Cumparaturi Marionnaud!


Nu, nu sunt chiar recente, din luna decembrie asteapta iesirea la rampa, dar inca nu le venise randul.

Astazi va arat doar cumparaturi Marionnaud.

Ofertele abunda la Marrionnaud si este imposibil sa le rezisti. Chiar acum au reduceri extraordinare la gamele proprii dar si la parfumerie de lux si pachete de sarbatori. Va spun cu siguranta ca va va fi greu sa iesiti de la ei cu mana goala. De la 30%, 50% pana la 70%, atat de multe produse fabuloase sunt reduse...

Eu, ca si client fidel, am primit in decembrie o oferta in care, la doua produse de make-up Lancome cumparate primeai un cadou.






 Asa ca, am ales un lac pentru unghii si un gloss si am primit un mini-mascara, o miniatura La Vie Est Belle de 5 ml si un mini-ruj. Toate superbe, iar eu super incantata.






Nu stiu voua cum vi se pare, dar eu am avut intotdeauna o relatie foarte buna cu fetele de la Marionnaud. Si in Timisoara cand locuiam ma cunoasteau toate ca pe "cal breaz", in ambele locatii pe care le aveau.

In Bucuresti nu am asa mare vechime, dar deja unele consiliere ma recunosc. Nu stiu daca acesta a fost sau nu motivul , daca aveau o promotie sau nu de sarbatori insa mi-au facut un cadou tare dragut, aceasta carte cu esantioane de parfumuri atasate de o parte si de alta. Vedeti mai sus inaginea fata-verso. In plus era pliata si legata cu o panglica argintie, exact ca un cadou. Nu stiu de ce nu am facut o fotografie si asa.

Oricum, eu am plecat tare fericita din magazin si cu intentia clara de a ma reintoarce. Iar cu ofertele din ultima vreme, cine poate rezista prea mult?

Voi ati mai trecut prin Marionnaud in ultima perioada? V-ati mai cumparat cate ceva?

Eu stiu un lucru, incep sa devin un profesionist al cumparaturilor! O fi bine, o fi rau...


KISSES!

CONVERSATION

16 comentarii:

  1. sa le folosesti cu placere. glosul este rezistent , am incercat unul din gama cand am participoat la sedintele de make-up Lancome :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai cat de simpatice sunt aceste miniaturi, so cute! Parfumul e favoritul meu <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Super produse,sa le folosesti cu placere...eu nu mi-am mai cumparat cosmetice....trebuie sa fac curatenie printre cele pe care le am :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu tot timpul incerc sa tin o evidenta, sa le tin cumva sub control si evident sa consum din cele care zac prea mult timp prin sertare. Merci mult Rodica! Te pup, draga mea!

      Ștergere
  4. Eu ador La Vie est Belle; il am in varianta de 30ml si mai am mai putin de jumatate din el; nu stiu ce m-oi face cand se va termina. E parfumul meu rpeferat in ultima perioada :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place, chiar azi l-am folosit. Eu am avut o varianta mare dar l-am dat mamei, pentru ca ii placea prea mult. Te pup, Anca, sper sa gasesti o oferta convenabila.

      Ștergere
  5. Sa le folosesti sanatoasa! Sunt frumoase si m-ai convins sa trec si eu pe la ei zilele astea :-) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca am intrat vreodata intr-un magazin Marionnaud. Mi-ar da lacrimile sa vad atatea bunatati pe care mi le doresc atat de mult dar pe care nu mi le pot permite momentan...aici fiind vorba de parfumuri pentru ca sunt innebunita dupa ele.Foarte frumoasa ideea cu mostrele :X:X:X sa te bucuri din suflet de toate :*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana-Maria sunt convinsa ca la un moment dat iti vei putea indeplini toate dorintele! Daaa, si mie mi-a placut mult ideea cu mostrele! Pupici draga mea!

      Ștergere