred ca Farmec share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=339297936258276&id=100005342163092&pnref=story email maria_ene_1964@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Dintre brandurile deja existente imi plac Astor,Miss Sporty si Rimmel.
    Eu mi-as dori sa vad in cutiuta produse de la Farmec, caci am fost incantata de crema matifianta si balsamul pentru par uscat.

    Daca ai sti cat imi doresc o cutiuta!! Sper sa am noroc. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Dintre brandurile existente imi place LA ISLA CHIQUE pentru ca au niste produse de machiaj absolut senzationale iar dintre brandurile romanesti as recomanda Gerovital si Elmiplant pentru calitatea excelenta a produselor, ingredientele naturale si a efectelor benefice asupra pielii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Din actualele branduri imi plac Naobay si Bottega Vita Age. Ce brand romanesc mi-as dori ? Pell amar si VivaNatura. Sunt produse bio, naturale, competitive, de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  11. email: inncristina@gmail.com
    FB: crystyna nichita
    GFC: ionelia cristina nichita
    share:
    https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/667835593325145?pnref=story
    Dintre brandurile deja existente imi plac Astor,Miss Sporty si dintre cele romanesti Farmec si Gerovital

    RăspundețiȘtergere
  12. Dintre brandurile prezente imi plac Miss Sporty, Rimmel, Sally Hansen, Astor, iar ca branduri romanesti as opta pt Elmiplant si Farmec

    RăspundețiȘtergere
  13. Din brandurile Pick NDazzle imi plac Miss Sporty,si Bottega Vita Age In,branduri romanesti as prefera Farmec.Share https://www.facebook.com/cristina.constantin.9887/posts/637967272978409

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna!
    Dintre brandurile care le foloseste Pick N Dazzle pana acum cunosc doar cateva, iar dintre cele pevcare le cunosc imi plac Rimmel si Astor, dar as foarte incantata sa le incerc si pe celelalte branduri.
    Ca si farmacist de profesie, recomand cu caldura pentru calitatea produselor, brandurile romanesti Pell Amar, Plush Bio Cosmetics si Beautiful Cosmetics/Phenalex, toate premiate si apreciate de romani si europeni.
    Debora Cheregi
    www.farmacistonline.ro

    RăspundețiȘtergere
  15. Ghizdavu iuliana simona ;Dintre brandurile Pick NDazzle imi place Mac,singurul care l-am folosit fiind un luciu de buze si o oja ,si as recomanda pentru Pick N Dazzle ,Nivea ,Farmec ,Gerovital deoarece au produse care le-am folosit de multi ani si sunt foarte multumita de ele ,multumim pentru concurs :)

    RăspundețiȘtergere
  16. intreaba femeia ce ii place, imi plac toate, iar ca margi romanesti Farmec si Gerovital sunt number one si merita pe deplin sa fie peste tot in lume

    RăspundețiȘtergere
  17. 1. Din portofoliul actual Pick N Dazzle imi plac brandurile: Astor, GUESS si NAOBAY.
    2. Dintre brandurile romanesti mi-ar placea sa regasesc Farmec, Elmiplant, Gerovital, Ivatherm si Apidermin pentru raportul calitate/pret imbatabil.

    RăspundețiȘtergere
  18. 1) Naobay si Bottega Vita Age.
    2)Farmec si Ivatherm deoarece su produse bune si pe buzunarul (cred)tuturor si pentru ca sunt produse testate de mine si care imi plac mult si pe care le utilizez cu regularitate..

    RăspundețiȘtergere
  19. Enjoyed reading this! Xx Check out my new blog post! I'm in need of some followers, thank you! X http://xbeyoutifulx.blogspot.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt indragostita de : http://pickndazzle.com/brands/teeez/la-isla-chique
    Si as vrea sa gasesc cateva produse romanesti Farmec si anume: lacurile de unghii ultrarezistente; gelul de dus energizant ce asigura hidratarea si elasticitatea pielii; gelul de dus hidratant si inca cateva dragi mie.. si de la Gerovital: un sampon special Gerovital H3 Derma + pentru toate tipurile de par.. <3

    Muuuuultumim draga noastraaaa.. de cand imi doresc o cutie personalizata.. de la Pick N Dazzle !

    RăspundețiȘtergere
  22. Buna! Imi plac brandurile Miss Sporty,Rimmel, Astor, Beyonce,Bulgarian Rose. As recomanda pentru Pick N Dazzle brandurile romanesti Farmec,Ivatherm,Mario Badescu,Cosmetic Plant,deoarece au produse de buna calitate,foarte eficiente si preturi accesibile.

    RăspundețiȘtergere
  23. - e branduri dintre cele deja prezente în cutiile Pick N Dazzle vă plac: Rimmel, Astor,Sally Hansen
    - ce mărci românești ați recomanda pentru Pick N Dazzle și de ce: PellAmar, VivaNatura şi Farmec- produsele româneşti sunt extrem de calitative şi chiar foarte ieftine!

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi plac brandurile Bottega Vita Age si Naobay iar din brandurile romanesti cred ca Ivatherm si Gerovital ar merita clar un loc in cutiuta de minuni a celor de la Pick n Dazzle :-)

    RăspundețiȘtergere
  25. Imi plac brandurile Miss Sporty,Rimmel, Astor, Beyonce,Bulgarian Rose. brandurile romanesti cred ca Ivatherm si Gerovital,farmec,Mario Badescu,Cosmetic Plant,deoarece au produse de buna calitate,foarte eficiente si preturi accesibile.

    RăspundețiȘtergere
  26. Imi plac Rimmel, Miss Sporty, Astor, Beyonce, Guess.
    As dori sa vad: Farmec, PellAmar si Ivatherm

    RăspundețiȘtergere
  27. Imi plac Rimmel si Astor si as recomanda Farmec pentru ca e un brand longeviv si de calitate

    RăspundețiȘtergere
  28. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  29. - ce branduri dintre cele deja prezente în cutiile Pick N Dazzle vă plac?
    Dintre brandurile prezente in cutiile Pick'n Dazzle imi plac; AStor, Rimmel London, Guess si Spa Energy

    - ce mărci românești ați recomanda pentru Pick N Dazzle și de ce?

    Mi-ar placea sa vad marcile Farmec, Fereto Organics sau Gerovital printre produsele Pick'n dazzle pentru ca si la noi in Romania se produc produse de calitate, care ar merita promovate si pentru ca folosesc deja aceste produse.

    RăspundețiȘtergere
  30. - imi plac produsele: Astor, Barielle, Bottega Vita Age
    - produsele romanesti ar fi: Pellamar, Farmec, Cosmetic Plant pentru ca sunt f. multumita de calitatea lor.
    Multumim! :)

    RăspundețiȘtergere
  31. Dintre cele care sunt deja imi plac: Rimmel London, Sally Hansen, Guess, Astor si Miss Sporty.
    Dintre cele romanesti mi-as dori sa incheie parteneriate cu Ivatherm, Farmec si Gerovital deoarece sunt brandurile noastre cu produse de foarte buna calitate si care merita sa faca parte dintr-o asa cutiuta de bunataturi.

    RăspundețiȘtergere
  32. 1. Am vazut ca de cand mi-am creat profilul au mai adaugat branduri, imi place mult Guess Seductive, Beyoncé Heat, Astor.
    2. Dintre brandurile romanesti cu siguranta Farmec - Gerovital, Aslavital Mineralactiv ar fi primele pentru ca sunt in topul celor mai bune produse romanesti, atent create si testate de foarte multe persoane.

    RăspundețiȘtergere
  33. Mi-au atras atentia brandurile Bulgarian Rose, Teeez Trend Cosmetics, NAOBAY, INDEMNE, Sally Hansen, Bottega de Lungavita, BECKHAM ... Ahhhh ... TOATE! :D
    Recomand brandurile romanesti Pell Amar si Techir pt ca au in compozitie extractul natural de namol sapropelic.

    RăspundețiȘtergere
  34. 1) Dintre brandurile deja existente imi plac Astor, Mac, Bulgare Rose.
    2) Recomand brandurile romanesti Nivea, Farmec, Georovital,Ivatherm.
    Multumim pentru concus! :-*
    Cum ca de fiecare data ai un premiu minunat <3

    RăspundețiȘtergere
  35. Multumim pentru concurs
    Dintre brandurile existente imi plac Barielle,Gues,Dior,iar ca brand romanesc as vrea sa vad Farmec,tot ce am folosit de la ei a fost pe gustul meu <3

    RăspundețiȘtergere
  36. am folosit si sunt foarte multumita de produse de la Barielle,Bottega Vita Age,Spa Energy si Teeze
    as dori sa gasesc produse:Farmec,Nivea ,Cosmetic Plants,Elmiplant...deoarece sunt produse pe care le folosesc des si care sunt potrivite necesitatilor mele.
    Multumim frumos pentru concursul minunat!

    RăspundețiȘtergere
  37. 1) Astor
    2) Mi-r palcea s avad in portofoliul lor produse armec si Elmipant, pentru ca sunt naturale si benefice si la super pret.
    Multumim pentru concurs!

    RăspundețiȘtergere
  38. Imi plac de pe site Rimmel London, Sally Hansen, Guess,Mac,etc
    M-ar interesa sa fie pe el Ivatherm,Cosmetic Plant,Gerovital sau Farmec,deoarece sunt multumita de toate.

    RăspundețiȘtergere
  39. Brand-urile prezentate deja in cutiile Pick N Dazzle ce-mi plac sunt:
    Dvb Intimately – am mirosit cateva produse si chiar am ramas placut surprinsa; SPA energy (am incercat crema de ochi); Teeez trend cosmetics – pensula de blush este magnifica; Beyonce Heat.
    As recomanda:
    -Farmec – gama Aslavital Mineralactiv – pudra de argila pentru tratamente cosmetice; emulsie demachianta revitalizanta.
    - Mario Badescu skincare – crema de noapte cu extract de caviar; crema de noapte seaweed; demachiant enzyme cleansing gel – doar pe aceste le-am incercat si mi-au placut…mai putin mirosul;
    - Cosmetic plant – toate cremele lor de maini sunt extraordinare; produsele pentru protectie solara, in special Oliv – emulsie pentru plaja.

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna!

    Mie mi-au atras atentia urmatoarele brand-uri: Bottega Vita Age,Sally Hansen si Revlon!

    Ca si recomandari as avea:Ivatherm si Pellamar deoarece sunt produse cu ingrendiente din extracte naturale, cu beneficii clare asupra tenului meu!
    Multumim pentru concursul minunat!

    RăspundețiȘtergere
  41. Buna imi plac tare mult produsele Farmec si Cosmetic plant din aceste doua categorii folosesc cu mare drag aceste produse si le recomand

    RăspundețiȘtergere
  42. Din portofoliul lor mi-ar place Naobay, Bottega Vita Age in si Teez Desert Glow. Dintre brandurile romanesti as vrea sa vad acolo Ivatherm ( imi plac serurile Synergy si Glykolift, dar si lotiunea micelara si sprayul cu apa termala) si Elmiplant de la care imi place toata gama de creme de maini si lotiunile de corp.

    RăspundețiȘtergere
  43. Din portofoliu lor imi plac produsele: revlon, mac, dior, skin & co, si mi-as dori produsele romanesti: farmec, pentru ca sunt produse de calitate, si la un pret foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  44. Dior, MAC, Vera Wang... dintre brandurile romanesti mi-ar placea Gerovital.

    RăspundețiȘtergere
  45. ungureanu gabriela10 ianuarie 2015 la 07:40

    Din portofoliu lor imi plac produsele: revlon,dior
    romanesc gaerovital

    RăspundețiȘtergere
  46. Din cutie imi plac produsele Mac si Sally Hansen. Iar ca si produse romanesti, mi-ar placea produsele Elmiplant, Herbagen, Aslavital etc.

    RăspundețiȘtergere
  47. Imi plac produsele Astor si mi ar placea produsele Ivatherm si Vichy.

    RăspundețiȘtergere
  48. Din cutie imi plac Miss Sporty, Rimmel si Guess.
    Produsul romanesc pe care il recomand este Farmec deoarece este de calitate si are un pret accesibil.

    RăspundețiȘtergere
  49. Imi place Astor deoarece il stiu din adolescenta.
    As vrea sa gasesc Pell Amar si Farmec - Aslavital calitate la un pret foarte bun, Terchir, in mod special sapunurile exfoliante, deoarece sunt de calitate.
    share: https://www.facebook.com/martonmonica/posts/644671828992911?pnref=story
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  50. superbe produsele Daniela Violeta Rafay

    RăspundețiȘtergere
  51. Astor, Rimmel in special iar dintre cele romanesti sigur as vrea s avad Gerovital

    RăspundețiȘtergere
  52. Imi plac produsele Mac iar ca produse romanesti Gerovital si Cosmetic Plant

    RăspundețiȘtergere
  53. Imi plac produsele Rimmel London, iar ca recomadare de brand romanesc, cu siguranta as recomanda Cosmetic Plant, pentru ca au produse excelente si premiate !

    RăspundețiȘtergere
  54. Astor, Dior si Mac le cunos, dar restul nu le cunosc.
    Marcile Romanesti: Pellamar, Phenalex si Gerovital. Am incercat multe produse de la aceste marci si sunt foarte bune (mai ales Pellamar).

    RăspundețiȘtergere
  55. Imi plac brandurile Astor, Guess Seducitve si as recomanda Farmec si Apidermin

    RăspundețiȘtergere
  56. Produsele preferate din portofoliul Pick & Dazzle sunt cele de la Guess, Sally Hansen (ojele de la ei sunt perfecte, am cateva si rezista foarte mult pe unghie, nu se decojesc si isi pastreaza stralucirea), Astor. Dintre firmele romanesti mi-ar placea sa gasesc Farmec, in special Laptele nutritiv – vitaminizant Doina. Toata lumea stie ca este cel mai bun, hidrateaza, curata, demachiantul ideal.

    RăspundețiȘtergere
  57. Din portofoliul actual PickNDazzle prefer brandurile: Astor, Rimmel London,Guess
    Dintre bradurile romanesti,recomand Farmec si Gerovital,pentru ca le-am folosit si sunt foarte bune,iar preturile sunt acceptabile.

    RăspundețiȘtergere
  58. Imi plac brandurile,Revlon,Mac,Dior.Dintre brandurile romanesti,mi-ar placea sa vad Farmec si Pellamar,pentru ca sunt produse foarte bune,de care eu am fost foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere
  59. 1. Dintre brand-urile existe ma incanta Naobay, Nars, Dior, Guess, Miss Sporty, Astor, Rimmel, cam toate de fapt pentru ca nu am incercat multe (in cazul unora chiar deloc!) produse din portofoliul lor.

    2. Produsele cosmetice romanesti sunt de calitate si eficiente si cred ca merita sa obtina un renume mondial. As miza pe brandurile: Ivatherm- apa micelara este geniala!; Farmec-Gerovital - tratamentul pentru unghii este extrem de bun, m-a ajutat sa le intaresc intr-un timp foartre scurt; si in in ultimul rand, Apidermin, datorita cremei de fata cu laptisor de matca, unt de cacao si vitamina A am reusit sa scap de niste "cratere" de pe fata si cicatricile aferente. Preturile sunt mai mult decat ok, au o gama larga de produse, pentru orice tip de ten (sau corp), produsele sunt extraordinar de bune, efectele vizibile iar raportul calitate-pret e excelent!

    RăspundețiȘtergere
  60. Dintre brand-urile existe ma incanta Naobay,Dior, Guess si din cele romanesti as vrea sa vad apidermin,farmec pt ca sunt bune si accesibile ca pret

    RăspundețiȘtergere
  61. Dintre brandurile existente , imi plac produsele de la Astor,Dior,Mac iar dintre brandurile romanesti recomand produse din brandul Ivatherm care sunt produse de calitate si eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  62. Dintre brandurile prezente la Pick'n Dazzle imi plac : MAC , Dior si Guess iar din cele romanesti as recomanda Gerovital pentru ca il folosesc de mult timp si imi place

    RăspundețiȘtergere
  63. ioana alexandrescu12 ianuarie 2015 la 16:27

    Imi plac brandurile Astor, Guess si as recomanda Farmec

    RăspundețiȘtergere
  64. Din portofoliul actual Pick N Dazzle imi plac Bottega Vita Age si Beyonce Heat ,iar din cele romanesti mi-ar placea sa gasesc Gerovital pentru ca eu folosesc demacheantele,crema de zi hidratanta si imi place foarte mult si Pellamar la fel de bune sunt produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  65. Dintre brandurile existente la Pick N Dazzle imi plac Beyonce ,iar din cele romanesti mi-ar placea sa gasesc Gerovital si Farmec folosesc aceste produse si le ador pentru calitatea lor ..

    RăspundețiȘtergere
  66. 1. Miss Sporty, Astor, Rimmel
    2. Mario Badescu , Farmec (Gerovital, Aslavital), Ivatherm.

    RăspundețiȘtergere
  67. ÃŽmi plac brandurile MISS SPORTY , RIMMEL LONDON.

    Aș recomanda brandul Nivea pentru calitatea produselor demonstrată de-a lungul anilor.

    RăspundețiȘtergere
  68. Dintre brandurile deja prezente in minunatele cutiute Pick N Dazzle,inclusiv cele adaugate in luna ianuarie, imi plac David Beckam ,Beyonce si Miss Sporty ,pentru ca sunt produse de calitate,care isi merita locul pe care si l-au castigat pe piata.
    Dintre marcile romanesti,mi-ar placea sa gasesc in cutiutele Pick N Dazzle gelul exfoliant zilnic de la Elmiplant; eu il folosesc pentru exfoliere si sunt foarte multumita de efectele lui.De asemenea am mai folosit la recomandarea unei vanzatoare gelul de dus crema Catifelat,si am fost placut impresionata si de acesta.
    Un alt brand romanesc care cred ca ar trebui sa fie prezent in cutiile Pick N Dazzle este Farmec,au o gama diversificata de produse,la preturi avantajoase si sunt produse de calitate. De la Farmec am folosit demachiantul 2 in 1 cu Argan si mi-a lasat o impresie foarte buna.
    Am folosit si produse de la Gerocossen,si anume Lapte protectie solara FPS25 si Lapte hidratant dupa plaja - After sun ;acesta din urma contine ulei de argan si aloe vera,face minuni pe pielea infierbantata dupa expunerea la soare,plus ca miroase minunat.
    Multumim pentru minunatul concurs !
    O zi superba iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  69. Dintre brandurile deja existente imi plac Dior,Mac,Astor, pentru ca cred ca sunt foarte bune
    Un produs romanesc pe care il recomnd este Elmiplant,le-am incercat si sunt multumita de ele

    RăspundețiȘtergere
  70. Din brandurile existente cel mai mult imi place Dior. Mi-ar placea sa vad branduri romanesti precum Pell Amar si VivaNatura pentru ca am folosit cateva produse de la ei si sunt foarte multumita si consider ca ar trebui sa se regaseasca si ele in beauty box-urile Pick N Dazzle.

    RăspundețiȘtergere
  71. Dintre brandurile existente, nu le cunosc pe toate dar imi plac produsele de la Rimmel London si Sally Hansen, iar dintre brandurile romanesti Ivatherm, Pellamar, Gerovital, Apimond.

    RăspundețiȘtergere
  72. imi plac produsele de la Astor iar dintre brandurile romanesti cred ca Gerovital si Farmec

    RăspundețiȘtergere
  73. Cel mai mult imi plac Astor si Dior din cele existente. As recomanda din brandurile romanesti: Cosmetic Plant si Gerovital pentru ca sunt naturale si eficiente.

    RăspundețiȘtergere
  74. Buna!
    Dintre brandurile existente imi plac Rimmel London si Miss Sporty.
    Brandurile romanesti recomandate pentru portofoliul Pick N Dazzle ar fi Pell Amar, si anume produsele din gama Regenerare si Antiimbatranire care sunt foarte eficiente, precum si brandul Elmiplant care au produse foarte bune, fara parabeni.

    RăspundețiȘtergere
  75. Bună,
    Printre brandurile preferate se numără Pantene , Bulgarian Rose și Rimmel London pe care le-am încercat, sunt mulțumită de calitatea acestora.
    Recomand Marillys deoarece sunt niște produse parfumate și de calitate , Farmec pentru calitate în ceea ce privește tratamentele și Elmiplant pentru produsele naturale.

    RăspundețiȘtergere
  76. Prefer brand-uri, precum: MAC, Astor, Guess, Rimmel, Bottega, Bulgarian Rose…iar, enumerarea ar putea continua, confruntàndu-mă cu un adevărat “embarras du choix’!!
    In ceea ce priveşte produsele romàneşti, aş recomanda: Mario Badescu, Deuteria
    Cosmetics, Ivatherm, Elmiplant, Farmec…
    „Farmecul” produselor, enumerate, mai sus, stă, anume, în faptul, că, acestea se
    identifică cu secretele frumuseții feminine, transmise din generaţie în generație.
    Din patriotism, din plăcere sau, uneori, din pură nostalgie, este frumos, ca,
    printre produsele, pe care le folosim, zilnic, să se regasească și mărcile
    noastre, românești. Acestea sunt, fără doar și poate, dovada vie, că, și în
    România…, se poate, intr-o lume, in care, competitia devine din ce in ce mai
    acerba, iar consumatorii, tot mai atenti, la felul in care isi cheltuiesc banii.

    Zona delicată din jurul ochilor merită o extra-îngrijire, pentru a arăta minunat cât ai... clipi!
    Aceasta fiind extrem de sensibilă, nu este indicat să se folosească o cremă cu parfum, pentru a evita alergiile ÅŸi iritaÅ£iile, atât ale pielii cât ÅŸi ale ochilor, De aceea, din totdeauna, începand cu 24-25 de ani, am utilizat o formulă „soft”, fără parfum!
    De asemenea, în ultimii ani, am constatat rezultate exceptionale, în urma folosirii cremei contur ochi pe bază de apă echilibrată în deuteriu – AED (Deuteria Cosmetics).

    Apa Echilibrată în Deuteriu - AED (Deuterium Depleted Water - DDW) este o apă specială, creată în laborator, cu proprietăţi biologice spectaculoase. Este un produs acvatic de o noutate absolută, obţinut în Romània, printr-o tehnologie de separare-purificare izotopică, imaginat de cercetatori romàni de renume şi premiat cu Medalii de Aur şi Diplome de Aur la cele mai vestite saloane de inventică de la Londra, Bruxelles, Geneva etc.


    RăspundețiȘtergere
  77. Prefer brand-uri precum Guess, Rimmel,Miss Sporty.
    Recomand Gerovital Elmiplant si Farmec pentru ca au produse de foarte buna calitate

    RăspundețiȘtergere
  78. dintre brandurile existente imi plac:GuessDior,,Bulgarian Rose,Rimmel London
    dintre cele romanesti recomand:Farmec,Apidava.Elmiplant ,Ivatherm,Apimond,

    RăspundețiȘtergere
  79. ador brandurile Dior si Astor si mi-as dori sa gasesc pe lista Elmiplant si Ivatherm, deoarece au produse de calitate superioara

    RăspundețiȘtergere
  80. https://www.facebook.com/codreanu.ioanamonica/posts/837779359614988?pnref=story Ador produsele romaninesti pentru ca doar pe ele le-am folosit: Doina, Gerovital, Apimond. Din produse straine am folosit doar Avon, Oriflame si Dove.

    RăspundețiȘtergere
  81. DIntre brandurile deja existente imi plac Dior, Astor si Rimmel, iar dintre cele romanesti Elmiplant, Flormar si Gerovital, deoarece au prosuse de calitate

    RăspundețiȘtergere
  82. ador gama l"action...doua produse incercate si sunt tare incatata..pentru brenduri romanesti as spune ca Ivatherm si Pell Amar ar fi super :)

    RăspundețiȘtergere
  83. Dintre brandurile deja existente prefer Dior, Guess, Astor.
    Ca branduri romanesti optez pentru Gerovital, Pell Amar, Farmec,produsele acestora sunt de calitate iar preturile rezonabile, accesibile tuturor buzunarelor.

    RăspundețiȘtergere