L'Occitane inoveaza ingrijirea tenului!

Nu spun nici o noutate prin faptul ca sunt constant interesata de ingrijirea pielii, am si o varsta este adevarat si caut mereu solutii pentru a-mi mentine pielea in cea mai buna forma. Asa ca noua lansare L'Occitane mi s-a parut extrem de interesanta! 

Pentru a intelege pe deplin acest tratament, trebuie sa pornim evident de la cateva notiuni de baza din fiziologia pielii si anume faptul ca celule epidermei se regenerează permanent urmând un ciclu de viaţă de 28 de zile (4 săptămâni).  ÃŽnsă prin confruntarea cu stresul ÅŸi agresiunile externe, ciclul celulelor naturale încetineÅŸte, îmbătrânirea pielii creÅŸte.

O cură expertă, cu obiective multiple, dedicată regenerării pielii obosite în mod excesiv în 4 săptămâni, datorită asocierii:


- unui ulei esenÅ£ial de imortele, rar ÅŸi excepÅ£ional, deosebit de concentrat în molecule active (acetat de neril)  
- O combinaţie completă de ingrediente active din maquis
Regenerată, pielea este pregătită să facă faţă timpului cu seninătate. Plină de viaţă, pielea radiază.



Săptămâna 1 (exfoliere uÅŸoară): Uleiul esenÅ£ial de mastic acÅ£ionează ca un exfoliant blând, contribuind la izolarea naturală a pielii. SuprafaÅ£a pielii arată mai fină.  Are un aspect unitar, pielea este catifelată ÅŸi luminoasă. 


Săptămâna 2 (hidratare ÅŸi nutriÅ£ie): 4 uleiuri vegetale combinate cu ulei esenÅ£ial de cistus ajută la hrănirea ÅŸi hidratarea pielii. Textura pielii pare să fie transformată. 


Săptămâna 3 (Detoxifiere): Uleiurile esenÅ£iale de mirt ÅŸi rozmarin ajută la îndepărtarea toxinelor pielii. ÃŽntărită, pielea se află în momentul perfect pentru a primi beneficiile anti-îmbătrânire ale ultimului pas. 


Săptămâna 4 (Regenerare) : Combinaţia de uleiuri esenţiale din morcov, chiparos şi imortele oferă pielii o acţiune globală anti-îmbătrânire: pielea pare mai moale, mai luminoasă, reechilibrată.




 
Acest program trebuie utilizat pe durata a 28 de zile pentru a urmări ciclul de regenerare a pielii. Se aplica o monodoză în fiecare zi pur ÅŸi simplu sau înainte de ritualul obiÅŸnuit de îngrijire a feÅ£ei , pe faţă, evitând zona ochilor, a nasului ÅŸi decolteul . Se incalzeste uleiul în palme pentru aplicare. 


Se recomandă utilizarea Programului de regenerare a pielii Divine Renewal seara,  fiind cel mai favorabil moment pentru regenerarea pielii , atunci când pielea nu suferă agresiuni externe.

Va spun sincer ca eu sunt super curioasa sa il incerc, doar trebuie sa vad pe pielea mea rezultatele miraculoase! 

Voua cum vi se pare acest nou tratament, l-ati incerca? Faceti din cand in cand astfel de cure de frumusete de care sa va tineti zi de zi?


KISSES!

 

CONVERSATION

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Lucia, arata minunat, intr-adevar si din cate imi amintesc e undeva in jurul a 445Ron. Destul de mult...

      Ștergere
  2. Pe mine ma zapaceste toata avalansa asta de tentatii cu care nu pot tine pasul , pe toate le-as vrea ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lamiita, e adevarat ca nu avem cum sa tinem pasul cu tot ce e nou, dar daca avem informatia, stim la ce sa apelam cand avem nevoie. Te pup draga mea.

      Ștergere
  3. si eu sunt in teste cu un produs l`occitane, sunt tare curioasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac produsele L'Occitane, as fi curioasa sa stiu tie cum ti se par!

      Ștergere